A kiscsoportos színtanácsadás lényege az, hogy nem egyedül veszel részt a színtípus meghatározáson, hanem többen vagytok együtt egyszerre, viszont azt tudni kell, hogy azért ennek is limitált a létszáma, maximum 3 fő. Azért csak ennyi, mert így tudom biztosítani a minőségi szolgáltatást számotokra.

Ennek a menete a következő:

 • Először is bemelegítésként egy kis színelmélettel kezdjük, honnan alakult ki a színtanácsadás, és milyen előnyötök származik ezzel a tudással.
 • Elmondom, hogy mire kell figyelni, amikor a különböző színű kendők felkerülnek rátok, és mi alapján fogjátok látni a különbségeket.
 • Amikor ezt megbeszéltük, utána egymás után kerültök sorra, és végig tudjátok nézni, hogy kinek milyen színek a legelőnyösebbek.
 • Ha ezzel végeztünk, megbeszéljük, hogy az egyes típusoknak milyen ékszerek, sminkek, kiegészítők az előnyösek, vásárláskor mire érdemes odafigyelni, és tippeket kaptok arra, hogyan tudjátok kiválasztani a nektek megfelelő színeket a kínálatból.
 • A végén feltehetitek még a felmerülő kérdéseiteket, amikre ott helyben meg is kapjátok a választ.

A kiscsoportos színtanácsadás előnyei:

 • Mivel végigkíséritek egymás kendőzését, könnyebben fel fogjátok ismerni a saját típusotok színeit.
 • Mélyebben rögződnek bennetek a szabályok, amivel nagyobb rálátásotok lesz arra, hogy az egyes árnyalatok közül melyiket válasszátok, amikor egyedül vásároltok, vagy válogatjátok át a ruháitokat.
 • Útravalóul digitálisan megkapjátok személyre szólóan azokat az instrukciókat, amelyek segíteni fognak akkor is, amikor nem vagyok veletek.
 • Felvételt nyertek a Facebook egymást támogató zárt csoportomba, ahol az ügyfeleim egyedi ajánlatokat kapnak.
 • Ha esetleg tartasz attól, hogy idegenekkel leszel ez idő alatt, ne aggódj! Jó hangulatban, sok nevetéssel, és feltöltődéssel telik el egy ilyen kiscsoportos foglalkozás.  🙂
 • Az innivalóról és egy kis harapnivalóról én gondoskodom.

Ők már jártak nálam workshopon:

Köszönöm a tegnapi színtanácsadást, nagyon jól éreztem magam! A nőiességemnek, az önbizalmamnak, a kreativitásomnak nagyon jó kis tapasztalás volt! 🙂 K. M.

Nem gondoltam volna először, hogy mennyit ad nekem Vica színtanácsadása. Kijöttek számomra meglepő dolgok, összességében nagyon hasznos volt, és egy egyedi élmény. Ezután sokkal tudatosabban fogok tudni öltözködni. Köszönöm! B. E.

Az általam szervezett ilyen típusú workshopok időpontjait és helyszíneit itt találod.

 

Jelentkezem a workshopra

 

Ha szeretnétek egy igazi csajos alkalmat a barátnőkkel, arra is van lehetőség, hogy összefogjatok, és csak ti legyetek egymás között. Mivel utazó színtanácsadást is vállalok, így Szeged határain kívül is megvalósulhat ez az esemény (50.-Ft/km a plusz utazási költség).

A workshop áráról itt tudsz tájékozódni.

A személyre szóló segédanyagokat és útmutatókat a szolgáltatásaimhoz megkapod, akár online, akár személyes szolgáltatást veszel igénybe. 🙂

Egyedi ajánlatot szeretnél kérni, különleges elképzelésed van? Ne tartsd magadban bátran hívj most!  😉

Mert hidd el, az nem kérdés, hogy vásárolni fogsz-e magadnak ruhát vagy sem, de az már igen, hogy amit megveszel, azzal javítasz-e vagy rontasz a megjelenéseden…