Csapó Kriszti színtanácsadás után___

Mert nem csak a 20 éveseké a világ! Még 40 év felett, az elegáns korban sem késő megismerni a saját színeinket!  😉

Egy újabb referenciát kaptam, ami nagy-nagy boldogsággal töltött el. Ilyenkor egy kicsit el is érzékenyülök, mert hihetetlen érzés az, amikor emberek (nők) életében pozitív hozzájárulás tudok lenni a tevékenységemmel. Értéket adok a hozzám fordulóknak, ami megváltoztatja az életüket. És ezt minden túlzás nélkül állíthatom, hiszen látom és tapasztalom az ügyfeleim változását miután jártak nálam színtanácsadáson vagy rendet raktam náluk. 🙂

Drága Vica!
Immáron negyvenesként úgy éreztem, valami többre van szükségem. Az ami eddig volt, már nem elég. Éreztem, hogy a hideg színek az enyéim, de nem tudtam melyik színtípusba tartozom. Biztosra akartam menni, megtudni, milyen színek állnak igazán jól, milyen fazonú ruhákat keressek, és milyen sminkszerek után nyúljak. Beléptem abba a korba, amikor a nők már magabiztosak, tudják mi a jó nekik, tisztában vannak értékeikkel, és azt remekül ki tudják hangsúlyozni az öltözködésükben is, elméletileg. Legalábbis én ezt várom el magamtól. Ebben a megerősítésben segítettél nekem a szín- és sminktanácsadáson.
Bejelentkeztem hozzád, és amikor eljött az idő, felvettem azt az inget, amiben a legkomfortosabban érzem magam, hozzáöltöztem, és elindultam. Nagyon kedves, figyelmes és odaadó voltál, a találkozás után gyorsan oldott légkörben láttunk hozzá a színekhez. Könnyen és elég egyértelműen kiderült, mik azok amik jók nekem és miket kerüljek, vagy felejtsek is el magamon, végleg. Végleg azért, mert a színtípus örök. Mindenkinek megvan a sajátja és ez nem változik a korral sem.
Kiderült, hogy a ruha, amiben akkor voltam, pontosan nyár-tavasz, vagy világos nyár, amilyen a színtípusom lett a meghatározás után. Azt is tudni kell az ingről, hogy az egyik legrégebbi ruhadarabom, amit hordok és még mindig nem untam meg, nagyon szeretem. 
A színek után készítettél nekem egy sminket, közben elbeszélgettünk arról is, sminkelés közben mire, mikre figyeljek oda, mely színeket használjak és miket kerüljek nagy ívben.
Persze minden tanács megfogadható, vagy figyelmen kívül is hagyható. Nekem ez a két hónap, ami eltelt a felejthetetlen veled töltött több mint két óra óta arra volt jó, hogy megérleltem, kipróbálgattam a nálad tanultakat.
Pl. varrtam egy ruhát is, és felvéve mindig rácsodálkozom, mennyire felragyog az arcom, mennyivel csinosabb a megjelenésem. Lassan, de biztosan haladok a ruhatáram kialakításában, és tetszik, amit látok! 
Köszönöm szépen még egyszer a segítséged, és ha egyszer lesz időnk, szívesen összefutnék még veled további jó tanácsokért.
Üdvözlettel: Csapó Krisztina akvarell festő

Kriszti gyönyörűséges munkáit itt csodálhatod meg:

www.instagram.com/csapokriszti1/
https://www.facebook.com/csapokriszti1

Már ők is igénybe vették a szolgáltatásomat:

Köszönöm a mai délelőttöt,nagyon jól éreztem magam és hasznos volt! E.N.

Őrületes fáradtságot,ugyanakkor megnyugvást is érzek. El tudom engedni a kiválogatott ruhák nagy részét, nem fog gondot okozni a kidobásuk. Máris sokkal jobban érzem magam, felszabadultabb vagyok – úgy gondolom! V.K.

Ha érdekel a színtanácsadás, és szívesen olvasnál róla többet, gyere és kövesd a #napiruci-t és a #színkirálynő-t a Facebook Színkirálynő oldalamat, valamint aszinesrendkiralynojeInstagram oldalamat.

Ha Te is szeretnéd tudni a színtípusodat, és ez alapján összeállítani a ruhatáradat (amivel a későbbiekben több tízezer forintot is megtakarítasz, ráadásul még a környezetet is véded), de nem tudod, milyen színek előnyösek neked, akkor keress meg, segítek!  🙂

Hidd el, az nem kérdés, hogy vásárolni fogsz-e magadnak ruhát vagy sem, de az már igen, hogy amit megveszel, azzal javítasz-e vagy rontasz a megjelenéseden…