K. M.

Már elég régóta foglalkoztatott az a dolog, hogy nekem milyen színek állnak igazán jól. Jó pár újságcikket, könyvekből az erről szóló részt elolvastam. Annyit megtudtam, hogy ősz a színem, de azt nem tudtam, hogy még ennél is pontosabban meg lehet állapítani, hogy mi az ami igazán jól áll.

 
Megdöbbentő volt látni, hogy bizonyos színek hulla fehérré változtatnak és ahogy egyre jobban közelítettünk az én színeimhez úgy lett élettel teli az arcom. Lett színe és nem látszott annyira rajta, hogy fáradt vagyok.

 
Korábban sokszor szóltak azért, mert barnás, drapp színű ruhákat hordtam, miért nem veszek magamra egy kis színt. Én igazán ezekben a színekben éreztem magam jól, de hát ha már szóltak, akkor csak kellene már tenni valamit és elkezdtem más színeket is hordani. De mikor ezekben voltam nem éreztem igazán jól magam.

 
Most hogy voltam Vicánál és megnéztük, hogy mik az én színeim és kiderült, hogy azok nem is voltak jók nekem. Így, amit korábban érzésből vettem most, azt vehetem most már tudatosan is, mert az én színeim. Köszönöm Vica a tanácsaidat és azt, hogy elláttál hasznos információkkal, hogy élettel teli tudjon lenni minden napom. 🙂

 

Erre nekem is szükségem van!