Gondolom, már kellően kíváncsi vagy erre a bizonyos 12 típusra. Ezek a következők:

Hideg típusok:

Nyár: nyár-tavasz, nyár-tél, nyár-ősz

 

Tél: tél-nyár, tél-tavasz, tél-ősz

Meleg típusok:

Tavasz: tavasz-nyár, tavasz-ősz, tavasz-tél

Ősz: ősz-nyár, ősz-tavasz, ősz-tél

Hogy a férfiak sem maradjanak ki a jóból, nekik is készítettem tablókat, de az övékét már nem bontottam fel altípusokra időhiány miatt (ez szorgalmi feladat volt részemről).

 

Itt is megrendelheted a szolgáltatásaimat

 

Ők már igénybe vették a szolgáltatásaimat:
Nagyon köszönöm a mai napot, nagyon tanulságos volt! Hazafelé több ruhaboltba be is mentem, próbálgattam a színeimet, valóban sokkal jobbak, mint amiket eddig viseltem. Már hazaértem, át is öltöztem egy másik ruhába, inkább ebben megyek dolgozni! Már várom a következő tanácsadást! Még egyszer köszönök mindent! G.J.
Abban, hogy most már tudom, hogy milyen színek állnak igazán jól nekem és ebben tudatosabb lettem. Igyekszem ezeket a színeket felvenni. Valami oknál fogva nem tudtam megválni ruhadaraboktól, azokat most egyszerűbben tudom elajándékozni vagy kidobni. K.M.
Átválogatom a holmimat. Kevesebb is elég lesz. Tudatosabban fogok a jövőben vásárolni. A megjelenésem harmonikusabb lesz a személyiségemmel. Ez pozitív hatással lesz rám, a kedélyemre és a környezetemre is. G. I.

Ha szeretnéd tudni Te is a színtípusodat, bátran hívj fel. 🙂

Mert hidd el, az nem kérdés, hogy vásárolni fogsz-e magadnak ruhát vagy sem, de az már igen, hogy amit megveszel, azzal javítasz-e vagy rontasz a megjelenéseden…