Online gardróbrendezés

Úgy véled, hogy nem nagy dolog hogy rendet rakni, mert azt mindenki tud. A tapasztalatom szerint nem így van. Az előfordulhat, hogy eljutsz odáig, hogy összerakod a dolgaidat a szekrényedben, de ha kihagysz bizonyos lépéseket, akkor 1 hét múlva már ugyanúgy fog állni minden, mint előtte.

Melyik ismerős az alábbiak közül számodra?

 • Rendszeresen azt érzed, hogy a tele szekrényed ellenére, nincs egy rongyod sem.
 • Már a rendrakás gondolatától is rosszul érzed magad, sajnálod rá az időt, ráadásul azt sem tudod, hogyan fogj hozzá.
 • Nehezen tudsz megszabadulni a felesleges holmiktól, mivel annak idején sok pénzt adtál érte,  pedig már több éve nem jó rád…
 • Vannak olyan ruháid, amelyek alig voltak rajtad, és csak ott  lógnak évek óta a vállfán, foglalják a helyet.
 • Régóta vágysz arra, hogy végre Te is meg tudd valósítani a kapszulagardróbot (vagyis azt, hogy kevés ruhadarabból változatosan tudj öltözködni), de eddig nem sikerült megvalósítanod.

  Hogyan tegyem rendbe a szekrényemet?

  Hogyan tegyem rendbe a szekrényemet?

 

Kérlek, segíts rendet rakni a szekrényemben!

 

Ezek egyenként is nagy problémát jelentenek, arról nem is beszélve, ha egyszerre több is jelen van az életedben!

De még mielőtt teljesen kétségbe esnél, és elkeserednél, megnyugtatlak, van rá megoldás: a gardróbrendezés szolgáltatásom, amit online formában is elérhetsz, így a világ bármely pontjáról élhetsz vele!

Gondolhatod, hogy ugyan már, nem is lehet online gardróbot rendezni. Megnyugtatlak, de lehet, méghozzá eredményesen!

Gardróbrendezés közben

Gardróbrendezés közben

Ez nem csak olyan teszem ide, teszem oda pénzlehúzós izé, hanem tényleges munka. A fizikai része a tied, a szellemi az enyém. Ne félj, segítek, végig ott leszek Veled, „fogom” a kezed, nem hagylak magadra.

 • Megkönnyebbülsz, mert közösen elérjük azt, hogy megszabadulsz végre a felesleges holmiktól, amik már nem szolgáltak téged.
 • Meghatározott szisztéma szerint, lépésről-lépésre haladunk, közben elmagyarázom, mit miért teszünk, és a későbbiekben már kevés idő ráfordítással is fenn tudod tartani.
 • Nem kell újabb ruhákat venned azért, hogy változatos szetteket tudj összeállítani a szekrényed tartalmából, ezzel pénzt spórolsz meg.
 • Szabályszerűen fellélegzel, mire végzünk a gardróbrendezéssel, mert tudni fogod, hogyan érd el a tartós és átlátható rendet.
 • A kapszulagardróbod végre nemcsak vágyálom lesz, hanem valóság.

Mit kapsz még a fentieken kívül?

 • A rendrakással kapcsolatos útmutatót, ami segítségedre lesz akkor is, amikor nem leszek melletted.
 • Felvételt nyersz a támogató FB zárt csoportomba is, ahol egyedi ajánlatokkal leplek meg az ügyfelemként.
 • Egyszeri díjmentes konzultációra is számíthatsz, valamint sürgős esetben a kérdéseiddel fordulhatsz hozzám messengeren, illetve telefonon is.

 

Az online gardróbrendezés és a konzultáció értéke: 28.000.- Ft, kedvezményes ára: 14.000.- Ft, alanyi adómentes.

 

Oké, már ez is meggyőzött, érdekel:-)

 

Az online gardróbrendezés ötlete nagyon tetszett, bár eleinte nem tudtam, hogy hogyan kivitelezhető, ugyanakkor az első öt perc után megtapasztaltam, hogy működőképes. Vicával átnéztük a téli-nyári ruhatáramat. Amelyek színét nem tökélesen látta a mobilon keresztül, azokat később lefotóztam és átküldtem neki, majd utána döntöttünk arról, hogy a kérdéses darab a ruhatár része marad-e vagy sem. Kaptam még rendezési elveket és hasznos tanácsokat, hogy hogyan lehet még átláthatóbb a szekrényem. A szellős, csak a színvilágomnak megfelelő ruhatár látványa hatalmas örömet okoz. Lelkileg is kikönnyebbedtem azáltal, hogy a felesleges ruhadaraboktól megváltam és minden szempontból helyet teremtettem az újnak. Csak ajánlani tudom ezt a szolgáltatást, mert nagy a hozadéka – Sz. Szilvia

 

Érdekel, jelentkezem!