A színtanácsadás az alapja a harmonikus megjelenésünk kialakításának. Viselhetünk bármilyen gyönyörűséges fazonú és stílusú ruhát, ha nem megfelelő a színe számunkra, akkor ahelyett, hogy javítanánk a megjelenésünkön, inkább rontunk. Az összhangot megteremteni az öltözködésünkben a színtípusunk szerinti ruhák összeállításával tudjuk megvalósítani. 🙂
A színtanácsadás megoldást nyújt az alábbiakra:
 • Megismerjük, hogy az egyes színek különböző árnyalatai közül, melyik a legelőnyösebb számunkra. 
 • Melyek azok a színek, amelyektől korosabbnak nézünk ki, és melyektől leszünk fiatalosabbak, vidámabbak.
 • Ennek ismeretében milyen színű ékszereket, kiegészítőket, sminkeket használjunk, milyen legyen a hajszínünk, ha festetni szeretnénk.⁠
 • Megismerjük még jobban magunkat, látni fogjuk, hogyan tudjuk a legjobbat kihozni magunkból a legtöbbet, belsőleg és külsőleg.
 • Megtanuljuk elérni az összhangot az öltözködésünkben.
 • Bármilyen hihetetlen, pénzt takarítunk meg a vásárlásaink során, mert tudatosan fogjuk kiválasztani a számunkra megfelelő ruhadarabokat.
 • Megszűnik a bizonytalanságunk a próbafülke tükre előtt, és nem lesz az az érzésünk, hogy hozzá nem értő emberek segítségét “kell” kérni.
 • Tudatos vásárló lesz belőlünk, mivel a színtanácsadás után nem vásárolunk meg hirtelen ötlettől vezérelve felesleges ruhadarabokat, így nem termelünk újabb környezetszennyező hulladékot.
 • A ruháinkat megtanuljuk egymással kombinálni, így kevesebb ruhával is változatosan tudunk öltözködni.⁠
 • Megtanuljunk, hogy az egyes alkalmakkor milyen öltözet a megfelelő. Pl. milyen színben jelenjünk meg egy üzleti tárgyaláson, állásinterjún, randin, vagy csak a hétköznapokban hogyan tudjuk a legtöbbet kihozni magunkból.
 • Nagyon fontos tisztában lenni a színtípusunkkal esküvő előtt, hiszen nem mindegy, hogy milyen lesz a menyasszony és a vőlegény ruhája, ezek hogyan fognak passzolni és összhangot teremteni a dekoráció színeivel.
 • Megszűnik az az érzés a ruhával teli szekrény előtt, hogy „nincs egy rongyom sem, amit felvegyek!”
 • Nemcsak nőknek szól a színtanácsadás! Férfiak számára is elérhető a szolgáltatásom, hiszen az ő megjelenésükben is elengedhetetlen a harmonikus megjelenés.

Színtanácsadás

Ők már igénybe vették a szolgáltatásaimat:

Nagyon köszönöm a mai napot, nagyon tanulságos volt! Hazafelé több ruhaboltba be is mentem, próbálgattam a színeimet, valóban sokkal jobbak, mint amiket eddig viseltem. Már hazaértem, át is öltöztem egy másik ruhába, inkább ebben megyek dolgozni! Már várom a következő tanácsadást! Még egyszer köszönök mindent! G.J.

Abban, hogy most már tudom, hogy milyen színek állnak igazán jól nekem és ebben tudatosabb lettem. Igyekszem ezeket a színeket felvenni. Valami oknál fogva nem tudtam megválni ruhadaraboktól, azokat most egyszerűbben tudom elajándékozni vagy kidobni. K.M.

Átválogatom a holmimat. Kevesebb is elég lesz. Tudatosabban fogok a jövőben vásárolni. A megjelenésem harmonikusabb lesz a személyiségemmel. Ez pozitív hatással lesz rám, a kedélyemre és a környezetemre is. G. I.

Utazó szín-és stílustanácsadást is vállalok, ami azt jelenti, ha nem szeretnél vagy nem tudsz az otthonodból kimozdulni, de kíváncsi vagy a színeidre, akkor örömmel házhoz megyek. Szeged határain kívül 50.- Ft/km plusz költséget jelent ez számodra.

Mert hidd el, az nem kérdés, hogy vásárolni fogsz-e magadnak ruhát vagy sem, de az már igen, hogy amit megveszel, azzal javítasz-e vagy rontasz a megjelenéseden…