Akkor érsz el az életed fordulópontjához, amikor felismered a körülötted és veled történt események hatására, hogy eljött az ideje változtatásnak. Ez a megújulásra való igény vonatkozhat akár a belsőre, de akár a külsőre is. Ha jól végiggondoljuk, ez a kettő kéz a kézben jár, hiszen, ha külsőleg pozitívan változunk, akkor az jó hatással van belsőleg is ránk, és ez természetesen fordítva is igaz. A két terület egymást tudja “húzni” felfelé. Amikor megérik benned a döntés ezzel kapcsolatban, akkor már a tettek mezejére fogsz lépni. 

Mikor érezheted, hogy a stílusváltás szükséges számodra?

 • lediplomáztál, elindulsz a NAGYBETŰS életben
 • GYES után készülsz visszamenni dolgozni
 • párkapcsolati válság, válás esetén
 • magasabb/vezetői pozícióba kerülsz a munkahelyeden
 • saját magad ura leszel, vállalkozásba kezdesz, üzleti tárgyalásokat kell lebonyolítanod (ez az előzőre is érvényes lehet)
 • hálózatot építesz, ki kell állnod a színpadra, nyilvános rendezvényeken jelensz meg
 • kirepültek a gyerekek, eljött a te időd
 • nyugdíjas leszel, szeretnél továbbra is csinosan öltözködni

 

Én nem átváltoztatlak, hanem kihozom belőled a legszebb énedet. Személyre szabottan végigsegítelek az átalakulásodon úgy, hogy megmaradjon az egyéniséged. Nem fordítalak ki önmagadból, hanem támogatlak abban, hogy a számodra legelőnyösebb színeket felismerd és be tudd építeni az életedbe. Nem az egyszeri látvány a cél, hanem hosszútávú, működő megoldásokat nyújtok neked.

 

Hogyan épül fel a stílusváltó csomag?

 • Színtanácsadással kezdünk, hiszen ez az alapja mindennek. Hiába aggatnék gyönyörűséges ruhákat a rád, ha az színben számodra előnytelen lenne. Már borulna minden, hiszen az “egyik kezemmel” adnék egy csodaszép rucit, a “másik kezemmel” el sem érnénk a kívánt hatást, mivel egy rosszul megválasztott színű darabbal inkább csak rombolnánk. Lényeg az, hogy csakis a színtípus meghatározása után lépünk tovább. Nemcsak a ruhák színét beszéljük át, és ismertetem meg Veled, hanem a külső megjelenéshez kapcsolódó kiegészítők, sminkszerek és hajszínek árnyalatait is.
 • Amikor ezzel végeztünk, a testalkatelemzéssel egybekötött stílustanácsadás következik. Megnézzük a legelőnyösebb frizurát, megbeszéljük milyen fazonú, stílusú ruhákkal, kiegészítőkkel tudod a legtöbbet kihozni magadból, tetőtől-talpig.
 • Amennyiben ezen túl vagyunk, már sokkal könnyebben megy a gardróbrendezés. Hiszen egyre mélyebb tudás van már a birtokodban. Átnézzük egytől-egyig a szekrényedben megbújó ruhadarabokat, és megvizsgáljuk, hogy melyik az, ami nem előnyös számodra, a megismert színtípusodhoz és alkatodhoz. Természetesen előfordulhat olyan, hogy bár színben nem jó valami, de azért ragaszkodni fogsz hozzá, mert tökéletes a fazonja. Ilyenkor tippeket, ötleteket adok arra, hogyan tudod azokat továbbra is viselni anélkül, hogy rontana a megjelenéseden. Elég gyakran tapasztalom a megkönnyebbülést ebben az esetben.
 • Miután ezt a feladatot is lezártuk az eddigiek ismeretében lényegesen könnyebb nekiindulni a közös vásárlásnak. Hiszen tudjuk, mivel kell kiegészíteni a meglévő ruhadarabokat, és már nincs is más dolgunk, “csak” meg kell találni azokat. Azért tettem idézőjelbe a csak-ot, mert gyakran elég nagy kihívás elé állít bennünket az éppen aktuális divat, és ha pont nem azok a színek trendik, amelyek előnyösek lennének, akkor addig kell kutakodnunk, amíg meg nem leljük az igazit.  De ezért vagyok én, hogy segítsek ezeket felismerni, és kiválasztani. Megéri a fáradságot és az időt ráfordítani, hiszen így egy olyan  ruhatár lesz a végeredmény, amelynek a darabjai egymással kombinálhatók.

 

Mit kapsz még a fentieken kívül?

 • Ajándékba kapod az Online megjelenés – Hogyan válj az első benyomás mesterévé a webkamera előtt  e-bookomat.
 • A szolgáltatásaimmal kapcsolatos személyre szóló segédanyagokat elküldöm a részedre, ami segítségedre lesz akkor is, amikor nem leszek melletted.
 • A színtanácsadás után azonnal a kezedbe foghatod a színtípusodnak megfelelő színkártyát, amit digitálisan is megkapsz.
 • Felvételt nyersz a támogató FB zárt csoportomba is, ahol egyedi ajánlatokkal leplek meg az ügyfelemként.
 • Egyszeri díjmentes 1 órás konzultációra is számíthatsz (értéke 10.000.- Ft), valamint sürgős esetben a kérdéseiddel fordulhatsz hozzám messengeren, illetve telefonon is.
 • 5.000.- Ft értékű kupontamit később válthatsz be további szolgáltatásra.
 • Jegyzetfüzetet tollal együtt, ha szeretnél valamit feljegyezni magadnak.

 

Én is stílust akarok váltani

 

Átalakítás előtt

Átalakítás előtt

Szürke blézer első szett

Szürke blézer első szett

Üzleties második szett

Üzleties második szett

Szürke blézer harmadik szett

Szürke blézer harmadik szett

 

Ahogy a fenti képeken is látszik olyan ruhadarabokat választunk ki, amelyek kombinálhatók egymással, így változatos és pénztárcakímélő megoldásokat kapsz.

Ő már igénybe vette a szolgáltatásomat:

Az alapokat ismerve és követve hihetetlenül egyszerűvé válik a ruhaválasztás. Mivel tudom, hogy mit kell figyelni egy szín-, és árnyalatválasztásnál, így tudok másnak is segíteni a választásban. A szerzett adatok segítségével képes vagyok kevés pénzből, gyorsan és összeillően, a számomra legelőnyösebb ruhákat összeválogatnom. Jó érzés, hogy tudom, bármit veszek fel, az a legelőnyösebb oldalamat mutatja és feltölt élettel. 🙂 L. G.

Ha szeretnéd ezt a teljes körű stílusváltást, akkor itt tudod felvenni velem a kapcsolatot. 🙂

A Stílusváltó csomag kedvezményes ára: 113.700.- Ft (151.600.- Ft helyett) (+ útiköltség-térítés, amennyiben szeretnéd, hogy elmenjek hozzád), alanyi adómentes.

 

Eljött az ideje a megújulásomnak!

 

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!