Üzletasszony brandépítő program

Gondterhelt vagy?

Nemrég kezdted a vállalkozásodat, de káosz van a fejedben mert nem tudod, hogyan építsd fel az üzleti arculatodat? Ez a csomag pont Neked szól, ugyanis a személyes megjelenéstől az online média megjelenéséig, segítek felépíteni az egységes imázsodat.

Soha nem volt még ennyire fontos a brand, imázs egy vállalkozás életében. Nagy a reklámzaj, csak úgy tudsz kitűnni, ha felismernek téged a kommunikációd és a megjelenésed alapján. Az egységes jelenlét profizmust tükröz, ha sikeres akarsz lenni, egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy ne figyelj erre.

Mi történik a program alatt?

 • Lépésről-lépésre megmutatom, hogyan alakítsd ki az öltözködéseddel, stílusoddal összhangban lévő, online és offline megjelenésedet.
  • Színtanácsadás: Ez segíteni fog abban, hogy megtudd, hogyan jelenj meg egy üzleti tárgyaláson, hogyan építs bizalmat a színeiddel.
  • Stílustanácsadás alkatelemzéssel: Ennek a tudásnak a birtokában már tudni fogod, mibe öltözz fel, hogyan menj egy üzleti tárgyalásra, előadásra.
  • Gardróbrendezés: Olyan szemmel vizsgáljuk át a ruhatáradat, ami hozzájárul az céges arculat erősítéséhez. Arra is fényt derítünk, hogy mire fókuszáljunk a közös vásárlás során.
  • Közös vásárlás: A megismert adatok alapján már sokkal könnyebb lesz megvenni a hiányzó darabokat, amelyekkel tudatosan építjük tovább az üzleti megjelenésedet.
  • Ajándék közös sminkelés: Megtanulod, hogyan sminkeld ki magad a hétköznapokban az üzleti tárgyaláshoz.
  • Elkísérlek a fodrászodhoz, (az ár nem tartalmazza a fodrász tiszteletdíját): a számodra legelőnyösebb frizurát (és a színét) megbeszéljük, segítek az elképzelés leegyeztetésében.
  • Elkísérlek a fotósodhoz (igény esetén Szegeden tudok javasolni fényképészt, az ár nem tartalmazza a tiszteletdíját): a közös sminkelés után elmegyünk és készítettünk rólad szuper fotókat, amiket fel tudsz használni a marketingedben és a promóciódhoz.

Az eddigiek megegyeznek a Karrierépítő csomaggal.

 

Szolgáltatásaim

 

Nézd, mit tartalmaz még az Üzletasszony brandépítő program a Karrierépítő csomagon kívül:

A fentiek ismeretében az online és offline megjelenésnél egységes arculatot alakítunk ki, 10 óra leforgása alatt. Megmutatom, hogy az egyes csatornákon, hogyan érdemes megjelenned, melyiknek mi a specialitása, mire kell odafigyelned, hogy minél rövidebb időn belül sikereket érj el vele.

Az alábbiakból azokra helyezzük a hangsúlyt, amelyek a legrelevánsabbak a vállalkozásod számára:

 • Facebook, Instagram, weboldal, LinkedIn, Pinterest, Google cégem, Youtube, TikTok: üzleti oldalak létrehozása (amennyiben van már, úgy annak célirányos felülvizsgálata), minden adat feltöltése, ügyfélcentrikus megfogalmazásban (kérésedre a részleteket tájékoztatóban küldöm el).
 • A névjegykártyák, szórólapok, újsághirdetések és minden további offline anyag (egyenruha, autó matrica, roll up) harmóniáját is megvalósítjuk, színben és stílusban egyaránt, hiszen rendkívül fontos, az hogyha bárhol találkoznak az anyagaiddal, tudják és felismerjék, hogy Te vagy az.
 • Kidolgozzuk az első hónapra, mikor, mit, miért tegyél, hogyan valósítsd meg lépésről-lépésre a saját brandedet.

 

Média megjelenés

 

Mennyi ideig tart az együttműködésünk?

 • 1 hónapig tart, az első héten a személyes megjelenésedet alakítjuk ki, az azt követő 3 hétben (10 óra) pedig felépítjük a brandedet, folyamatos kapcsolattartás mellett.

 

Kíváncsivá tettél!

 

Hogyan haladunk lépésről-lépésre?

Ezt a telefonos konzultáció alatt leegyeztetjük, és amennyiben úgy döntesz komolyan érdekel a program, úgy elküldöm a tematikát Neked.

Neked szól ez a program, ha el tudod képzelni

 • magad az üzletasszonyhoz méltó megjelenésben;
 • hogy a megfelelő színű, fazonú, ruhákban jelensz meg, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy üzleti sikereket érj el;
 • hogy megtanulod kisminkelni magad, milyen legyen a frizurád, hogyan alakíts ki napi szetteket,
 • hogy olyan ruhákat vásárolj magadnak, amelyekben komolyan vesznek a tárgyalásokon;
 • hogy profi legyen a médiában a jelenléted, és felépítsd életed mindent elsöprő vállalkozását;
 • hogy az online és offline megjelenéseid egységes rendszerben vannak;
 • hogy a különböző social media felületeken úgy jelensz meg, hogy adod az arcodat egy profi profil fotón;
 • hogy rendszeresen posztolsz, a megosztásaidban Te is szerepelsz;
 • hogy bizalmat építesz az érdeklődők felé.

