Vágysz arra, hogy könnyen és gyorsan menjen a vásárlás, hogy tudatosan nyúlj a ruhadarabokhoz és ki tudd választani a számodra megfelelőket?

Utálsz vásárolni? Szeretnél úgy shoppingolni, csak a legelőnyösebb ruhákat vidd haza, amikkel még  ráadásul tetemes összeget is megspórolsz?

Az üzletekben elveszel a hatalmas kínálatban, azt sem tudod, mi a jó számodra?

Hiába költesz egy kisebb vagyont a ruházkodásodra, nincs meg a hőn áhított harmónia?

Ha a fenti kérdések gyakran felmerülnek benned, akkor a közös vásárlás a segítségedre lesz. 🙂

Ez a szolgáltatásom is a színtanácsadást követően vehető igénybe, mert a tudatos vásárlást akkor tudjuk csak megvalósítani, ha tudjuk a színtípusodat. Hiszen ez az ismeret az alapja az öltözködésünknek. Persze az is rendkívül hasznos, ha a közös vásárlást megelőzi egy stílustanácsadás, valamint egy gardróbrendezés, ugyanis utána már látjuk azt, hogy mi hiányzik a kollekciódból, mit kell együtt beszereznünk ahhoz, hogy a mindennapos tevékenységedhez vagy egy különleges alkalomhoz megfelelően tudj öltözködni.

Ha nem a ruhák vásárlásához, hanem sminkszerek, cipők, kiegészítők kiválasztásához kéred a segítségemet, arra is van lehetőség. Te határozod meg, hogy milyen területen érzed legerőteljesebben szükségét a személyes támogatásomnak.

Azt is a Te döntöd el, hogy hol valósítsuk meg a shoppingot, de természetesen én is tudok ajánlani üzletet. Egy előre egyeztetett időpontban, az általad kiválasztott (vagy általam javasolt) üzletben az előre meghatározott szempontok alapján, választjuk ki a darabokat, és a próbálás során, mindent átbeszélünk mire érdemes figyelned, amikor majd egyedül indulsz neki a bevásárlókörútnak. Mehetünk turiba is, de ha van kedvenc helyed és ragaszkodsz hozzá, oda is elkísérlek. A turiban sok egyedi és különleges cuccot találunk (akár még teljesen újat is) rendkívül kedvező áron, viszont a hátránya az, hogy mérethiányos a kínálat, mivel mindenből csak 1 db található.

Kék blúzzal

Kék blúzzal

Miért jó, ha elkísérlek a bevásárló körutadon?

  • Célirányosan keressük meg a hiányzó ruhákat.
  • A kombinálhatóságot szem előtt tartva választjuk ki, hogy mi kerüljön megvásárlásra.
  • Színben és stílusban a számodra megfelelő darabokat fogod hazavinni csak.
  • Nem vagy egyedül, végig ott leszek Veled.
  • Segítek a ruhadarabok cseréjében, amíg Te a próbafülkében próbálgatod az általam beadottakat.
Válogatom a ruhákat

Válogatom a ruhákat

Itt is tudsz jelentkezni

A színtanácsadás és a stílustanácsadás alkalmával temérdek információt kapsz arra vonatkozóan, hogy milyen szempontokat vegyél figyelembe beszerzéskor. Viszont előfordulhat, hogy még az elején nem látod át, nem tudsz gyorsan választani a különböző színű és fazonú ruhadarabok közül, ezért is jó, ha van melletted valaki, aki segédkezik ebben.
Meglátod, hogy nemcsak nyűg, és különösen fárasztó tevékenység a vásárlás, hanem értékes, örömet okozó, feltöltődést nyújtó énidő, amire minden embernek szüksége van.

Kék blúzban

Kék blúzban

Könnyű kisruha

Könnyű kisruha

Kék ruhában

Kék ruhában

Kockás nadrágban

Kockás nadrágban

Nemcsak komoly és üzleti megjelenés kialakításában tudok segíteni, hanem tetőtől-talpig történő átalakításban is (ebbe beletartozik a szabadidőben viselhető darabok kiválasztása is, ahogy a fenti képeken láthatod).

Hidd el, nem az a kérdés, hogy fogsz-e vásárolni magadnak ruhát, vagy sem, hanem az a kérdés, hogy amit megveszel az javít-e a kinézeteden vagy inkább ront? Te melyiket szeretnéd? És ha már így is, úgy is “kell” ezzel foglalkoznod, akkor legalább jó hangulatban teljen el az erre fordított időd, erről tanúskodnak ezek a fotók is. 😉

A jó hangulat garantált :D

A jó hangulat garantált 😀

Jókedvünk határtalan :D

Jókedvünk határtalan 😀

Ha ezek után úgy látod, hogy inkább egyben szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásaimat, arra is van lehetőség, hogy a VIP csomagot vagy a PRÉMIUM csomagot választásával.

Mit kapsz még a fentieken kívül?

  • A vásárlással kapcsolatos útmutatót, ami segítségedre lesz akkor is, amikor nem leszek melletted.
  • Felvételt nyersz a támogató FB zárt csoportomba is, ahol egyedi ajánlatokkal leplek meg az ügyfelemként.
  • Egyszeri díjmentes konzultációra is számíthatsz, valamint sürgős esetben a kérdéseiddel fordulhatsz hozzám messengeren, illetve telefonon is.

 

A közös vásárlás és a konzultáció értéke: 30.000.- Ft, kedvezményes ára: 20.000.- Ft (+ útiköltség-térítés, amennyiben szeretnéd, hogy elmenjek hozzád), alanyi adómentes.

 

Vélemény a munkámról:

Sorsfordító volt az életemben, rávilágított, hogy ha merem vállalni magam akkor abból sok előnyöm származik. K. Z.

 

Mert hidd el, az nem kérdés, hogy vásárolni fogsz-e magadnak ruhát vagy sem, de az már igen, hogy amit megveszel, azzal javítasz-e vagy rontasz a megjelenéseden…

 

Jelentkezem