Amikor túl vagyunk már a színtanácsadáson, akár következhet a gardróbrendezés is.

Miért a színtanácsadás után vehető igénybe a gardróbrendezés?

Azért, mert igazán akkor látod Te is, hogy milyen színű ruhák az előnyösek számodra, így sokkal könnyebben meg a válogatás, mert az a cél, hogy csak olyan ruhák legyenek a szekrényedben, amelyeket használsz is. 

Kiválogatásra kerülnek a számodra felesleges ruhaneműk, megszabadulsz a nem használt, előnytelen színű és fazonú, valamint a szelektálásra váró ruháktól. Ha esetleg még nem hallottál volna róla, akkor elárulom, hogy minden egyes felesleges darab az otthonodban energiát von el tőled, és megakadásokat okozhat az életed minden területén, ezért is fontos, hogy ezektől búcsút vegyél.

Tehát szabadulj meg a felesleges, elnyűtt, számodra előnytelen színű ruháktól, amik már esetleg fazonban, és méretben sem megfelelők számodra, mert akkor egy olyan könnyebbséget fogsz érezni, amit most el sem tudsz képzelni. Amikor átválogatjuk a szekrényt, a megmaradtak tárolására tippeket, ötleteket adok, hogy visszapakoláskor átlátható és tartós rendet tudj teremteni.

Ha a gardróbrendezést is kéred együtt a színtanácsadással, előfordulhat, hogy a színtanácsadás is az otthonodban történik meg, mert így sokkal praktikusabb neked is, és nekem is. (Igaz, ez csak akkor valósulhat meg, ha megfelelők a fényviszonyok.) Ez azért is jó, mert frissen, „melegében” nézzük át a szekrények tartalmát, választjuk ki, hogy mi maradjon, és mi menjen. Nem én döntök a ruhák, ékszerek, sminkek sorsa felől, hanem Te! Én elmondom a véleményemet, Te mérlegelsz és utána Te döntöd el, hogy mihez ragaszkodsz, és mi az, amit könnyedén el tudsz engedni.

Ha mégis marad valami olyan, ami nem előnyös színben, méretben és fazonban, ahhoz tippeket és ötleteket adok, amivel tudod ellensúlyozni a negatív hatását. Ilyenkor sorra kerülnek a kiegészítők, sminkszerek is.

A kiválogatott ruhákat is szelektáljuk aszerint, hogy mi megy eladásra, adakozásra, mi kerül elajándékozásra, csere-berére, illetve mi az, ami már menthetetlen, és a kukába kerül (habár még ez is kikerülhető, ha géprongynak használják fel).

Előfordulhat, hogy rácsodálkozol egy ilyen alkalommal, hogy milyen kincseket találunk a szekrényedben, amiket már évek óta nem viseltél!

 

Mennyi ideig tart egy gardróbrendezés?

Az a ruhamennyiségtől függ. Általában 3 óra elegendőnek bizonyul a ruhák, kiegészítők, ékszerek átvizsgálására.

 

Nekem erre szükségem van!

 

Ő már igénybe vette a szolgáltatásomat:

Őrületes fáradtságot,ugyanakkor megnyugvást is érzek. El tudom engedni a kiválogatott ruhák nagy részét, nem fog gondot okozni a kidobásuk. Máris sokkal jobban érzem magam, felszabadultabb vagyok – úgy gondolom! V.K.

Ruha selejtezés rendrakás utána

Mit kapsz még a fentieken kívül?

  • A gardróbrendezéssel kapcsolatos útmutatót, ami segítségedre lesz akkor is, amikor nem leszek melletted.
  • Felvételt nyersz a támogató FB zárt csoportomba is, ahol egyedi ajánlatokkal leplek meg az ügyfelemként.
  • Egyszeri díjmentes konzultációra is számíthatsz (értéke 10.000.- Ft), valamint sürgős esetben a kérdéseiddel fordulhatsz hozzám messengeren, illetve telefonon is.

A 3 órás gardróbrendezés ára: 37.900.- Ft (+ útiköltség-térítés, amennyiben szeretnéd, hogy elmenjek hozzád Szeged határain kívül), alanyi adómentes. Minden további óráért 10.000.- Ft/óra díjat számolok fel.

 

Segíts nekem a rendezésben!

 

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

 

Ui: Amennyiben önállóan szeretnéd a gardróbrendezést megvalósítani, ajánlom figyelmedbe a Mondj nemet a káoszra! videósorozatomat, amiből megtudhatod, hogyan tudsz átlátható és tartós rendet varázsolni a szekrényedben és az otthonodban (bankkártyával tudod fizetni).

 

Megoldom egyedül!