Színkendők
A színtanácsadás az egyik alapja a harmonikus megjelenésed kialakításának. Viselhetsz bármilyen gyönyörűséges fazonú és stílusú ruhát, ha nem megfelelő a színe számodra, akkor ahelyett, hogy javítanál a megjelenéseden, inkább rontasz. Az összhangot megteremteni az öltözködésedben a színtípusod szerinti ruhák összeállításával tudod megvalósítani. 

 

Mire nyújt megoldást a színtanácsadás?

 • Megismered, hogy az egyes színek különböző árnyalatai közül, melyik a legelőnyösebb számodra
 • Melyek azok a színek, amelyektől idősebbnek nézel ki, és melyektől leszel fiatalosabb, vidámabb.
 • Ennek ismeretében milyen színű ékszereket, kiegészítőket, sminkeket használj, milyen legyen a hajszíned, ha festetni szeretnéd.⁠
 • Megismered még jobban magadat, megtanulod, hogyan tudod a legjobbat kihozni magadból belsőleg és külsőleg.
 • Eléred az összhangot az öltözködésedben.
 • Bármilyen hihetetlen, pénzt és időt takarítasz meg a vásárlásaid során, mert tudatosan fogod kiválasztani a számodra megfelelő ruhadarabokat.
 • Megszűnik a bizonytalanságod a próbafülke tükre előtt, és nem lesz az az érzésed, hogy hozzá nem értő emberek segítségét „kell” kérni.
 • Tudatos vásárló lesz belőled, mivel a színtanácsadás után nem vásárolsz majd meg hirtelen ötlettől vezérelve felesleges ruhadarabokat, így nem termelsz újabb környezetszennyező hulladékot.
 • A ruháidat megtanulod egymással kombinálni, így kevesebb ruhával is változatosan tudsz öltözködni.⁠
 • Megtanulod, hogy az egyes alkalmakkor milyen öltözet a megfelelő. Pl. milyen színben jelenj meg egy üzleti tárgyaláson, állásinterjún, randin, vagy csak a hétköznapokban hogyan tudod a legtöbbet kihozni magadból.
 • Nagyon fontos tisztában lenned a színtípusoddal akkor is, ha esküvő előtt állsz, hiszen nem mindegy, hogy milyen lesz menyasszonyként és vőlegényként a ruhátok, ezek hogyan fognak passzolni és összhangot teremteni a dekoráció színeivel.
 • Megszűnik az az érzésed a ruhával teli szekrény előtt, hogy „nincs egy rongyom sem, amit felvegyek!”
 • Nemcsak nőknek szól a színtanácsadás! Férfiak számára is elérhető a szolgáltatásom, hiszen az ő megjelenésükben is elengedhetetlen a harmonikus megjelenés.

Ezt a tudást hatékonyan használhatod -nem csak a ruhavásárlásnál-, hanem más területen is, amivel tetemes összeget spórolsz meg, persze csak akkor, ha beépíted a tudást az életedbe. 

 

Színtanácsadás

 

 

Mi történik egy egyéni színtanácsadáson?

Először megismerkedünk egymással, majd egy kis elmélet következik, azért, hogy még nagyobb legyen a megértésed, és ne kavarogjanak benned kérdések.

Több, mint 120 perc, amikor TE vagy a központban az egyéni tanácsadáson. Közösen megállapítjuk a színtípusodat 103 db különböző színű kendő és különböző színű sálak segítségével, és ez alapján megismered a számodra előnyös színeket.

Az egyéni tanácsadásra elhozhatod a meglévő sminkszereidet, sáljaidat és közösen kiválogatjuk belőlük a neked valókat. Sőt! A 3 kedvenc és 3 kevésbé szeretett ruhádat is szívesen átbeszélem veled, ha magaddal hozod.

Hölgyeknek: Megbeszéljük, hogy milyen ékszereket (nyaklánc, fülbevaló, gyűrű), kiegészítőket (öv, táska, cipő, sál, sapka, kesztyű, óra), sminkszíneket (alapozó, szemceruza, szemhéjpúder, szempilla spirál, szájkontúr, rúzs)  válassz magadnak.

Uraknak: Hozd magaddal (egyéni tanácsadásra) a meglévő ékszereidet, kiegészítőidet (öv, nyakkendő, táska, sál, sapka, kesztyű, óra), és közösen kiválasztjuk belőlük a számodra megfelelőket (csak az egyéni színtanácsadáskor).

 

Mit kapsz még a fentieken kívül?

 • A színtanácsadással kapcsolatos személyre szóló segédanyagokat elküldöm a részedre, ami segítségedre lesz akkor is, amikor nem leszek melletted.
 • A színtípusodnak megfelelő digitális és nyomtatott színkártyát.
 • Felvételt nyersz a támogató FB zárt csoportomba is, ahol egyedi ajánlatokkal leplek meg az ügyfelemként.
 • Egyszeri díjmentes konzultációra is számíthatsz (értéke 10.000.- Ft), valamint sürgős esetben a kérdéseiddel fordulhatsz hozzám messengeren, illetve telefonon is.
 • 5.000.- Ft értékű kupont, amit további saját, egyéni tanácsadásra válthatsz be.

Az egyéni színtanácsadás ára nyomtatott színkártyával: 37.900.- Ft (+ útiköltség-térítés, amennyiben szeretnéd, hogy elmenjek hozzád), alanyi adómentes.

 

Nem akarsz egyedül lenni színtanácsadáskor? Erre is van megoldás! A minicsoportos tanácsadások időpontjáról A színek királynője – Madarász Vica FB oldalamon az eseményeknél tájékozódhatsz.

Beszéld meg a barátnőkkel, barátokkal, kollégákkal, a pároddal és gyertek egyszerre többen, így igénybe vehetitek a kedvezményes árat. Annak is megvan a varázsa és előnye, ha többen jöttök egyszerre színtanácsadásra, a zárt körű tanácsadásra nem számítok fel felárat.

 

Ő már igénybe vette a szolgáltatásaimat:

Nagyon köszönöm a mai napot, nagyon tanulságos volt! Hazafelé több ruhaboltba be is mentem, próbálgattam a színeimet, valóban sokkal jobbak, mint amiket eddig viseltem. Már hazaértem, át is öltöztem egy másik ruhába, inkább ebben megyek dolgozni! Már várom a következő tanácsadást! Még egyszer köszönök mindent! G.J.

 

 

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!