A színtanácsadás kendői
Igen, meg fog változtatni, de megnyugodhatsz, pozitív irányban. Nézd, nálam is milyen átalakulás történt!

 

Ez a kép rólam 2010-ben készült.
Én 2010-ben

Én 2010-ben

Ez pedig 2020-as nyári fotó. Ég és föld a kettő. 
Színtanácsadói stúdió megnyitó

Színtanácsadói stúdió megnyitó 2020.

Igaz, 10 évvel korábban éppen egy nagyon nehéz időszakom volt (igazán évekig tartott), most pedig jól érzem magam a bőrömben.


Miért volt nehéz az az időszak?
– álláskeresésben, útkeresésben voltam
– egyedül küzdöttem meg a nehézségeimmel
– nem voltam a helyemen.

 

Mitől érzem most jól magam?

– végre azzal foglalkozom, amit szeretek
– nem vagyok egyedül
– olyat adhatok a hozzám fordulóknak, amitől ők is jobban érezhetik magukat, és kiteljesedhetnek

 

Miért írtam le ezeket?

Igazán nem tudom, csak úgy jött…

Deee, tudom…

Azért, mert ha tehetném, minden egyes emberhez odamennék, és elmondanám nekik, hogy igenis van remény, és nem szabad feladni! Sosincs késő elindulni az álmaink útján! Lehet, hogy nem könnyű, de rajtunk áll, hogy elkezdjük-e a változást. Lehet nagy lépéssel is, de lehet fokozatonként is elkezdeni, a lényeg azon van, hogy elkezdd, a többi menni fog magától, és mindig lesz segítséged az úton, amire éppen szükséged van. 

Kérdezheted, hogy oké, de hol kezdjem?

Vagy belsőleg vagy külsőleg ez tőled függ, mert a két dolog kéz a kézben jár. Ha az egyiket elkezded, az húzza fel a másikat. Nem lehet külön választani a kettőt. Mert, ha lelkileg dolgozol magadon, akkor az kihat a külsődre is. Hogyan? Úgy, hogy ha remekül vagy, attól ragyogsz, ezek után elkerülhetetlen, hogy a külsőd is pozitívan változzon. Ha „csak” a megjelenésedre kezdesz el egy kicsit jobban odafigyelni, pl. megismered a színeidet, a stílusodat, a számodra előnyös ruhafazonokat, frizurákat, attól lelkileg is lényegesen jobban érzed majd magad. Így fokozatosan egy jobban, és jobban érzed magad. Hidd el, így van, tapasztalom, nap mint nap. Erről is tudnék rengeteget írni. De most inkább befejezem.

 

Rendben, meggyőztél, kezdjünk hozzá!

 

Ők már jártak nálam színtanácsadáson:

Megtudtam, hogy mi az, ami igazán jól áll, végre nem fogok olyan ruhákat megvenni, ami utána csak áll a szekrényben, mert érzem, hogy valami nem stimmel vele. Nóri

Az alapokat ismerve és követve hihetetlenül egyszerűvé válik a ruhaválasztás. Mivel tudom, hogy mit kell figyelni egy szín-, és árnyalatválasztásnál, így tudok másnak is segíteni a választásban. A szerzett adatok segítségével képes vagyok kevés pénzből, gyorsan és összeillően, a számomra legelőnyösebb ruhákat összeválogatnom. Jó érzés, hogy tudom, bármit veszek fel, az a legelőnyösebb oldalamat mutatja és feltölt élettel. L. G.

 

 

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!