Színkártyák

12 színtípussal dolgozom a színtanácsadáson, mert így tudom a legprecízebben és legérthetőbben megismertetni veled, hogy milyen árnyalatok a legelőnyösebbek számodra.

Azt tudtad, hogyha eljössz hozzám egyéni/minicsoportos színtanácsadásra, ajándékba kapod tőlem a színtípusodnak megfelelő színkártyát?

Miért jó, ha van színkártyád?

A színtípusodnak megfelelő színeket találod meg rajta. Segít neked akkor is, amikor nem vagyok melletted.

  • Megkönnyíti vásárláskor a típusod színárnyalatainak kiválasztását.
  • Gyorsabban és magabiztosabban tudsz dönteni a számodra előnyös színek mellett.
  • Kevesebb lesz a tévedésből vett ruhadarab, ami esetleg a későbbiekben kihasználatlanul ott lógna a szekrényedben.
  • Szelektáláskor sokkal hatékonyabb leszel, nem fogsz sokat hezitálni egy-egy darab színének a meghatározásában.
  • Attól függetlenül, hogy az üzletben természetes világítás van-e vagy sem, a kinézett ruha mellé téve egyből fogod tudni, hogy jó-e számodra vagy sem.

Miért nem elég a digitális színkártya?

Kezdetben én is csak digitálisan biztosítottam a színkártyákat a vendégeimnek, amíg meg nem figyeltem, hogy (a kijelzők sokfélesége miatt) náluk nem ugyanazok a színek jelennek meg, mint az én monitoromon. Emiatt döntöttem úgy, hogy kifejlesztem a saját színkártyáimat, amelyek egyszerűek, jól és hatékonyan használhatók.

Megrendelem a színkártyámat


Mitől különleges ez a színkártya?

Külön tartalmazza az alapárnyalatokat és a kiegészítő színeket, amit nem csak a ruhadarabok, kiegészítők színének a kiválasztásához tudsz használni, hanem a rúzs, szájkontúrceruza, szemhéjárnyaló, szemceruza árnyalataihoz is.

Rúzsszín színkártyával

Rúzsszín színkártyával

Szemhéjárnyaló színkártyával

Szemhéjárnyaló színkártyával

 

Azt tapasztalom, hogy miután megtudják a vendégeim a színtípusukat, a legtöbb gondot az okozza nekik, hogy mintás ruhadarabok esetén milyen színek jelenhetnek még meg a fő szín mellett. A ruházat mintázatának a színe jó/rossz irányba is befolyásolhatja a színtípusodnak megfelelő alapszíneket. Ezért nem mindegy, hogy milyen az összhatása a kiválasztott darabnak, és ezért készítettem külön a kiegészítő színekből is egy összeállítást. Bővebben kifejtve:

Elsődleges színkártyák (24 színárnyalat): a fő típusod meghatározó árnyalatait találod rajta, például, ha tavasz-nyár típus vagy, akkor a tavasz típus meghatározó világos színei szerepelnek rajta, így fogod tudni, hogy milyen alapszíne legyen a ruhádnak.

Kiegészítő színkártyák (24 színárnyalat): Ezeken a kártyákon a típusodhoz illő mintaszíneket kapod meg. Maradva az előző példánál: azokat a színeket találod rajta, amelyek a tavasz-nyár típusnak a tökéletes mintaszínei.

Ruhaszín színkártyával

Ruhaszín színkártyával

 

Ez nem azt jelenti, hogy csak ezeket az árnyalatokat veheted meg, hanem azt, hogy ezekhez tudsz viszonyítani, ami nagyban megkönnyíti a döntésedet, megszünteti a bizonytalanságodat.

Ha máshol jártál már színtanácsadáson felmerülhet benned az a kérdés, hogy jók lesznek-e neked is ezek a színkártyák. Igen, bizton állíthatom, hogy hasznodra válnak, még akkor is, ha csak a 4 alaptípusból határozták meg a színtípusodat. Írj egy e-mailt az info@madarasz-vica.hu címre, segítek kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet.

Ezekhez a kártyákhoz mellékelek számodra egy útmutatót is, amiben részletesen elmagyarázom, hogyan használd vásárláskor a kártyákat.

Névjegykártya méretűek, praktikus, átlátszó műanyag tokban küldöm, ami minimális helyet foglal el a táskádban, így mindig magadnál tarthatod.

12 színtípus kártyái

12 színtípus kártyái

 

Ha jártál már színtanácsadáson, de még nincs kézben fogható színkártyád, akkor a legjobb helyen vagy, hogy megrendeld. 😉

 

Itt tudod kiválasztani és megrendelni a színkártyádat

 

Nem az a kérdés, hogy ismered-e a színeidet vagy sem, hanem az, hogy felismered-e a boltban a számodra helyes árnyalatokat vagy sem.