Norbert: A színtanácsadás számomra egy bohóckodásnak induló móka volt az elején. Fehérbe bebugyolálva jöttem rá, hogy nem is hülyeség, és segít jobban rám irányítani a figyelmet. Azóta arra fókuszálok, hogy mi az ami kiemel, és mi az ami elveszi rólam a érdeklődést.
Bátran menjetek és csináljátok, hogy a figyelem rajtatok és ne a ruháitokon legyen.
Ui.: Vica jó fej és rendet rak a színeid közt is.

Norbi kezdés

Norbi meleg zöld 🙁

Norbi arany 🙁

Norbi kék 🙂

Norbi fekete 🙂

Norbi ezüst 🙂

Norbi egy hideg típus, a télből az őszbe. Ez azt jelenti, hogy a hideg és élénk színek állnak neki jól, és ezek közül is inkább a sötétebb árnyalatok. Tényleg jól szórakoztunk a kendőzésnél, ami a képeken is látszik. 🙂

 

Itt is megrendelheted a színtanácsadást

 

A felső sor képein olyan kendőkkel készültek a fotók, amelyek nem előnyösek Norbinak, mivel meleg színek. Az alsó sorban már a számára megfelelő színű anyagokkal látható, ezek sokkal jobban kiemelik őt, és nem teszik komorrá (mert sajnos, ha nem megfelelő színeket hordunk, azok bizony öregítenek, sápadttá tesznek minket).

A jókedv ellenére is nagyon eredményes volt, mert Norbi azóta is kikéri a tanácsomat a színekkel kapcsolatban, fényképek alapján tudok neki segíteni a ruhák kiválasztásában. Megjegyzem, nagyon jól megy már neki, hiszen mire végzünk a típus meghatározással, addigra az ügyfél már gyakorlatilag meg is tanulja a saját színeit, és egy jól használható tudással a birtokában megy el tőlem.

Ha Te is szeretnéd tudni a színtípusodat, és ez alapján összeállítani a ruhatáradat (amivel a későbbiekben több tízezer forintot is megtakarítasz, ráadásul még a környezetet is véded), de nem tudod, milyen színek előnyösek neked, akkor bátran vedd fel velem a kapcsolatot . 🙂

 

 

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!