Neked szól még a program akkor is, ha

 • nincs időd kísérletezgetni, gyorsan és hatékonyan akarod összerakni a vállalkozásod megjelenését;
 • tudsz egységben gondolkodni, és a brandépítést elengedhetetlennek tartod a vállalkozásodban;
 • ha harmóniában akarod tudni a saját megjelenésedet a vállalkozásod arculatával.

 

Üzletasszony brandépítő

 

Mikor nem ajánlom ezt a programot?

 • Akkor, ha nem tartod fontosnak a személyes üzleti megjelenésedet.
 • Ha nem akarod megtervezni és felépíteni a személyes márkádat.
 • Abban az esetben, ha szerinted nincs köze a megjelenésednek a vállalkozásodhoz.
 • Ha utálod a rendszerek felépítését, és inkább az össze-visszaságnak vagy a híve.
 • Ha eleget keresel, és így is bőségesen megélsz a bevételeidből.
 • Ha nem akarsz sikeresebb lenni a konkurenciádnál.
 • Ha minden flottul megy a vállalkozásodban, rendszerben dolgoztok, és már a brand is megvalósult.

Kérd az ingyenes 30 perces telefonos konzultációt, hogy megvizsgáljuk tudunk-e együtt dolgozni a programban.

 

Meggyőztél, érdekelnek a részletek

 

Az Üzletasszony brandépítő csomag értéke: 358.490.- Ft, kedvezményes ára: 299.900.- Ft/fő (ami egyszeri útiköltség-térítést is tartalmaz), alanyi adómentes.

Téged kizárólag az online megjelenés érdekel?

A 10 órás brandépítés külön is megrendelhető 100.000.- Ft tiszteletdíjért, ennek személyre szóló leírását egyeztetés után küldöm meg.

 

Ők már igénybe vették a segítségemet:

Referencia-Fazekas Lívia

A brandépítés nem oltár, hogy feláldozd magad – az önazonosság luxusa… Ha régóta vagy az üzleti életben, akkor jó néhány fejlődési fázison ment már át a vállalkozásod és Te is.
Az első 10 évben nem is szerepelt az arcom a saját honlapomon, egyébként sem szeretem, ha fotóznak. Ma a selfik, sztorik és werkfotók világában viszont azt mondják, aki nem halad lemarad. Vagy beállunk a sorba, vagy elrohan mellettünk a vállalkozói világ. Viszont én nem vagyok az a „sorba beállós” típus. Amivel nem tudok azonosulni, ami nem egyezik az értékrendemmel azt nem vagyok hajlandó beengedni az életembe. Éreztem, az online megjelenéssel -egy általam is vállalható szintig-, muszáj lesz barátságot kötnöm.

Otti - referencia

Nagyon tetszett a színtanácsadás, ahogyan megállapítottuk mik az én színeim, mi az, ami sápaszt, mi élénkít, milyen színt ne vegyek fel semmiképpen, és hogy mik állnak igazából jól nekem. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, mert pillanatok alatt fel tudok öltözni úgy,hogy jól nézek ki, nem megy el vele sok idő, gyorsan találok hozzáillő kiegészítőt, ékszert, mert ezeket mind tervezetten, színtudatosan vásároltam és ezért borzasztó egyszerű őket variálni. Magabiztos vagyok abban, hogy amit felveszek az úgy jó és nincs kétségem afelől hogy jól áll-e.

 

Tóth Kati

Barátsággal fogadott, teljesen fesztelen és kellemes volt az első perctől a légkör. Színtanácsadással kezdtük. Először rövid tájékoztatást kaptam a színekről, aztán jött a “kendőzés”. Hát nagyon érdekes volt. Ki gondolta volna, hogy valóban mennyit változtat az arcon egy szín. Az a jó, hogy Vica nem megmondta, hogy mi áll jól nekem, hanem megmutatta, rávezetett, hogy lássam, mi a különbség, egy-egy szín, árnyalat, hogyan változtat a megjelenésemen. Voltak valóban szörnyűek, amik kegyetlenül öregítettek, s elkezdtem meglátni, mi a jó.

 

Kovács Andi referencia

Egyedi, személyre szóló szín-és stílustanácsadással foglalkozik, mindezt végtelen szeretettel, figyelemmel és alázattal teszi. Közel 3 órát töltöttünk el együtt, ahol csak rám koncentrált, csak velem foglalkozott és azzal, minél jobban át tudja nekem adni, még jobban megértsem melyek a színeim és miért, melyeket előnyös használnom, hogyha még szebb, jobb és magabiztosabb szeretnék lenni.

 

Mi történik, ha mégsem tetszik?

Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy jól tudjam átadni Neked azt az életre szóló tudást, amivel  pozitív irányba változtathatod a megjelenésedet, és a céged arculatát. Ha mégsem vagy elégedett a közös munkával az első hét után, úgy visszakapod a befizetett összeget, és az addigi munkámat ajándékba adom neked.

 

Belevágok, nem várok tovább!

 

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!