Ingyenes könyvrészlet

Jelen vagy a közösségi médiában, készítesz videókat, fotókat, de eddig nem értél el átütő eredményeket, és szeretnél már végre sikeres felvételeket?

Nem szeretnéd, hogy az öltözeted miatt kevesebb emberhez jussanak el a bejegyzéseid?

Sajnos, ez megtörténhet (vagy már meg is történt?), és nincs rá varázsszer. Viszont van jó hírem: AZ ONLINE MEGJELENÉS TANULHATÓ!

Ezeket a titkoknak egy részét osztom meg veled a könyvrészletben és garantálom, hogy már ezzel is a megjelenésed hozzá fog járulni a felvételeid sikeréhez.

 

Mire kapsz választ az ingyenesen letölthető könyvrészletben:

 

 • Melyek azok a fazonok, amelyek előnytelenek, és melyek azok amelyek előnyösek az online médiában?
 • Mit tegyél azért, hogy az öltözködéseddel magabiztosságot és önbizalmat sugározz?
 • Hogyan jelenj meg a Youtube-on, Facebookon, Tiktokon, Instagramon, webináron hogy meggyőzd a követőidet a profizmustól?
 • Milyen legyen az online profilképed a közösségi médiában, hogy felfigyeljenek rád anélkül, hogy amatőrnek tűnnél?
 • Milyen színű ékszereket, kiegészítőket, bőrkímélő sminket viselj, hogy rád és a mondanivalódra figyeljenek?

 

Furcsa profilképek

 
  -re feliratkozom.

   

  BÓNUSZKÉNT az alábbi kérdéseken sem kell tovább gondolkoznod,

  ha letöltöd a könyvrészletet:

   

  • Melyek azok a színek, amelyektől komorabbnak és távolságtartóbbnak tűnsz és melyek azok, amelyekkel bizalmat tudsz kialakítani?
  • Mire figyelj a ruhád választásánál, a felvételek előtt?
  • Mit vegyél fel, ami segíti a munkádat a kamera előtt, és kiemeli az értékes mondanivalódat?
  • Hogyan érd el, hogy magabiztosságot és határozottságot sugározz?

   

  Média megjelenés

   

  Madarasz_Vica_

  Ki vagyok és miért válassz engem?

  Segítek azoknak a vállalkozó szelleműeknek, akik sikeresek akarnak lenni az online világban is, azért, hogy minél több emberhez eljuttassák a mondanivalójuka, anélkül, hogy fel kellene adniuk önmagukat, és többszázer forintot kellene erre áldozniuk.

  2006-ban tanultam szín-és stílustanácsadónak, azóta is meghatározó része az életemnek ez a tudás. Online tanfolyamon bővítettem az ismereteimet, valamint az OKJ-s végzettséget adó, Szépségtanácsadói képzést is elvégeztem azért, hogy minél szélesebb körben tudjak a segítségedre lenni.

   

  Lilinek már eloszlattam a bizonytalanságait,
  elolvasta a teljes e-bookot és ez a véleménye róla:

   

   

  Referencia-Fazekas Lívia

  Minden új egy kicsit ijesztő is. Főleg igaz ez, amikor magunkat kell megmutatni, amikor mások előtt kell beszélnünk. Kamera előtt ez talán még “félelmetesebb” ,mint élő szóban. Mert a kamera mindent lát, mindent rögzít. Hogyan tudod akkor mégis rászánni magad arra, hogy forgass? Úgy hogy felkészülsz! Már több mint 5 éve, hogy elkezdtem a saját videóimat forgatni. De a tucatszor elrontott és újravett snittek, bevallom néha nekem is majdnem elvették a kedvem a folytatástól. Madarász Vica kézikönyve akkor nekem is jól jött volna, mert rengeteg olyan hasznos alapinformációt tartalmaz, amelyek Téged már át fognak lendíteni a kezdeti buktatókon.Hogy végre Te is nekikezdhess elkészíteni a saját videóidat, vagy megtartani az első webinárodat! 

   

  Kérd az ingyenesen letölthető könyvrészletet, amiből megtudhatod, milyen ruhát vegyél fel az online megjelenéshez, ami hozzásegít a sikerek eléréshez.

   
   -re feliratkozom.

    

   Pipáld be a “Hírlevélre feliratkozom” jelölőnégyzetet is, ha szeretnéd megkapni a harmonikus megjelenéssel kapcsolatos cikkekről, tanácsokról, ajánlatokról szóló tájékoztatókat.

    

   Addig is amíg találkozunk színes és stílusos napokat kívánok!