Hogyan öltözd magad sikeresre?

Rendszeresen személyes tárgyalásokat bonyolítasz le, sőt jelen vagy az interneten, a közösségi médiában, de mégsem olyan gyümölcsöző a vállalkozásod, amilyet elképzeltél amikor belevágtál?

Nem tudod, hogyan jelenj meg, hogy elnyerd a partnereid bizalmát online és offline?

Tudtad, hogy a karriered felfuttatásához profi megjelenésre van szükséged?

Nem szeretnéd, hogy az öltözködésed akadályozzon az üzleti sikerek elérésében?

Sajnos, ez megtörténhet (vagy már meg is történt?), és nincs rá varázsszer.

Viszont van jó hírem is: a pozíciódnak megfelelő stílusos öltözködés MEGTANULHATÓ!

Ezeket a titkokat fogom neked megmutatni és garantálom, hogy a nálam tanultakkal sikeressé tudod tenni a karrieredet.

 

Mire kapsz választ nálam a szín-és stílustanácsadáson:

 

 • Hogyan építsd fel a saját stílusodat, hogy hűen tükrözze azt a tudást, ami benned van?
 • Hogyan érd el a pozíciódhoz illő megjelenést?
 • Biztosan kíváncsi vagy arra is, hogyan jelenj meg magabiztosan egy fontos tárgyaláson, ahol többmilliós üzlet megkötése múlhat az öltözködéseden?
 • Hogyan tudsz olyan harmonikus megjelenést kialakítani, amivel bizalmat építesz mind az online és mind az offline világban?
 • Milyen szetteket viselj, amelyekben nem feszengsz, de mégis a célodat támogatja?

 

Lili profil fotó

Fazekas Lívia Lilidekor

 

Vedd igénybe a díjmentes 20 perces konzultációt, ahol megbeszéljük mi okoz számodra nehézséget a profi megjelenés kialakításában, és derítsük ki, hogy miben tudok segíteni neked. Kérlek, töltsd a rövid kérdőívet (3 perc), hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot.

 

 

BÓNUSZKÉNT az alábbi kérdéseken sem kell tovább gondolkoznod,

ha igénybe veszed a szolgáltatásomat:

 

 • Milyen hibák fordulhatnak elő és hogyan tudod TE elkerülni azokat az üzleti megjelenésedben?
 • Melyek azok a színek, amelyektől komorabbnak és távolságtartóbbnak tűnsz és melyek azok, amelyekkel bizalmat tudsz kialakítani már az első találkozáskor is?
 • Hogyan tudsz reggelente értékes időt spórolni a ruhaválasztásnál, ahelyett, hogy tanácstalanul állnál a ruhával tömött szekrényed előtt?
 • Mit vegyél fel, ami nemcsak a női mivoltodat mutatja meg, hanem azt is, ami a sikeres üzletasszonyhoz is passzol?
 • Milyen legyen a frizurád, bőrkímélő sminked, ékszered, kiegészítőid, hogy végre elérd azt a megjelenést, ami a karrieredhez szükséges?
 • Hogyan tudsz pénzt spórolni a tanácsadás után (bár tudom, ez hihetetlennek tűnik), ezek ellenére mégis stílusosan öltözködni?

 

Lili profil fotózás széken ülve

 

 

Madarasz_Vica_Ki vagyok, és miért engem válassz?

Segítek a karrierépítő hölgyeknek a bennük rejlő értékek megmutatásában azért, hogy az üzleti megjelenésükkel magabiztosan  tudják felépíteni a gyümölcsöző vállalkozásukat, anélkül, hogy feszengve éreznék magukat, és egy vagyont kellene költeniük erre.

2006-ban tanultam szín-és stílustanácsadónak, azóta is meghatározó része az életemnek ez a tudás. Online tanfolyamon bővítettem az ismereteimet, valamint az OKJ-s végzettséget adó, Szépségtanácsadói képzést is elvégeztem azért, hogy minél szélesebb körben tudjak a segítségedre lenni.

 

Andreának már eloszlattam a bizonytalanságait,
megtaláltuk számára a legelőnyösebb színeket, fazonokat, stílust:

 

 

Csiszár Andi szappanmentor

Csiszár Andrea szappanmentor

Vicával öröm volt dolgozni. Egyéni szín-és stílustanácsadáson vettem részt nála, és felkértem arra is, hogy működjünk együtt a honlapom fotóanyagának elkészítésében. Azonnal megtalálta a közös hangot velem, úgy éreztem, hogy tudja, mire van szükségem.
Nemcsak elbeszélgettünk a céljaimról, amikkel kapcsolatban felkerestem őt, de utána is nézett a tevékenységemnek, megismerte azt.
Kezdettől fogva olyan támogatást adott nekem, amire éppen akkor szükségem volt. A megjelenésem minden részletére kiterjedő iránymutatást kaptam. Az egész óriási élmény volt, de ha egyetlen dolgot emelhetnék csak ki, akkor a komplexitás lenne az.

Addig is amíg találkozunk, stílusos és gyümölcsöző vállalkozást kívánok!