Emlékszem, annak idején szóvá tették a volt munkahelyeimen, hogy hajlamos vagyok elveszni a részletekben, túlságosan is alapos vagyok, és ezért több időt vesz igénybe az adott tevékenység elvégzése, mint esetleg másnak.
Lehet, hogy ez bosszantotta is őket, én viszont akkor is (és most is) büszke vagyok a precizitásomra. Mert tényleg úgy tűnhet, hogy a pontosság több időt vesz igénybe, mint a felületesség, de kevesebb is a hibalehetőség. Mindig, kivétel nélkül kavarodás és gubanc kerekedett ki a kapkodásból, amit pont emiatt, sosem szerettem. Sokkal több időbe telik kibogozni a bakikat, helyrehozni a melléfogásokat, nem beszélve az ezzel járó stresszről, mintha egyből jól csinálnánk.

 

Számomra igazán fontos, hogy precíz legyen a színtanácsadás. Addig folyik a kendőzés, amíg nincs meg a biztos eredmény, nem hagyom bizonytalanságban a vendégeimet és magamat sem.
Ha nincs valami oknál fogva elég idő, akkor bizony inkább elhalasztjuk a találkozót akkorra, amikor mind a kettőnknek megfelelő. Ha belemennék a kapkodásba, esélyt adnék a tévedésre és az ügyfeleimben is kételyek merülnének fel. Ez nem lenne helyes, éppen ezért csakis megértéssel engedem el őket.

Az egyéni színtanácsadás kb. 120 perc. Itt több mindenbe belemegyünk, magával hozhatja az ügyfél az ékszereit és sminkszereit, kiegészítőit, hogy a segítségemmel kiválogassuk a nem hozzáillő árnyalatokat. Előfordulhat, hogy valakinél rövidebb ideig tart a kendőzés, könnyebben megtaláljuk a típusát, de az ellenkezőjére is volt már példa, több mint 2 órát vett igénybe a meghatározás. Értékes énidőt kapnak a hozzám fordulók, ekkor csak és kizárólag ők vannak fókuszban, velük foglalkozom, rájuk figyelek, nem fogom kapkodással lerövidíteni a nekik járó törődést.

Még ennek ellenére is megeshet, hogy a későbbiekben kérdések merülnek fel bennük, amiket bármikor feltehetnek nekem messengeren/telefonon vagy a díjmentes konzultáción (a kendőzést követően féléven belül élhetnek ezzel), ahol személyesen is tudunk beszélni.

A fentiek magyarázatot adnak arra, hogy nálam a kiscsoportos színtanácsadáson, miért csak 3 fő maximum létszám.

A színtanácsadás workshop általában minimum 4 óra hosszát tart. Ekkor egy kicsit máshogy épülnek egymásra a lépések, hasonlóan zajlik, mint az egyéni tanácsadás, a vendégek egymás típus meghatározásában is részt vesznek. Itt viszont nincs lehetőség a hozott dolgok átnézésére, de sokat lehet tanulni a másik ember kendőzéséből is. A csoportos foglalkozáson részt vevők számára is biztosítom a 60 perces díjmentes konzultációt, és elérhetnek ők is messengeren/telefonon.

Vélemény rólam:

Tetszett az odaadásod, hogy mennyire sok időt töltesz el egy ügyféllel, illetve hogy látszik, mennyire szereted a színeket! Cs. V.

Egyéni színtanácsadásra és a workshopra az elérhetőségeim egyikén lehet jelentkezni, a kiscsoportos foglakozások időpontjai itt találhatók. Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk! 😉

Hidd el, az nem kérdés, hogy vásárolni fogsz-e magadnak ruhát vagy sem, de az már igen, hogy amit megveszel, azzal javítasz-e vagy rontasz a megjelenéseden…