Jelen vagy a közösségi médiában, készítesz videókat, fotókat, de eddig nem értél el átütő eredményeket, és szeretnél már végre sikeres felvételeket?

Nem szeretnéd, hogy az öltözeted miatt kevesebb emberhez jussanak el a bejegyzéseid?

Sajnos, ez megtörténhet (vagy már meg is történt?), és nincs rá varázsszer. Viszont van jó hírem: AZ ONLINE MEGJELENÉS TANULHATÓ!

Ezeket a titkoknak egy részét osztom meg veled a könyvrészletben és garantálom, hogy már ezzel is a megjelenésed hozzá fog járulni a felvételeid sikeréhez.

 

Mire kapsz választ az ingyenesen letölthető könyvrészletben:

 

 

Furcsa profilképek

 

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

 

BÓNUSZKÉNT az alábbi kérdéseken sem kell tovább gondolkoznod,

ha letöltöd a könyvrészletet:

 

 

Média megjelenés

 

Madarasz_Vica_

Ki vagyok és miért válassz engem?

Segítek azoknak a vállalkozó szelleműeknek, akik sikeresek akarnak lenni az online világban is, azért, hogy minél több emberhez eljuttassák a mondanivalójuka, anélkül, hogy fel kellene adniuk önmagukat, és többszázer forintot kellene erre áldozniuk.

2006-ban tanultam szín-és stílustanácsadónak, azóta is meghatározó része az életemnek ez a tudás. Online tanfolyamon bővítettem az ismereteimet, valamint az OKJ-s végzettséget adó, Szépségtanácsadói képzést is elvégeztem azért, hogy minél szélesebb körben tudjak a segítségedre lenni.

 

Lilinek már eloszlattam a bizonytalanságait,
elolvasta a teljes e-bookot és ez a véleménye róla:

 

 

Referencia-Fazekas Lívia

Minden új egy kicsit ijesztő is. Főleg igaz ez, amikor magunkat kell megmutatni, amikor mások előtt kell beszélnünk. Kamera előtt ez talán még “félelmetesebb” ,mint élő szóban. Mert a kamera mindent lát, mindent rögzít. Hogyan tudod akkor mégis rászánni magad arra, hogy forgass? Úgy hogy felkészülsz! Már több mint 5 éve, hogy elkezdtem a saját videóimat forgatni. De a tucatszor elrontott és újravett snittek, bevallom néha nekem is majdnem elvették a kedvem a folytatástól. Madarász Vica kézikönyve akkor nekem is jól jött volna, mert rengeteg olyan hasznos alapinformációt tartalmaz, amelyek Téged már át fognak lendíteni a kezdeti buktatókon.Hogy végre Te is nekikezdhess elkészíteni a saját videóidat, vagy megtartani az első webinárodat! 

 

Kérd az ingyenesen letölthető könyvrészletet, amiből megtudhatod, milyen ruhát vegyél fel az online megjelenéshez, ami hozzásegít a sikerek eléréshez.

 

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

 

Pipáld be a „Hírlevélre feliratkozom” jelölőnégyzetet is, ha szeretnéd megkapni a harmonikus megjelenéssel kapcsolatos cikkekről, tanácsokról, ajánlatokról szóló tájékoztatókat.

 

Addig is amíg találkozunk színes és stílusos napokat kívánok!