Könyvem

Online megjelenés

Hogyan válj az első benyomás mesterévé a webkamera előtt?

 

Online megjelenés

Online megjelenés

A mai világban elengedhetetlen (az üzleti-és a magánéletben egyaránt) az érvényesüléshez odafigyelni a megjelenésünkre. Az öltözetünkkel üzenünk a külvilág felé. Az első benyomás pár másodperc alatt kialakul, és nem mindegy, hogyan emlékeznek ránk a későbbiekben az üzleti partnereink. Ha nem megfelelő a megjelenésünk, akkor nem a mondandónkra fognak 100%-ban figyelni, hanem azzal lesznek elfoglalva, hogy mi van rajtunk és körülöttünk.

Mielőtt saját videó készítésébe vágsz,⁠ mindenképp olvasd el az e-bookot, hogy elkerüld a felesleges⁠ bosszúságokat! ⁠

2006 óta meglévő szín-és stílustanácsadói tudásomat felhasználva írtam meg Az Online megjelenés – Hogyan válj az első benyomás mesterévé a webkamera előtt című kézikönyvemet, ami segítséget nyújt Neked abban, hogy időt, energiát és bosszúságokat megspórolva profi felvételt tudj készíteni.

A #maradjotthon időszakában az emberek az interneten tartották a kapcsolatot, megsokszorozódott az online megjelenések száma, videók, webinárok, konferenciák, üzleti tárgyalások, állásinterjúk, vagy „csak” a családi beszélgetések formájában. Azóta is sokkal több lett a a virtuális kapcsolattartás, mint a járvány előtt.

Viszont, azt senki nem magyarázta el, senki nem mondta el, hogy hogyan lehet a legtöbbet kihozni a virtuális megjelenésből, legkisebb esélyt adva a bosszúságoknak és a hibáknak.

Neked is problémát okoznak ezek?

 • Igazán azt sem tudod, hogy az internetes megjelenéskor milyen öltözetben illik megjelenni egy online tárgyaláson, webinaron.
 • Nem tudod, hogyan érd el azt, hogy az előadásod, megbeszélésed legalább olyan hatékony legyen, mintha személyesen tartottad volna meg.
 • Rengeteg értékes időt elszöszmötölsz a beállításokkal, és mégsem az a végeredmény, amit szeretnél.
 • Nem tudod, hogyan oldd meg a világítást, a technikai alapbeállításokat, és legszívesebben abbahagynád az egészet, de tudod, hogy ott a konkurenciád, aki szuper videókat gyárt. Így nincs mese, Neked is csinálni kell.
 • A hajad égnek áll attól, hacsak rágondolsz, hogy a kamerába kell beszélned, túlságosan izgatott vagy, amikor megnyomod a piros gombot, nem tudsz koncentrálni a mondanivalódra.
 • Eleged van abból, hogy mindig elmarad valami, amit csak a felvétel közben vagy a végén veszel észre, és kezdheted elölről az egészet.

Mikor szól Neked ez a könyv?

 • Ha rendszeresen készítesz videókat, és profi megjelenést akarsz elérni.
 • Ha vállalkozóként videók gyártásával akarod bővíteni a vevőkörödet.
 • Ha szervezel webinarokat, konferenciákat, de akkor is, ha csak részt veszel rajta.
 • Ha home office-ban dolgozol, és online tartod a kapcsolatot a főnököddel.
 • Ha tanárként online tartod az óráidat, vagy ha tanulóként így tanulsz.
 • Ha MLM-es vagy, és a munkatársaiddal, érdeklődőkkel és a vevőiddel ebben a formában is értekezel.
 • Ha eddig nem készítettél még felvételeket, de most meg akarod tanulni a lépéseket, és el akarod kerülni a kezdeti bakikat.

Azonnal használható, gyakorlati tudást kapsz az internetes megjelenéssel és a technikai feltételekkel kapcsolatban.

Miben segít ez a könyv?⁠

 • Megtanulod, hogy az online tárgyaláshoz milyen öltözetben illik és érdemes megjelenni akár üzletasszonyként, üzletemberként, vagy akár magánemberként.⁠
 • Az első benyomás mesterévé válsz virtuálisan is a leírt információkbirtokában, ezzel előnyre teszel szert a konkurenciáddal szemben.⁠
 • Gyorsan és hatékonyan készülsz fel egy-egy online tárgyalásra, mert tudni fogod, hogy mit kell tenned, az így megspórolt időt, más fontos dolgokra fordíthatod.⁠
 • Szuper felvételeket és beszédeket készítesz, mert tippeket olvashatsz arra, hogyan állítsd össze a beszéd szerkezetét és hogyan kezeld azt a stresszt, ami a kamera előtt jönne rád.⁠
 • Milyen világítást és hátteret használj azért, hogy a másik fél figyelmét maximálisan megkapd, és ne vonja el semmi zavaró tényező.
 • Az egyes csatornákra hogyan tudod feltölteni az elkészült videót, mire kell odafigyelned ezzel kapcsolatban.

