Kovács Andrea

Kovács Andi referencia

Színtanácsadáson voltam 🙂

Amikor beiratkoztam 2019 őszén, szépségtanácsadó szakra, két dolog motivált csupán, hogy vállalkozó lehessek és hogy még többet tudjak adni az embereknek.

 
Az egyedi és személyre szóló mandalákon kívül készíthessek, személyre szabott sminket és a palettámat sok-sok fantasztikus dologgal egészíthessem ki. 🙂 Célom volt adni és adni….
Elhatároztam, hogy a suli, az számomra csak a tanulásról fog szólni, ott igyekszem minél több információt magamba szívni és majd azokat átadni… Azt gondoltam emiatt inkább zárkózottabban állok majd a csoporttársaimhoz.

 
Mivel egyébként is a természetességnek vagyok a híve és kerülöm a sminkek használatát magamon a hétköznapokban, azt gondoltam kilógok majd úgyis a csapatból…. Semmi mű dolog nincs rajtam még a hajszínemet is az eredetire festem. Szeretem a smink nélküli valódi arcomat, ahogy az Isten megteremtett, ma már ez is kuriózumnak számít.
Nincsen mű hajam, mű pillám,mű körmöm.. semmim.
Szóval megfogadtam a barátkozást mellőzöm.

 
Aztán máshogy alakult. Rájöttem milyen fantasztikus lányok, nők, édesanyák a csoporttársaim, egytől egyig, mennyire nagyszerű emberek és pusztán magamat fosztom meg attól, hogyha lezárok bárki előtt is, hiszen annyi mindent tudunk egymástól tanulni és egymásnak adni.
Megismertem Madarász Éva-Vicát, aki szintén ilyen mélyen elhivatott ember, mint én. Egyedi, személyre szóló szín-és stílustanácsadással foglalkozik, mindezt végtelen szeretettel, figyelemmel és alázattal teszi. Közel 3 órát töltöttünk el együtt, ahol csak rám koncentrált, csak velem foglalkozott és azzal, minél jobban át tudja nekem adni, még jobban megértsem melyek a színeim és miért, melyeket előnyös használnom, hogyha még szebb, jobb és magabiztosabb szeretnék lenni.

 
Gondolom, hogy sokan meglepődtetek azon, hogy pont én megyek el színtanácsadásra, aki 8 éve a színekkel foglalkozom. Elárulok egy nagy titkot.  A továbbiakat itt olvashatod.

 

Kíváncsi vagyok a színeimre!