A színtanácsadás az alapja a harmonikus megjelenésünk kialakításának. Viselhetünk bármilyen gyönyörűséges fazonú és stílusú ruhát, ha nem megfelelő a színe számunkra, akkor ahelyett, hogy javítanánk a megjelenésünkön, inkább rontunk. Az összhangot megteremteni az öltözködésünkben a színtípusunk szerinti ruhák összeállításával tudjuk megvalósítani. 🙂
A színtanácsadás megoldást nyújt az alábbiakra:
 • Megismerjük, hogy az egyes színek különböző árnyalatai közül, melyik a legelőnyösebb számunkra. 
 • Melyek azok a színek, amelyektől korosabbnak nézünk ki, és melyektől leszünk fiatalosabbak, vidámabbak.
 • Ennek ismeretében milyen színű ékszereket, kiegészítőket, sminkeket használjunk, milyen legyen a hajszínünk, ha festetni szeretnénk.⁠
 • Megismerjük még jobban magunkat, látni fogjuk, hogyan tudjuk a legjobbat kihozni magunkból a legtöbbet, belsőleg és külsőleg.
 • Megtanuljuk elérni az összhangot az öltözködésünkben.
 • Bármilyen hihetetlen, pénzt takarítunk meg a vásárlásaink során, mert tudatosan fogjuk kiválasztani a számunkra megfelelő ruhadarabokat.
 • Megszűnik a bizonytalanságunk a próbafülke tükre előtt, és nem lesz az az érzésünk, hogy hozzá nem értő emberek segítségét “kell” kérni.
 • Tudatos vásárló lesz belőlünk, mivel a színtanácsadás után nem vásárolunk meg hirtelen ötlettől vezérelve felesleges ruhadarabokat, így nem termelünk újabb környezetszennyező hulladékot.
 • A ruháinkat megtanuljuk egymással kombinálni, így kevesebb ruhával is változatosan tudunk öltözködni.⁠
 • Megtanuljunk, hogy az egyes alkalmakkor milyen öltözet a megfelelő. Pl. milyen színben jelenjünk meg egy üzleti tárgyaláson, állásinterjún, randin, vagy csak a hétköznapokban hogyan tudjuk a legtöbbet kihozni magunkból.
 • Nagyon fontos tisztában lenni a színtípusunkkal esküvő előtt, hiszen nem mindegy, hogy milyen lesz a menyasszony és a vőlegény ruhája, ezek hogyan fognak passzolni és összhangot teremteni a dekoráció színeivel.
 • Megszűnik az az érzés a ruhával teli szekrény előtt, hogy „nincs egy rongyom sem, amit felvegyek!”
 • Nemcsak nőknek szól a színtanácsadás! Férfiak számára is elérhető a szolgáltatásom, hiszen az ő megjelenésükben is elengedhetetlen a harmonikus megjelenés.

Színtanácsadás

 

Mert hidd el, az nem kérdés, hogy veszel-e fel ruhát vagy sem, de az már igen, hogy amit felveszel, azzal javítasz-e vagy rontasz a megjelenéseden…

 

Több, mint 120 perc, amikor TE vagy a központban. Közösen megállapítjuk a színtípusodat 96 db különböző színű kendő és kb. 30 db sál segítségével, és ez alapján megtanulod a számodra előnyös színeket.

Hölgyeknek: Megbeszéljük, hogy milyen ékszereket (nyaklánc, fülbevaló, gyűrű), kiegészítőket (öv, táska, cipő, sál, sapka, kesztyű, óra), sminkszíneket (alapozó, szemceruza, szemhéjpúder, szempilla spirál, szájkontúr, rúzs)  válassz magadnak. Hozd el a meglévő sminkszereidet, és közösen kiválogatjuk belőlük a neked valókat, sőt ha szeretnéd, megmutatom (külön díjazás ellenében), hogy tudsz egy gyors sminket elkészíteni a mindennapokra.

Uraknak: Hozd magaddal a meglévő ékszereidet, kiegészítőidet (öv, nyakkendő, táska, sál, sapka, kesztyű, óra), és közösen kiválasztjuk belőlük a számodra megfelelőket.

Miután végeztünk sem hagylak magadra, a személyre szabott színeidet  és a szükséges tudnivalókat digitális formában megküldöm számodra.

Ezt a tudást hatékonyan használhatod -nem csak a ruhavásárlásnál-, hanem más területen is, amivel tetemes összeget spórolsz meg, persze csak akkor, ha beépíted a tudást az életedbe!  🙂

Sokallod az árát? Nem akarsz egyedül lenni színtanácsadáskor? Erre is van megoldás! A workshop időpontjáról A színek királynője – Madarász Vica FB oldalamon az eseményeknél tájékozódhatsz.

Beszéld meg a barátnőkkel, barátokkal, kollégákkal, a pároddal és gyertek egyszerre többen, így igénybe vehetitek a kedvezményes árat. Annak is megvan a varázsa és előnye, ha többen jöttök egyszerre színtanácsadásra.

A személyre szóló segédanyagokat és útmutatókat a szolgáltatásaimhoz megkapod, akár online, akár személyes szolgáltatást veszel igénybe. 🙂

60 perces DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ-val is élhetsz minden szolgáltatásom mellé, ha még kérdéseid vannak a megtanultakkal kapcsolatban.

Ő már igénybe vette a szolgáltatásaimat:

Nagyon köszönöm a mai napot, nagyon tanulságos volt! Hazafelé több ruhaboltba be is mentem, próbálgattam a színeimet, valóban sokkal jobbak, mint amiket eddig viseltem. Már hazaértem, át is öltöztem egy másik ruhába, inkább ebben megyek dolgozni! Már várom a következő tanácsadást! Még egyszer köszönök mindent! G.J.