Referencia - R.I.

Ezért érdemes napi 10-12 órát dolgozni. 🙂

Köszönöm a bizalmat, azt hogy hozzám fordultál megismerni a színeidet.

Kedves Éva! Köszönöm hogy megmutattad a számomra jól álló színeket. Én mindig is halmoztam a ruhákat, mert nagyon szerettem azokat kombinálni, variálni, épp milyen hangulatom volt.

A színtanacsadás után végre világossá vált, hogy hiába tetszett egy csomó meleg hatású szín, vagy a meleg színekre épülő boho chic stílus, nekem nem állnak jól. A meleg színek sapasztanak, fáradtá tesznek. Ezért már a tanácsadás utáni nap, a felismerés lendületével és a tőled kapott színkartya segítségével nekiláttam a gardróbom selejtezéséhez. Akkor szembesültem csak igazán hogy mennyi olyan ruhám volt, amik már csak a színük miatt is előnytelenek voltak.

Nem volt egyszerű a hideg téli színekre átváltani a szemem, a sok meleg szín után, de folyamatosan az új színekre fókuszálok. Sokkal könnyebb a dolgom, mert csak ezeknek a kombinációira figyelek. A számomra előnytelen színeket meg se nézem a boltokban se. Sokkal szellősebb lett a gardróbom, könnyebben választok új ruhát.

Amióta a színeimben járok, mondták a környezetemben hogy milyen szép, kipihent vagyok. Pedig nem, csak nem tűnök fáradtnak, elgyötörtnek, mert jó színeket hordok az arcom körül. Akkor lesz teljes a kép, ha a meleg barnára festett hajam is hideg árnyalatú lesz, vagy még az is lehet, hogy követem a példád, és lenövesztem az eredeti színét.

Nagy változást indítottál el bennem, magam körül, köszönöm hogy segítettél közelebb kerülni magamhoz. 🙂

Ha Te is szeretnéd megismerni azt, hogy milyen színekben tündökölsz, és melyek azok amelyek, betegessé, fáradtá teszik az arcodat, keress bátran!

 

Nálam is eljött az ideje a változásnak, jelentkezem

 

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!