Pólyik Ottilia

Otti - referencia
Hogyan lettem “színtudatos”?

 

Kb. 2 évvel ezelőtt Vica beavatott színkirálynői titkaiba. Nagyon tetszett a színtanácsadás, ahogyan megállapítottuk mik az én színeim, mi az, ami sápaszt, mi élénkít, milyen színt ne vegyek fel semmiképpen, és hogy mik állnak igazából jól nekem. Aztán elkezdtem eszerint vásárolni ruhákat,  kiegészítőket, ékszereket és két dolog nagyon szembeötlő volt.

 

Az egyik az, hogy nagyon problémamentes felöltözni. Tehát nincs olyan, hogy belenézek a szekrénybe és nem tudom mit mivel kellene fölvenni, vagy hogy kellene hozzá  valami más, amivel jó lenne, de olyan színű pont nincs, és nincs felesleges, színben oda nem illő darabom.

 

A másik pedig az hogy egyre többen dicsérnek meg, hogy milyen jól nézek ki és hogy milyen csinos vagyok.  Nő vagyok, jól esik hogyha megdicsérnek.  🙂 

 
Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, mert pillanatok alatt fel tudok öltözni úgy,hogy jól nézek ki, nem megy el vele sok idő, gyorsan találok hozzáillő kiegészítőt,  ékszert, mert ezeket mind tervezetten, színtudatosan vásároltam és ezért borzasztó egyszerű őket variálni. Magabiztos vagyok abban, hogy amit felveszek az úgy jó és nincs kétségem afelől hogy jól áll-e.

 

A folytatást itt tudod elolvasni.

Ha Te is szeretnéd megismerni azt, hogy milyen színekben tündökölsz, és melyek azok amelyek, betegessé, fáradtá teszik az arcodat, keress bátran!

 

 

Nálam is eljött az ideje a változásnak, jelentkezem