Madarász Vica

Madarasz_Vica

Szín-, stílus-és sminktanácsadóként segítem a stílusváltásodat azáltal, hogy megtaláljuk a számodra legelőnyösebb színeket, ruhafazonokat, stílust, amelyekkel az életfeladataidhoz illő megjelenést valósíthatod meg, anélkül, hogy vagyonokat költenél rá.

 

A szerepeidhez méltó, harmonikus megjelenéseddel -online és offline egyaránt- megnő az önbizalmad, magabiztossá válsz, könnyebben eléred a céljaidat és sikeresebb leszel. Nemcsak a külsőd, hanem a környezeted is rendezettebbé válik.

 

Korábban, egy több mint 400 fős csapat irányítása során ismertem fel, hogy mennyire fontos a rendezett megjelenés az üzleti és magánéletben. Még mielőtt megszólalnál a kinézeted beszél helyetted! Az első benyomás a mai világban meghatározza, hogy milyen vélemény alakul ki rólad a másik félben, mennyire tudsz bizalmat építeni az ismerőseid körében, tárgyaló partneredben. Nincs első benyomás másodjára…

 

Előfordulhat, hogy neked nem alakult ki korábban a divat és az öltözködés iránti érdeklődésed, és teljesen idegen ez a terület tőled, de ha már ezeket a sorokat olvasod, akkor felismerted a stílusos megjelenés fontosságát. Nem az számít, hogy kinek mikor fordul a figyelme erre a területre, hanem az, hogy sosincs késő megszerezni ezt a tudást. Mindenki számára TANULHATÓ, kortól és nemtől függetlenül. Te is meg tudod tanulni, ebben biztos vagyok, hiszen azzal, hogy itt vagy, egy lépéssel közelebb kerültél a harmonikusabb megjelenés felé.  😉

 

Egyénre szabott tanácsadást kapsz tőlem, és a lehető legtöbb időt fordítom rád, hogy a végén önállóan is boldogulj, hogy tudd, melyik alkalommal mihez nyúlj és hogyan építs bizalmat a megjelenéseddel a életed minden területén. Digitális és nyomtatott formában megkapod azokat az információkat, amelyek a segítenek majd a színek, fazonok, stílusok világában eligazodni, akkor is, amikor nem vagyok melletted.

A nálam megszerzett ismereteket nemcsak egy területen tudod majd felhasználni, hanem a különböző szerepeidben és életkorban is: üzletasszonyként, feleségként/párként, anyaként, nagymamaként. Legyen szó párkeresésről, pozícióváltásról, karrierépítésről, vállalkozói megjelenésről, vagy arról, hogyan tedd harmonikussá a megjelenésedet, tudd, a lehető legjobb helyen vagy.

 

Ha szeretnél komplett tudást, úgy a gardróbrendezés és a közös vásárlás során tudod még jobban elmélyíteni azt, amit nálam megismertél. Végigkísérlek az utadon, megtanulod, hogyan tudod a megjelenésedből a legtöbbet kihozni. Nem vagyok a híve az átváltoztató show-knak, mert lehet, hogy hirtelen egy teljesen új arc néz vissza rád a tükörből, de nem biztos, hogy önazonos lesz. Az a fontos, hogy egy olyan folyamat indul el nálad (külsőleg és belsőleg egyaránt) a közös munka során, ami hosszútávú megoldást fog jelenteni, nem csak pillanatnyi átváltozást.

 

Miért válassz engem a szín-, stílus-és sminktanácsadódnak?

2006-ban, végeztem el az első szín-és stílustanácsadói képzést. Azóta is folyamatosan képzem magam, online szín-és stílustanácsadói tanfolyamon, valamint a stylist képzésen is részt vettem. Mindezt azért, hogy minél szélesebb területen tudjak segíteni neked. A több, mint 20 éves sminkelési tudásomhoz kapcsolódóan végeztem el a Szépségtanácsadó OKJ-s képzést, azt is meg tudom mutatni, hogyan készíts el könnyű, nappali, természetes hatású sminket, ami erősíti a pozíciódat.

 

Azóta a ruhatáram is megváltozott, így amikor esetleg rosszabb hangulatban talál a reggel, és benyúlok a szekrényembe, akkor is csak olyan ruhát veszek fel, ami önazonos és harmóniában van velem. Ismerem azt a frusztáló érzést, ami az előnytelen megjelenés miatt alakul ki, és azt is tudom, hogyan lehet ezt megszüntetni, milyen lépések szükségesek ehhez. Mivel saját magamat alakítottam át lépésről-lépésre a tanultak alapján, a folyamat alatt megélt tapasztalataimat beépítettem a munkámba, így hitelesen tudom segíteni a Te átalakulásodat is.

 

 

Ezen a montázson láthatod az átalakulásomat, 2006 kontra 2021 Ugye, milyen látványos? 

 

 

Elégedettségi garancia

100%-os elégedettségi garanciát vállalok. Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy jól tudjam átadni azt az életre szóló tudást, amivel  pozitív irányba változtathatod a megjelenésedet. Előfordulhat, hogy mégsem abban az élményben van részed, amit elképzeltél. Ha így van, az első órában jelezheted nekem, minden harag nélkül elköszönünk egymástól, és az 1 órát ajándékba kapod tőlem.

 

Én is stílust akarok váltani