A testalkatelemzéssel egybekötött stílustanácsadáskor 120 percben tetőtől-talpig végigvesszük az alkati jellemzőidet, választ kapsz a megjelenéseddel kapcsolatos kérdésekre. A fejformádtól a lábformádig lépésről-lépésre megbeszéljük, mire figyelj oda ruhaválasztáskor, szemüvegkeret vásárlásakor, milyen frizurát alkosson a fodrászod. Minden szóba kerül a fehérneműtől a télikabátig. Milyen a jelenlegi stílusod, és azt hogyan tudod átalakítani az általad vágyottra.

Készülj fel arra, hogy ugyanúgy, ahogy a színtanácsadás alkalmával, ekkor is a tükörbe kell nézned, és megfigyelni a saját testedet. Erre azért térek ki külön, mert azt tapasztaltam, hogy többen zavarban vannak ilyenkor, mert ahogy mondják: “nem szoktam én magamat nézegetni a tükörben”. Volt olyan vendégem, aki igazi kihívásnak élte meg, és biztatni kellett, hogy merjen szembenézni önmagával. Át tudom érezni milyen nehéz lehet, de abban biztos vagyok, hogy csak akkor fejlődünk, ha folyamatosan tágítjuk a határainkat.

Nem csak az számít, hogy milyen a testalkatod, hanem az is fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ne aggódj, nem fogok kéretlen tanácsokat adni, nem fogok negatív megjegyzéseket tenni, hanem végig azon leszek, hogy a szépségedet még jobban kiemeljük a velem töltött időben, boldogan és felöltődve menj el tőlem.

A teljesség igénye nélkül (hiszen hozzád alakítom a tanácsadást) nézzük általánosan, mire terjed ki az alkatelemezés: nyak, dekoltázs, mellek, karok, derék csípő, comb, has, térd, vádli, boka. Ezeknek a méreteit és az arányait vizsgáljuk meg, és azt, hogy a későbbiekben mire figyelj oda vásárláskor.

  • Megnézzük a fejformád, ehhez kapcsolódóan azt, hogy a frizurád előnyös-e vagy sem, ha nem, akkor azt is megtudod, hogy milyen fazon javasolt (a színéről már beszéltünk a színtanácsadás alkalmával, de azt is átismételhetjük, ha szükségét érzed). Az arcformádhoz megkeressük az ideális szemüvegkeretet (a színét már korábban megismerted  😉 ).
  • Beszélünk a kiegészítőkről, azok méretéről.
  • Megvizsgáljuk a ruhák mintáit, mit érdemes szem előtt tartani választáskor.
  • Szóba kerül a felsőruházat és a cipők stílusa.
  • Megbeszéljük, miket ne viselj, ha el akarod kerülni az öltözködési hibákat.
  • Milyen a jelenlegi stílusod, és mit kell tenned, hogy átalakítsd az általad vágyottra.
  • Megtaláljuk a számodra előnyös ruhafazonokat (figyelembe véve az alkati sajátosságaidat), és azt, hogy Te mit szeretnél elérni, milyen végeredménnyel leszel elégedett. Ugyanis hiába akarnám én rád erőltetni a azokat a szabályokat, amelyek a “nagykönyvben meg vannak írva”, ha más az egyéniséged. Személyre szóló útmutatást kapsz tőlem, amit az ajtón kilépve azonnal használni tudsz.

 

Itt is megrendelheted a sítlustanácsadást

 

Nem hagylak egyedül utána sem, és bátran fordulhatsz hozzám a későbbiekben is, amennyiben kérdések merülnének fel benned az elhangzottakkal kapcsolatban.

A személyre szóló segédanyagokat és útmutatókat a szolgáltatásaimhoz megkapod, akár online, akár személyes szolgáltatást veszel igénybe. 🙂

Vélemények a tevékenységemről:

A stílusomat jobban megtaláltam és tudom mi áll jól. T.B.

Olyan tudást kaptam tőled, amelynek segítségével tudatosabban fogok tudni magamnak ruhát vásárolni. B.E.

Ha szeretnéd már végre tudni milyen ruhadarabok az előnyösek számodra itt felveheted velem a kapcsolatot.

 

Mert hidd el, az nem kérdés, hogy vásárolni fogsz-e magadnak ruhát vagy sem, de az már igen, hogy amit megveszel, azzal javítasz-e vagy rontasz a megjelenéseden…

 

Jelentkezem a sítlustanácsadásra