Stílustanácsadás

A stílus jelentése az öltözködés nézőpontjából, a saját szavaimmal: kifejezésmód, amivel meg tudjuk mutatni magunkról, hogy kik vagyunk valójában, amivel meg tudjuk üzenni a külvilágnak azt, ami bennünk van.

Az alábbi szempontokat érdemes figyelembe venni ahhoz, hogy ki tudd alakítani az önazonos megjelenést:

1. Milyen a stílusod, hogyan öltözködsz?

2. Milyen a testalkatod, milyen ruhafazonok előnyösek?

3. Milyen a színtípusod, milyen színektől ragyogsz?

4. Mennyire vagy tisztában a boltban kapható kínálattal, mennyire követed a divatot?

5. Mi található a szekrényedben?

6. Milyen típusú mintákat választasz?

7. Milyen a lelki beállítottságod?

A testalkatelemzéssel egybekötött stílustanácsadáskor 120 percben tetőtől-talpig végigvesszük az alkati jellemzőidet, választ kapsz a megjelenéseddel kapcsolatos kérdésekre. A fejformádtól a lábformádig lépésről-lépésre megbeszéljük, mire figyelj oda ruhaválasztáskor, szemüvegkeret vásárlásakor, milyen frizurát alkosson a fodrászod. Minden szóba kerül a fehérneműtől a télikabátig. Milyen a jelenlegi stílusod, és azt hogyan tudod átalakítani az általad vágyottra.

Készülj fel arra, hogy ugyanúgy, ahogy a színtanácsadás alkalmával, ekkor is a tükörbe kell nézned, és megfigyelni a saját testedet. Erre azért térek ki külön, mert azt tapasztaltam, hogy többen zavarban vannak ilyenkor, mert ahogy mondják: „nem szoktam én magamat nézegetni a tükörben”. Át tudom érezni milyen nehéz lehet, de abban biztos vagyok, hogy csak akkor fejlődünk, ha folyamatosan tágítjuk a határainkat.

Nemcsak az számít, hogy milyen a testalkatod, hanem az is fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ne aggódj, nem fogok kéretlen tanácsokat adni, nem fogok negatív megjegyzéseket tenni, hanem végig azon leszek, hogy a szépségedet még jobban kiemeljük a velem töltött időben, boldogan és felöltődve menj el tőlem. Személyre szóló útmutatást kapsz, amit az ajtón kilépve azonnal használni tudsz.

 

Stílustanácsadás

Stílustanácsadás

 

Mire terjed ki az alkatelemezés?

Nyak, dekoltázs, mellek, karok, derék csípő, comb, has, térd, vádli, boka. Ezeknek a méreteit és az arányait vizsgáljuk meg, és azt, hogy a későbbiekben mire figyelj oda vásárláskor.

 • Megnézzük az arcformád, ehhez kapcsolódóan azt, hogy a frizurád előnyös-e vagy sem, ha nem, akkor azt is megtudod, hogy milyen fazon javasolt (a színéről már beszéltünk a színtanácsadás alkalmával, de azt is átismételhetjük, ha szükségét érzed). Az arcformádhoz megkeressük az ideális szemüvegkeretet (a színét már korábban megismerted).
 • A hosszanti és szélességi testarányokat is végigvesszük, és azt, hogy az 5 testalkat típusból melyik jellemző rád, de amellett még milyen sajátosságokat érdemes figyelembe venned, hogy ki tudd emelni az előnyös adottságaidat, és optikailag el tudd leplezni az előnytelen formákat.
 • Beszélünk a kiegészítőkről, és azok méretéről.
 • Megvizsgáljuk a ruhák mintáit, mit érdemes szem előtt tartani választáskor.
 • Szóba kerül a felsőruházat és a cipők stílusa.
 • Megbeszéljük, miket ne viselj, ha el akarod kerülni az öltözködési hibákat.
 • Milyen a jelenlegi stílusod, és mit kell tenned, hogy átalakítsd az általad vágyottra.
 • Megtaláljuk a számodra előnyös ruhafazonokat (figyelembe véve az alkati sajátosságaidat), és azt, hogy Te mit szeretnél elérni, milyen végeredménnyel leszel elégedett. Ugyanis hiába akarnám én rád erőltetni a azokat a szabályokat, amelyek a „nagykönyvben meg vannak írva”, ha más az egyéniséged.

 

Ez engem érdekel!

 

Mit kapsz még a fentieken kívül?

 • A stílustanácsadással kapcsolatos személyre szóló képes segédanyagokat elküldöm a részedre, ami segítségedre lesz akkor is, amikor nem leszek melletted.
 • Felvételt nyersz a támogató FB zárt csoportomba is, ahol egyedi ajánlatokkal leplek meg az ügyfelemként.
 • Egyszeri díjmentes konzultációra is számíthatsz (értéke 10.000.- Ft), valamint sürgős esetben a kérdéseiddel fordulhatsz hozzám messengeren, illetve telefonon is.
 • 5.000.- Ft értékű kupontamit további saját, egyéni tanácsadásra válthatsz be.

 

Az egyéni stílustanácsadás ára: 37.900.- Ft (+ útiköltség-térítés, amennyiben szeretnéd, hogy elmenjek hozzád), alanyi adómentes.

 

Vélemények a tevékenységemről:

A stílusomat jobban megtaláltam és tudom mi áll jól. T.B.

Olyan tudást kaptam tőled, amelynek segítségével tudatosabban fogok tudni magamnak ruhát vásárolni. B.E.

Ha szeretnéd már végre tudni milyen ruhadarabok az előnyösek számodra itt felveheted velem a kapcsolatot.

 

Csinosan akarok öltözködni!

 

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!