Madarász Vica

Madarasz_Vica

Az a területem, hogy szín-, stílus-és sminktanácsadóként segítsek megtalálni a számodra legelőnyösebb színeket, fazonokat, stílust, amelyekkel a karrieredhez illő megjelenést valósíthatod meg, anélkül, hogy vagyonokat költenél rá.

 

A pozíciódhoz méltó, harmonikus megjelenéseddel -online és offline- megnő az önbizalmad, magabiztossá válsz, könnyebben eléred a céljaidat és sikeresebb leszel. Nemcsak a külsőd, hanem a környezeted is rendezettebbé válik.
Korábban, egy több mint 400 fős csapat irányítása során ismertem fel, hogy mennyire fontos a rendezett megjelenés az üzleti életben. Még mielőtt megszólalnál a kinézeted beszél helyetted! Az első benyomás a mai világban meghatározza, hogy milyen vélemény alakul ki rólad a másik félben, mennyire tudsz bizalmat építeni a tárgyaló feledben.

 

Előfordulhat, hogy neked nem alakult ki korábban a divat és az öltözködés iránti érdeklődés, és teljesen idegen ez a terület tőled, de felismerted ennek a stílusos megjelenés fontosságát. Nem az számít, hogy kinek mikor fordul a figyelme erre a területre, hanem az, hogy sosincs késő megszerezni ezt a tudást. Mindenki számára TANULHATÓ, kortól és nemtől függetlenül. Te is meg tudod tanulni, ebben biztos vagyok. Már azzal, hogy itt vagy, és olvasod ezeket a sorokat, tettél egy lépést a harmonikusabb megjelenés felé.  😉

 

Egyénre szabott tanácsadást kapsz tőlem, és a lehető legtöbb időt fordítom rád, hogy a végén önállóan is boldogulj, hogy tudd, melyik alkalommal mihez nyúlj és hogyan építs bizalmat a megjelenéseddel a partneredben. Digitálisan megkapod azokat az információkat amelyek a segítenek majd a színek, fazonok, stílusok világában eligazodni.

 

A nálam megszerzett ismereteket nemcsak az üzleti öltözködésnél tudod majd felhasználni, hanem a magánéletben is. Legyen szó akár párkeresésről, vagy arról, hogyan harmonizáld a megjelenésedet az életed különböző szerepeinek megfelelően.

 

Miért válassz engem a szín-, stílus-és sminktanácsadódnak?

2006-ban, végeztem el az első szín-és stílustanácsadói képzést. Saját magamat alakítottam át lépésről-lépésre, a folyamat alatt megélt tapasztalataimat beépítettem a munkámba, amivel segíteni tudom a Te átalakulásodat is. (Azóta a ruhatáram is megváltozott, így amikor esetleg rosszabb hangulatban talál a reggel, és benyúlok a szekrényembe, akkor is csak olyan ruhát veszek fel, ami megfelel karrieremnek.)

 

Azóta is folyamatosan képzem magam (újabb online szín-és stílustanácsadói tanfolyamot is elvégeztem) azért, hogy minél szélesebb területen tudjak segíteni neked. A több, mint 20 éves sminkelési tudásomhoz kapcsolódóan végeztem el a Szépségtanácsadó OKJ-s képzést, azt is meg tudom mutatni, hogyan készíts el könnyű, nappali, természetes hatású sminket, ami erősíti a pozíciódat.

 

Elégedettségi garancia

100%-os elégedettségi garanciát vállalok. Minden igyekezettemmel azon vagyok, hogy jól tudjam átadni azt az életre szóló tudást, amivel  pozitív irányba változtathatod a megjelenésedet. Előfordulhat, hogy mégsem abban az élményben van részed, amit elképzeltél. Ha így van, az első órában jelezheted nekem, minden harag nélkül elköszönünk egymástól, és az 1 órát ajándékba kapod tőlem.

 

Vedd igénybe a díjmentes 20 perces konzultációt, ahol megbeszéljük mi okoz számodra nehézséget a profi megjelenés kialakításában, és derítsük ki, hogy miben tudok segíteni neked. Kérlek, töltsd a rövid kérdőívet (3 perc), hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot.

 

Kitöltöm a konzultáció előtti kérdőívet

 

 

Mert hidd el, az nem kérdés, hogy öltözködsz-e vagy sem, de az már igen, hogy amit felveszel, hűen tükrözi-e azt, amit szeretnél, hogy lássanak rólad…