info@madarasz-vica.hu+36-70/334-5763

Sz. M.

A kiindulási helyzet rendrakás előtt

Sz. M.: Mindenki szeretne olyan környezetben élni, ahol rend és tisztaság van. Mindennek meg van a helye és emiatt könnyen fent tudja tartani ezt az állapotot.

A probléma viszont az, hogy a mai rohanó világban, nincs idő erre és sokan nem is tudják hogyan lehetne kialakítani egy könnyen kezelhető rendszert, ami segítségével egy tartós rendet tudnak fent tartani maguknak.

Nem mernek belevágni egy egy komolyabb rendrakásba, mivel félnek megszabadulni az addig felhalmozott dolgoktól, mert csökönyösen ragaszkodnak hozzá. Viszont nem az a lényeg, hogy mikhez mennyire ragaszkodunk, hanem az, hogy csak olyan dolgokat hagyjunk magunk mellett amire valóban szükségünk van. A kérdés már csak az, hogy megszabadulsz-e azoktól a dolgoktól, amik energiát vonnak el az életedből, ezáltal tisztábban fogsz látni és gondolkodni, mert nem ragad a figyelmed az el nem végzett feladatokon, vagy hagyod, hogy továbbra is válladon maradjon ez a teher.

Vedd fel a kapcsolatot Vicával, mert segíteni fog abban, hogy a káoszból kiutat találj! Ennek az lesz az eredménye, hogy sokkal jobban és boldogabban fogod érezni magad majd, és innentől kezdve a figyelmed azon tud lenni ami igán fontos számodra!

A rendrakás részleteit és a képeit itt láthatod.

Ha Te is szeretnéd, hogy átlátható és tartós rend legyen nálad (amit a későbbiekben kevés időráfordítással fent is tudsz tartani egyedül), de nem tudod, hogyan is fogj hozzá, akkor bátran keress meg, segítek!  🙂

 

Rendrakásra fel!