Az emberek nagy többsége vágyik arra, hogy boldog párkapcsolatban éljen. Ez teljesen érthető, hiszen társas lények vagyunk és így kerek a világ.

Amikor vége egy kapcsolatnak és túl van valaki a fájdalmas cikluson, akkor jöhet szóba újra a párkeresés. Ha Te is éppen ebben a helyzetben vagy, akkor tudod, miről írok.  😉

Ez már varázslatos és pozitív időszak, újabb izgalmas feladatokkal fűszerezve. Felmerülhet ilyenkor benned az a kérdés is, hogy hogyan tudod a legtöbbet kihozni magadból külsőleg? Mit tegyél azért, hogy felfigyeljenek rád a másik nem képviselői?

Valószínűleg már megfordult a fejedben ebben a helyzetben, hogy na most jött el az ideje annak, hogy végre magadra is költs, és mindent megtegyél a megújulásodért. Ez rendben is van, és így helyes, de még mielőtt bármit is vennél, érdemes olyan szakemberhez fordulnod, aki személyre szabottan segít a megfelelő öltözet kialakításában. Mindennek az az alapja, hogy tudd, milyen színek állnak jól, melyek azok az árnyalatok, amelyek előnyösebbek számodra, és melyek nem azok. Ugyanis megveheted a legdrágább és legcsinosabb ruhákat is, de ha nem jó a színe, akkor bizony inkább rontasz az összhatáson, mint javítasz. És ugye, nem ezt akarod?  😉

Amikor már tudod a színtípusodat, akkor jöhet a stílusodnak legideálisabb fazonok kiválasztása, a hozzád illő színben. Ha viszont az eddigi kinézeteden is változtatni szeretnél, akkor ebben a stílustanácsadás segíthet.

Ha már tudod a színeidet, és tisztában vagy a stílusoddal, akkor most olvashatsz néhány tippet, amire érdemes odafigyelni párkereséskor, az első randin (és persze utána is):

  • Nőként tartsd szem előtt, hogy sokszor a kevesebb, több. Hogy mit is jelent ez? Azt, hogy nem feltétlenül kell mindent megmutatnod magadból, hiszen ezzel azt sugallanád, hogy könnyen megkapható vagy. Lehetőleg az első randin ne mindent kivillantó miniben, és cicikidobó blúzban (annak is megvan a helye) akard elhitetni a lovagoddal, hogy nem bújsz vele össze még azon az estén. Légy inkább sejtelmesen, visszafogottan nőies. Csinos szoknyában (térdig érőben vagy akár hosszúban, testalkattól függően), és hozzáillő blúzban, kis kabátkában tökéletes lesz a megjelenésed. Nem kell feltétlen a tűsarkú, de a sportcipőt ne akkor vedd fel.
  • A haspólók ideje lejárt, és az sem szép, ha a fehérneműd kilátszik (gondolok itt a melltartó pántjára és a tangára). Lehet, hogy izgalmasnak és szexinek találod, de ezek egy bizonyos kor után inkább igénytelenséget tükröznek.
  • A sminked legyen szolid és a színtípusodnak megfelelő. Ha túl harsány, akkor inkább ijesztő leszel a partnered számára, mint kellemes látvány! Hiszen akkor még nem tudhatod, hogy akivel randizol, mit gondol a sminkelésről.

  • Férfiként is számít, hogy miben akarod elvarázsolni leendő kedvesedet. Igenis add meg a módját, tiszteld meg a hölgyet az igényes megjelenéseddel. Nem azt mondom, hogy szmokingban és csokornyakkendőben menj a találkára, de egy jó farmer vagy szövetnadrág, egy ing a hozzá illő zakóval kellemes benyomást kelt a nőkben. Ebben biztos lehetsz.  🙂
  • Figyelj oda arra, hogy a cipőd tiszta legyen, és nem biztos, hogy egy edző cipő a legtökéletesebb megoldás ilyenkor.

Bízom benne, hogy ez a pár tipp segít abban, hogy elindulj egy új, boldogabb, sikeresebb élet felé. Természetesen az egyéniségedhez mérten használd fel az olvasottakat, hiszen korosztályonként, és társadalmi szerepenként is változnak a megjelenéssel kapcsolatos elvárások.

 

Jól akarok kinézni a randin!

 

És egy kis elmélkedés a férfiasságról, nőiességről:

Hagyjuk meg a férfinak a lehetőséget, hogy férfi lehessen, ha már vadászni nem tud értünk mamutra. Mi nők merjük megélni a nőiességünket, és ehhez az is hozzátartozik, hogy gavallér velünk a másik nem (felsegíti a kabátot, előreenged a bejáratnál, kifizeti a kávét stb.) Persze, én is fel tudom venni egyedül a kabátot, ki tudom nyitni az ajtót, és ki tudom fizetni a kávét magamnak, DE! olyan jól tud esni a figyelmesség. A nő mással tudja ezt viszonozni, ami a férfit emeli, és ezzel meg is lesz az egyensúly. 😉

Javaslom, hogy amikor párkeresésben vagy, arra is legyen figyelmed, hogy még a boltba is jól öltözötten menj le, mivel nem tudhatod, hogy mikor futhatsz össze álmaid párjával. Ezek az ötletek nemcsak a párkeresés és a randizás idejére szólnak, hiszen a későbbiekben is érdemes odafigyelni a megjelenésedre. Mert biztosan hallottad már azt a mondást, hogy egy párt sokkal nehezebb megtartani, mint megszerezni. Ha egy mód van rá, ne az öltözködésen múljon a párkapcsolatod sikere.

Ők már részt vettek nálam szín-és stílustanácsadáson:

Jobban magamra hangolódtam, s ezáltal magabiztosabb, önazonosabb lehet a megjelenésem, a dolgaim, és az értékeim kifelé kommunikálása is. B. H.

Rájöttem, hogy ideje többet tudnom róla, hogy mi áll jól nekem. Jobban akarom érezni magam a bőrömben, és ehhez kell a külső változás is. L. Cs.

Ha szeretnéd Te is a legjobbat kihozni magadból a randin, hívj bátran!

Hidd el, az nem kérdés, hogy vásárolni fogsz-e magadnak ruhát vagy sem, de az már igen, hogy amit megveszel, azzal javítasz-e vagy rontasz a megjelenéseden…