info@madarasz-vica.hu+36-70/334-5763

Madarász Vica

Szín-, stílus-és sminktanácsadóként abban segítek a hölgyeknek, hogy az öltözködésükkel olyan  könnyed eleganciát érjenek el, amivel jól érzik magukat és ami harmóniában van az egyéniségükkel.
Azt tapasztaltam, hogy vannak, akik már kisgyermek korukban találkoznak a ruhák varázslatával, és ez végig is kíséri az életüket, de vannak olyanok is, akiknek csak később alakul ki erre az igényük. De úgy gondolom, hogy nem az számít, hogy kinél, mikor kezdődik az ez irányú érdeklődés, hanem az, hogy sosincs késő elkezdeni ezzel foglalkozni. És még egy fontos dolog, amit le kell írnom ezzel kapcsolatban:  ez a tudás TANULHATÓ mindenki számára (persze csak azoknak, akik szeretnék a legtöbbet kihozni magukból). De ha már itt vagy, és ezeket a sorokat olvasod, akkor Te is közéjük tartozol.  😉

Egy több mint 400 fős csapat irányítása során rájöttem, hogy sokan nem is gondolják, mekkora a jelentősége a rendezett megjelenésnek a mindennapi és üzleti életben egyaránt, ezért is határoztam el, hogy segítségére leszek ebben a hölgyeknek.

2006-ban megtanultam szín-és stílustanácsadást. Saját magamat alakítottam át lépésről-lépésre a képzésen megszerzett tudással. Azóta teljesen átalakult a ruhatáram, így amikor esetleg rosszabb hangulatban talál a reggel, és benyúlok a szekrényembe, akkor is csak olyan ruhát veszek fel, ami jól áll nekem. A megélt tapasztalataimat beépítettem a munkámba, ezzel a tudással is gyarapítva az ügyfeleimet.

Azóta is folyamatosan képzem magam (időt és pénzt nem kímélve) azért, hogy a széles szolgáltatási palettával tudjak rendelkezésére állni a hozzám fordulóknak.

A több, mint 20 éves sminkelési tudásomat 2020. június 23 után hivatalosan is művelhetem, a szín-és stílustanácsadás mellett ezzel is várlak szeretettel.

Célom segíteni a 35 év feletti hölgyeket abban, hogy visszataláljanak önmagukhoz, amit gyakran a divat és a külső környezeti elvárások hatására elvesztettek. Megtanítani őket arra, hogyan tudják kialakítani az öltözködésükben azt a harmóniát, amitől a megnő az önbizalmuk, magabiztosabbá és sikeresebbé válnak. 🙂

 

Légy Te is sikeres!

 

 

 

 

Ne habozz, gyere, vágjunk bele! 😊

 

Mert hidd el, az nem kérdés, hogy vásárolni fogsz-e magadnak ruhát vagy sem, de az már igen, hogy amit megveszel, azzal javítasz-e vagy rontasz a megjelenéseden…