Végre megkönnyebbülsz, mert

 • Stresszelés nélkül készülsz fel az internetes megjelenésre.
 • Végre nem azon aggódsz végig, hogy jól csinálod-e a dolgokat, hogyan nézz ki, minden rendben van-e, hanem oda tudsz figyelni arra, hogy mit mondj, hogy a partnered is értékesnek találja a mondanivalódat.
 • Sikeres üzleteket, tárgyalásokat bonyolítasz le, mert az öltözködéseddel, és a praktikák alkalmazásával, az online megjelenésed is hozzájárul a pozitív végeredményhez.

Mit kapsz a pénzedért? 

 • 77 oldalas azonnal használható gyakorlati tudást az online öltözködéssel kapcsolatban.
 • Bónuszként egy 14 pontos ellenőrzőlistát is, amivel pillanatok alatt le tudod ellenőrizni, hogy készen állsz-e a felvétel elindítására, ezzel elkerülve azokat a hibákat, ami miatt meg kellene ismételni a felvételeket.

 

Kíváncsivá tettél, megrendelem a könyvet >>>

 

Mi történik, ha mégsem tetszik?

Bár minden igyekezetemmel azon voltam, hogy jól tudjam bemutatni, mit kapsz ebben az e-bookban, de lehet, hogy számodra mégsem megfelelő. Ha úgy gondolod, nem azt kaptad, amit a leírásban olvastál, csak jelezd egy e-mailben, és visszautalom az árát.

 

Ők már olvasták az e-bookot:

Minden új egy kicsit ijesztő is. Főleg igaz ez, amikor magunkat kell megmutatni, amikor mások előtt kell beszélnünk. Kamera előtt ez talán még “félelmetesebb” ,mint élő szóban. Mert a kamera mindent lát, mindent rögzít. Hogyan tudod akkor mégis rászánni magad arra, hogy forgass? Úgy hogy felkészülsz! Már több mint 5 éve, hogy elkezdtem a saját videóimat forgatni. De a tucatszor elrontott és újravett snittek, bevallom néha nekem is majdnem elvették a kedvem a folytatástól. Madarász Vica kézikönyve akkor nekem is jól jött volna, mert rengeteg olyan hasznos alapinformációt tartalmaz, amelyek Téged már át fognak lendíteni a kezdeti buktatókon.Hogy végre Te is nekikezdhess elkészíteni a saját videóidat, vagy megtartani az első webinárodat! Fazeka Lívia Lili dekor tulajdonosa

Az online megjelenésről készült füzetet lelkesen olvastam. Új belépő vagyok az online videózás világába, így akár az öltözék, akár a technikai lebonyolítás kapcsán olyan szempontokat kaptam, amelyekre nem is gondoltam volna.  Ezek voltak azok: öltözködés, kamerabeállítás, felkészülés, mennyi látszódik belőlem, milyen arányokra figyeljek. Érdekes volt nagyon.Olykor mosolyogtam a frappáns megfogalmazásokon.  Hasznosnak találom az összefoglalót, köszönöm. Dr. Szántó Szilvia mentálhigiénés szakember

Köszönöm, hogy elolvashattam ezt az írásod! Úgy gondolom, a mai időkben mindenkinek el kell olvasnia! Rengeteg olyan dolgot leírtál, amire az ember általában csak néhány megjelenés után jön rá. Ha valaki nem szeretné végig bukdácsolni az összes hibát, akkor mindenképp olvassa el, mert nagyon sokat fog segíteni a profi megjelenésben. Száraz Gábor párválasztási tanácsadó

Nagyon jól összeszedted az anyagot. Rendkívül hasznos amit írtál a színek, az öltözködés alkalmazásáról. Szerintem nagy segítség a könyved a most indulóknak! Julianna

MEGRENDELEM

 

Madarasz_Vica_

Ki vagyok, és miért érdemes megvenni a könyvemet?

2006-ban tanultam szín-és stílustanácsadónak, azóta is meghatározó része az életemnek a színek ismerete.

Hiszem és vallom, hogy online vagy személyes találkozókor az első benyomás rendkívül fontos, hiszen nincs második esély rá.

Az első videóimat 2016-ban készítettem el, amiből már nem találsz egyet sem az interneten, ugyanis minőségileg már nem feleltek meg a mostani tudásomnak és elvárásomnak. Azért, hogy Te ne járj így, az e-book alapján tudsz készíteni egyből olyan felvételeket, amiket később sem szégyellsz, ráadásul még időt és energiát is megspórolsz!

Az utóbbi 2 évben gyűjtöttem össze a tudásomat, mert sehol nem találtam ennyire összeszedett anyagot az online megjelenéssel kapcsolatban, mint ez az e-book, ami segített volna nekem egyből jó videókat készíteni. Ez az e-book kétévnyi keresgéléstől ment meg téged.

A szín-és stílustanácsadói tudásommal összehangolva a videózási tapasztalatomat osztom meg Veled ebben a kézikönyvben.

Meggyőztél, kérem a könyvet >>>