Csiszár Andrea

Csiszár Andi szappanmentor
Vicával öröm volt dolgozni. Egyéni szín-és stílustanácsadáson vettem részt nála, és felkértem arra is, hogy működjünk együtt a honlapom fotóanyagának elkészítésében. Azonnal megtalálta a közös hangot velem, úgy éreztem, hogy tudja, mire van szükségem.

 

Nemcsak elbeszélgettünk a céljaimról, amikkel kapcsolatban felkerestem őt, de utána is nézett a tevékenységemnek, megismerte azt. Kezdettől fogva olyan támogatást adott nekem, amire éppen akkor szükségem volt. A tanácsadás Vica stúdiójában zajlott, ahol minden adott ahhoz, hogy megfeledkezzen pár órára a kliens a világ, és saját gondjairól. 100%-os én-időt töltöttünk együtt a 4 órás alkalommal. Elrepült!

 

Színeim, alkatom részletes felmérése után a megjelenésem minden részletére kiterjedő iránymutatást kaptam. Az egész óriási élmény volt számomra, de ha egyetlen dolgot emelhetnék csak ki, akkor a komplexitás lenne az. Nemcsak a számomra legelőnyösebb színárnyalatokat ismertem meg, hanem a testarányaimnak megfelelő, ideális szabásvonalakkal is tudatosabb lehetek. Szó volt szoknya-, nadrág- és ruhahosszról, kivágások formájáról, a kiegészítők jelentőségéről, és még rengeteg mindenről.

 

A folytatást itt olvashatod.

 

Nem várok tovább, megyek hozzád!

 
 

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!