Színtanácsadó

Újra eljött az ideje, hogy személyesen is találkozzunk. Már nagyon vártam, hogy ne csak online tartsam a kapcsolatot, hanem a való világban is. 

Mert hiába igyekszem általánosságban írni az egyes színekről, melyik árnyalat melyik típusnak áll jól, de a személyre szabott szolgáltatást nem helyettesítik a Facebook bejegyzések (bátran lájkold és kövesd az oldalt, ha tetszik, amit látsz).

Megoszthatok sok szép képet, híres emberekről, akik csinosan öltözködnek, ki is elemezhetem őket, de ha belegondolsz, az mennyire fogja segíteni a saját megjelenésedet? Gondolj csak bele, mennyi esélyed van arra, hogy olyan ruhákat vásárolj, mint ők? Ugyanazok az életkörülményei, szokásai, kapcsolatai, feladatai vannak, mint Neked? Maximum a neme, testalkata és a színei hasonlíthatók hozzád, de más nem… Mivel a képek nagy százalékban nem a valóságot tükrözik, vajon mennyire tudod beépíteni az ott látottakat az öltözködésedbe? Melyik a nagyobb segítség számodra? Az, ha rólad írok, a Te hétköznapi feladataidról, szokásaidról, és arra mutatok megoldási lehetőségeket, vagy az, ha a hírességek ruhatárát boncolgatom?

Viszont a mostani valós, újraindulásos időszakban, még nagyobb szerepet kap a harmonikus megjelenés, ami a Te életedben is meghatározó lehet. Hiszen még nagyobb lesz a verseny egy-egy állásért, munkáért, szerződésért.
Meggyőződésem, hogy az lesz sikeresebb, aki nemcsak a tudásában lesz profi, hanem az öltözetében is. Itt és most kell megoldani a Te világodban, a Te életedben a mindennapi feladatokat.

Online megjelenés e-book

Online megjelenés

Ez az online világra is vonatkozik, ezért is írtam meg az e-bookomat, amit itt tudsz megrendelni. Ugyanis, még mielőtt megszólalnál, a külsőd már sok mindent elárul rólad. Az a kérdés, hogy mit szeretnél: javítani, vagy inkább rontani az első benyomáson….

Nap, mint nap azon dolgozom, hogy minél több emberhez eljusson az az információ, hogy a színtanácsadáson való részvétel nem luxus, hanem az öltözködés alapja. Alap arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a megjelenésedből.

 

Hidd el, a színtanácsadás nem luxus!

 

Hiába aggatnám rád a legdrágább ruhát, ha a színei (és persze a fazonja) nem lennének megfelelők számodra. Azzal nem javítanék, hanem inkább rontanék az öltözködéseden.
Ha nem tudod, hogy az egyes színek különböző árnyalatai közül melyek az előnyösek számodra, akkor nem biztos, hogy sikerül elérned azt a harmóniát és magabiztosságot, amit szeretnél mutatni a külvilág felé…

 

A #maradjotthon időszak után is megmaradnak az online szolgáltatásaim, ráadásul a személyes tevékenységemet  is kibővítettem. Így széles palettával állok rendelkezésedre. Az Online szolgáltatásaim és a Szolgáltatásaim menüpontok alatt részletes leírást olvashatsz ezekről, válaszd számodra a megfelelőt.

 

Ne engedd, hogy a külsőd megakadályozzon a sikerek elérésében!

Szeretettel várom a jelentkezésedet, hozzuk ki a lehető legtöbbet a megjelenésedből.

A személyre szóló segédanyagokat és útmutatókat a szolgáltatásaimhoz megkapod, akár online, akár személyes szolgáltatást veszel igénybe.

 

 

Kb 1.5 éve voltam színtanácsadáson Vicánál, nemcsak a harmonikusak a színek, amiket viselek, hanem én is magabiztosabb vagyok, mert tudom hogy amit felveszek az úgy jó. Így pl. egy beszélgetésben tudok a másikra figyelni és nem arra, hogy vajon jól nézek-e ki. Mivel a színeimbe öltözöm, tudom, hogy igen, jól nézek ki. 😉 Összeillő darabjaim biztosítják,hogy a gardróbomban csak olyan ruha van, amit fel is veszek. P. O.


 
Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!