Horváth Ákos

Ákos színtanácsadás után

Horváth Ákos: Mit adott nekem a színtanácsadás? Testi adottságaim miatt nagyon nehezen találok magamra ruhákat. Ezért kénytelen voltam olyan ruhákat vásárolni és viselni, amelyek méretben ugyan jók voltak rám, de tudtam, hogy nem a legelőnyösebbek számomra.

 
A színtanácsadás felnyitotta a szemem, és utána átválogattam a ruháimat, és azoktól, amelyek színben nem passzoltak hozzám, vagy amiket csak úgy hordtam (vagy meguntam), azoktól megváltam.

 
Még azt kaptam a színtanácsadástól, hogy végre megértettem azt, hogy miért voltak zárkózottak az emberek velem szemben. Mióta a színeimnek megfelelően öltözöm, pozitív visszajelzéseket kapok. Most már tudatosan fogok vásárolni, még akkor is ha tudom, hogy nehezebb lesz a dolgom mire megtalálom a számomra megfelelő ruhadarabokat.

 
Hogy mi lett a ruhákkal melyeket kiválogattam? Egy részét elégettem, a nagyobb részét pedig felajánlottam jótékony célra. És végezetül még annyit, hogy rendet raktam a szekrényemben és most már sokkal átláthatóbb lett számomra, hogy mit hol találok meg benne. 🙂

 
A színtanácsadás részleteit itt olvashatod.

 
Ha Te is szeretnéd tudni a színtípusodat, és ez alapján összeállítani a ruhatáradat (amivel a későbbiekben több tízezer forintot is megtakarítasz, ráadásul még a környezetet is véded), de nem tudod, milyen színek előnyösek neked, akkor keress meg, segítek!  🙂

 

Nem várok tovább, megyek hozzád!