Madarász Vica

Madarasz_Vica
Szín-, stílus-és sminktanácsadóként abban segítek Neked, hogy az öltözködéseddel olyan könnyed eleganciát érj el, amivel jól érzed magad és ami harmóniában van az egyéniségeddel.
Megfigyelted, hogy valakinél már kisgyermek korában kialakul a divat és az öltözködés iránti érdeklődés, valakinek viszont csak később alakul ki erre az igénye?
Úgy gondolom, hogy igazán nem az számít, hogy kinek mikor fordul a figyelme erre a területre, hanem az számít, hogy sosincs késő megszerezni ezt a tudást. Mindenki számára TANULHATÓ, kortól és nemtől függetlenül. Te is meg tudod tanulni, ebben biztos vagyok. Már azzal, hogy itt vagy, és olvasod ezeket a sorokat, tettél egy lépést a harmonikusabb megjelenés felé.  😉

Korábban, egy több mint 400 fős csapat irányítása során ismertem fel, hogy mennyire fontos a rendezett megjelenés a mindennapi és üzleti életben egyaránt. Hiszen, még mielőtt megszólalnál a kinézeted beszél helyetted! Az első benyomás a mai világban meghatározza, hogy milyen vélemény alakul ki rólad a másik félben, és nem mindegy, hogy pozitív vagy negatív lesz.

 

Miért válassz engem a szín-és stílustanácsadódnak?

2006-ban, végeztem el az első szín-és stílustanácsadói képzést. Saját magamat alakítottam át lépésről-lépésre, a folyamat alatt megélt tapasztalataimat beépítettem a munkámba, amivel segíteni tudom a Te átalakulásodat is. (Azóta a ruhatáram is megváltozott, így amikor esetleg rosszabb hangulatban talál a reggel, és benyúlok a szekrényembe, akkor is csak olyan ruhát veszek fel, ami jól áll nekem.)

Azóta is folyamatosan képzem magam (online szín-és stílustanácsadói tanfolyam) azért, hogy egyre szélesebbterületen tudjek segíteni neked. A több, mint 20 éves sminkelési tudásomhoz kapcsolódóan végeztem el a Szépségtanácsadó OKJ-s képzést.

96 db különböző színű kendő segítségével állapítom meg a színtípusodat. Biztos lehetsz benne, hogy a kendő mindent megmutat, és mire a tesztelés végére érünk, Te is meg fogod különböztetni a számodra előnyös és előnytelen árnyalatokat.

A sálgyűjteményemet is bevetjük, ami egy olyan pluszt ad, amivel még jobban elmélyítheted a saját színeid ismeretét.

A lehető legtöbb időt fordítom rád, ha közben bármilyen bizonytalanság merül fel benned, addig nem megyünk tovább, amíg nem tisztázzuk azt. Nem sietünk, nem kapkodunk, hiszen ez a Te “énidőd”, ahol Te vagy a központban és minden érted van.

Az egyéni szín-és stílustanácsadás végén átnézzük a meglévő sminkszereidet, kiegészítőidet, hogy megfelelnek-e a színtípusodnak, illetve az ékszereid az alkatodnak.

Ötleteket, tippeket kapsz arra, hogy a vásárlás során mire és hogyan figyelj oda, hogy ki tudd választani a számodra legelőnyösebb darabokat.

Digitálisan megkapod azokat az információkat amelyek a segítenek majd a színek, fazonok, stílusok világában eligazodni.

100%-os elégedettségi garanciát vállalok. Minden igyekezettemmel azon vagyok, hogy jól tudjam átadni Neked azt az életre szóló tudást, amivel  pozitív irányba változtathatod a megjelenésedet. Előfordulhat, hogy mégsem abban az élményben van részed, amit elképzeltél. Ha így van, az első órában jelezheted nekem, minden harag nélkül elköszönünk egymástól, és az 1 órát ajándékba kapod tőlem.

1 órás díjmentes konzultációval élhetsz, ahová elhozhatod a színtanácsadás óta vásárolt dolgaidat, felteheted a benned azóta felmerült kérdéseket, vagy tisztázhatjuk az esetleges meg nem értésedet.

Rendszeres posztokon, írásokon, videókon keresztül ismerkedhetsz velem, így amikor már eljössz hozzám, ismerősként üdvözölhetsz. Volt aki megjegyezte, hogy jé! úgy nézel ki, mint a képeken! 😉

Amennyiben úgy kéred, örömmel elmegyek hozzád (útiköltség térítés ellenében), és az otthonodban történik meg az általad kiválasztott szolgáltatás.

Választhatsz egyéni és minicsoportos szolgáltatások közül, amelyik megfelelőbb számodra.

Célom segíteni Neked is abban, hogy visszatalálj önmagadhoz, amit gyakran a divat és a külső környezeti elvárások hatására elvesztettél. Megmutatom, hogyan tudod kialakítani az öltözködésedben azt a harmóniát, amitől a megnő az önbizalmad, magabiztosabbá és sikeresebbé válhatsz. 😊

 

Légy Te is sikeres!

 

Mert hidd el, az nem kérdés, hogy vásárolni fogsz-e magadnak ruhát vagy sem, de az már igen, hogy amit megveszel, azzal javítasz-e vagy rontasz a megjelenéseden…