Az emberek nagy többsége vágyik arra, hogy boldog párkapcsolatban éljen. Ez teljesen érthető, hiszen társas lények vagyunk és így kerek a világ.

Amikor vége egy kapcsolatnak és túl van valaki a fájdalmas cikluson, akkor jöhet szóba újra a párkeresés. Ha Te is éppen ebben a helyzetben vagy, akkor tudod, miről írok.

Ez már varázslatos és pozitív időszak, újabb izgalmas feladatokkal fűszerezve. Felmerülhet ilyenkor benned az a kérdés is, hogy hogyan tudod a legtöbbet kihozni magadból külsőleg? Mit tegyél azért, hogy felfigyeljenek rád a másik nem képviselői?

Valószínűleg már megfordult a fejedben, hogy na most jött el az ideje annak, hogy végre magadra is költs, és mindent megtegyél a megújulásodért. Ez rendben is van, és így helyes, de még mielőtt bármit is vennél, érdemes olyan szakemberhez fordulnod, aki személyre szabottan segít a megfelelő öltözet kialakításában. Mindennek az az alapja, hogy tudd, milyen színek állnak jól, melyek azok az árnyalatok, amelyek előnyösebbek számodra, és melyek nem azok. Ugyanis megveheted a legdrágább és legcsinosabb ruhákat is, de ha nem jó a színe, akkor bizony inkább rontasz az összhatáson, mint javítasz.

Amikor már tudod a színtípusodat, akkor jöhet a stílusodnak legideálisabb fazonok kiválasztása, a hozzád illő színben. Ha viszont ki akarod emelni azt ami előnyös rajtad, és végre olyan ruhákban járni, ami az alakodhoz tökéletesen illik,  akkor ebben a stílustanácsadás segíthet.

Ha már tudod a színeidet, és tisztában vagy a stílusoddal, akkor most olvashatsz néhány tippet, amire érdemes odafigyelni párkereséskor, az első randin (és persze utána is):

 

 

Bízom benne, hogy ez a pár tipp segít abban, hogy elindulj egy új, boldogabb, sikeresebb élet felé. Természetesen az egyéniségedhez mérten használd fel az olvasottakat, hiszen korosztályonként, és társadalmi szerepenként is változnak a megjelenéssel kapcsolatos elvárások.

 

Jól akarok kinézni a randin!

 

És egy kis elmélkedés a férfiasságról, nőiességről:

Hagyjuk meg a férfinak a lehetőséget, hogy férfi lehessen, ha már vadászni nem tud értünk mamutra. Mi nők merjük megélni a nőiességünket, és ehhez az is hozzátartozik, hogy gavallér velünk a másik nem (felsegíti a kabátot, előreenged a bejáratnál, kifizeti a kávét stb.) Persze, én is fel tudom venni egyedül a kabátot, ki tudom nyitni az ajtót, és ki tudom fizetni a kávét magamnak, DE! olyan jól tud esni a figyelmesség. A nő mással tudja ezt viszonozni, ami a férfit emeli, és ezzel meg is lesz az egyensúly.

Javaslom, hogy amikor párkeresésben vagy, arra is legyen figyelmed, hogy még a boltba is jól öltözötten menj le, mivel nem tudhatod, hogy mikor futhatsz össze álmaid párjával. Ezek az ötletek nemcsak a párkeresés és a randizás idejére szólnak, hiszen a későbbiekben is érdemes odafigyelni a megjelenésedre. Mert biztosan hallottad már azt a mondást, hogy egy párt sokkal nehezebb megtartani, mint megszerezni. Ha egy mód van rá, ne az öltözködésen múljon a párkapcsolatod sikere.

 

Ők már részt vettek nálam szín-és stílustanácsadáson:

Jobban magamra hangolódtam, s ezáltal magabiztosabb, önazonosabb lehet a megjelenésem, a dolgaim, és az értékeim kifelé kommunikálása is. B. H.

Rájöttem, hogy ideje többet tudnom róla, hogy mi áll jól nekem. Jobban akarom érezni magam a bőrömben, és ehhez kell a külső változás is. L. Cs.

 

Ha szeretnéd Te is a legjobbat kihozni magadból a randin, és a nőiességedet magasabb szinten megélni, akkor várlak szeretettel!

 

Nem várok tovább, megyek hozzád!

 
 
Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!