UPDATE: Kiválasztásra került a hölgy Makanné Tóth Petra személyében, aki a Pingu Rágcsalánc tulajdonosa, már el is indult a program megvalósítása. Kövesd nyomon a Facebook oldalon a lépéseket, a végeredményről itt is olvashatsz majd beszámolót.

 

Keressük azt a vállalkozó szellemű hölgyet, aki az INGYENES segítségünkkel, szeretné a 2022-es évet tetőtől-talpig megújulva indítani, ezzel az üzleti sikereit megsokszorozni.

 

Aki vállalja, hogy januárban Szegeden, a szolgáltatásainknak köszönhetően teljesen megújulva indulhat neki a következő év kihívásainak.

 

Gyakran tapasztaljuk azt, hogy a vállalkozók nem értik/érzik annak a fontosságát, hogy a megjelenésükkel segíteni tudják a brandjük építését. Az a célunk ezzel a programmal, hogy felhívjuk a figyelmet erre, és megmutassuk a részletekben rejlő titkokat.

 

Mit kap a kiválasztott hölgy? Milyen szolgáltatók vesznek részt INGYEN a programban?

 

Török-Palánkai Lili Adrienn a Szépségreformáló kozmetika alapítója arcápolási tanácsokkal valamint a szükséges szépészeti kezelést szolgáltatja.
Katona Magdolna fodrász, műkörmös, aki elkészíti a színtípushoz, és az arcformához illő frizurát, valamint a színhelyes körmöket.
Mária Ács az Smania tulajdonosa fehérneműk világában segít eligazodni, hiszen a harmonikus megjelenés a megfelelő alsóneműnél kezdődik.
Emese Butty Kovácsné a Stylish Boutique tulajdonosa biztosítja a ruhákat a fotózáshoz.
Az ATA shoes szolgáltatja a cipőket a fényképezéshez.
Genczinger Ildikó a Bogl’art ékszer megálmodója a fotózáshoz biztosítja az ékszereket.
Tündi Benák fényképész a Tündi Benák Photography stúdióban előtte és utána fotókkal rögzíti a változást.
Mészárosné Molnár Tímea, a ProfiPosztok cégvezetője, aki az online kommunikációban segít, valamint 1 órás díjmentes brandépítő tanácsadást ajánlott fel a kiválasztott hölgynek.

Bagdiné Fodor Erika 1 órás online vezetői, szemelyiségfejlesztői, önismereti tanácsadással segíti a kiválasztottat.

Bányai Fruzsina logo-és kisarculattervezést ajánlott fel, ami nagy segítségére lehet a vállalkozásnak.

Madarász Éva A színek királynője – Madarász Vica szín-és stílustanácsadó a Stílusváltó program megálmodója végzi a szín-, stílus-és sminkatáncsadást.

Dobolyi Dávid pedig a videók profi rögzítésében, vágásában lesz a segítségünkre.

 

Mit kérünk cserébe?
Vállalja, hogy az átalakulásának a lépéseit fotókkal, videókkal megörökítjük és azokat nyilvánosan publikáljuk, természetesen az előre leegyeztetett megállapodást betartva.

 

Miért vállaljuk ingyen?
Mert a projektben részvevő munkatársak hiszünk ebben a nehéz helyzetben is az összefogás erejében, egymás támogatásában. Bízunk abban, hogy ezzel nemcsak saját szolgáltatásunkat ismertetjük meg szélesebb körben, hanem a kiválasztottunkat is népszerűsítjük, ami üzleti eredményeiben is mérhető lesz.

 

A szerencsés hölgyet 2022. január 15-én fogjuk kiválasztani és január 16-án ezt publikálni is fogjuk.

 

A jelentkezéseket a stilusvaltok@gmail.com címre várjuk, egy rövid bemutatkozással, valamint a következő három kérdés megválaszolásával:

 

1. Miért jelentkeztél?
2. Mit vársz a programtól? (Mi a célod az átalakulással?)
3. Vállalod-e a nyilvános megjelenést?

 

Kérjük, jelentkezéskor add meg telefonszámodat és – ha van – céges Facebook-oldalad címét is.

 

A megosztásokat köszönjük, vidd hírét ennek a fantasztikus lehetőségnek, hogy minél több vállalkozó hölgyhöz eljusson, és megmutassuk az összefogás fontosságát!