Madarász Vica

Szín-, stílus-és sminktanácsadóként abban segítek Neked, hogy az öltözködéseddel olyan könnyed eleganciát érj el, amivel jól érzed magad és ami harmóniában van az egyéniségeddel.
Te is megfigyelted már, hogy vannak, akik már kisgyermek korukban találkoznak a ruhák varázslatával, viszont vannak olyanok is, akiknek csak később alakul ki erre az igényük?
Én ezt a munkám során tapasztalom, de úgy gondolom, hogy igazán nem az számít, hogy kinél, mikor kezdődik el az érdeklődés, hanem az számít, hogy sosincs késő megszerezni ezt a tudást. Mindenki számára TANULHATÓ, kortól és nemtől függetlenül. Te is meg tudod tanulni, ebben biztos vagyok. Már azzal, hogy itt vagy, és olvasod ezeket a sorokat, tettél egy lépést a harmonikusabb megjelenés felé.  😉

Korábban, egy több mint 400 fős csapat irányítása során felismertem, hogy mennyire nincsenek tisztában az emberek azzal, hogy milyen nagy jelentősége van a rendezett megjelenésnek a mindennapi és üzleti életben egyaránt. Hiszen, még mielőtt megszólalnánk a külsőnk beszél helyettünk!

2006-ban végeztem el az első szín-és stílustanácsadói képzést. Saját magamat alakítottam át lépésről-lépésre a megszerzett tudással. Azóta a ruhatáram is megváltozott, így amikor esetleg rosszabb hangulatban talál a reggel, és benyúlok a szekrényembe, akkor is csak olyan ruhát veszek fel, ami jól áll nekem. A folyamat alatt megélt tapasztalataimat beépítettem a munkámba, ezzel is segítve a Te átalakulásodat.

Azóta is megállás nélkül képzem magam (időt és pénzt nem kímélve) azért, hogy egyre szélesebb szolgáltatási palettával tudjak a Te rendelkezésedre is állni.

A több, mint 20 éves sminkelési tudásomat a szín-és stílustanácsadáshoz kapcsolódóan hasznosítom.

Célom segíteni Neked is abban, hogy visszatalálj önmagodhoz, amit gyakran a divat és a külső környezeti elvárások hatására elvesztettél. Megmutatom, hogyan tudod kialakítani az öltözködésedben azt a harmóniát, amitől a megnő az önbizalmad, magabiztosabbá és sikeresebbé válhatsz. 🙂

 

Légy Te is sikeres!

 

 

 

 

Ne habozz, gyere, vágjunk bele! 😊

 

Mert hidd el, az nem kérdés, hogy vásárolni fogsz-e magadnak ruhát vagy sem, de az már igen, hogy amit megveszel, azzal javítasz-e vagy rontasz a megjelenéseden…