Amikor valakivel elkezdünk együtt dolgozni, és túl vagyunk már a színtanácsadáson, akár következhet a gardróbrendezés is.

Sokan azt gondolják, hogy nem tudják igénybe venni a gardróbrendezési szolgáltatásomat, mert nincs nekik gardróbjuk. Ilyenkor el szoktam mondani, hogy nem az számít, hogy minek hívják ahol a ruháit tartja, hanem az, hogy abban csak olyan ruhák legyenek, amelyeket használ is. Megjegyzem, sok felesleges holmi elfér egy sima szekrény mélyén is. 😀

Csak azért, hogy elkerüljük a félreértést, utánanéztem, hogy mit is jelent az alábbi két szó wikiszotar.hu megfogalmazása szerint:

Gardrób: ruhatároló hely; nagyobb, rendszerint külön helyiségben álló ruhásszekrény vagy beépített szekrény.

Szekrény: ajtóval lezárható bútordarab belül polcokkal, amelyben ruhát, tányérokat stb. tárolnak.

Tehát, ha megnézzük, gyakorlatilag ugyanazt jelenti mind a két szó, méretbeli különbségek vannak csak, de ez a lényegen nem változtat.

A gardróbrendezésnél nem a megnevezés a fontos, hanem az, hogy kiválogatásra kerülnek a vendégem számára felesleges ruhaneműk. Mert bizony a nem használt, előnytelen színű és szelektálásra váró ruhák ugyanúgy meg tudnak bújni egy kisebb szekrény alján is, mint egy különálló gardróbban. Itt a hangsúly nem a tároló méretén van, hanem azon, hogy kerüljenek ki az otthonodból azok a darabok, amelyekre már nincs szükséged, és végre fellélegezhess. Ha esetleg még nem hallottál volna róla, akkor elárulom, hogy minden egyes felesleges darab az otthonodban energiát von el tőled, és megakadásokat okozhat az életed minden területén.

Tehát szabadulj meg a felesleges, elnyűtt, számodra előnytelen színű ruháktól, amik már esetleg fazonban, és méretben sem megfelelők számodra, mert akkor egy olyan könnyebbséget fogsz érezni, amit most el sem tudsz képzelni. Amikor átválogatjuk a szekrényt, a megmaradtak tárolására tippeket, ötleteket adok, hogy visszapakoláskor átlátható és tartós rendet tudjon teremteni az ügyfelem.

Amikor a gardróbrendezést is kér a vendégem, gyakran előfordul, hogy a színtanácsadás is az otthonában történik meg, mert így sokkal praktikusabb neki is, és nekem is. (Igaz, ez csak akkor valósulhat meg, ha megfelelők a fényviszonyok.) Ez azért is jó, mert frissen, “melegében” nézzük át a szekrények tartalmát, választjuk ki, hogy mi maradjon, és mi menjen. Nem én döntök a ruhák, ékszerek, sminkek sorsa felől, hanem a tulajdonosa! Én elmondom a véleményemet, a megrendelőm mérlegeli, és utána ő határozza meg, hogy mihez ragaszkodik, és mi az, amit könnyedén el tud engedni.

Ha mégis marad valami olyan, ami nem előnyös színben (ez általában az a bizonyos fekete szokott lenni 😉 ), ahhoz tippeket és ötleteket adok, amivel lehet ellensúlyozni a negatív hatását. Ilyenkor sorra kerülnek a kiegészítők, sminkszerek is.

A kiválogatott ruhákat is szelektáljuk aszerint, hogy mi megy eladásra, adakozásra, mi kerül elajándékozásra, csere-berére, illetve mi az, ami már menthetetlen, és a kukába kerül (habár még ez is kikerülhető, ha géprongynak használják fel).

Szeretem látni, amikor az ügyfelem rácsodálkozik egy-egy ilyen alkalommal, hogy milyen kincseket találunk a szekrényében!. 😀

Jelentkezz bátran most!

 

Ő már igénybe vette a szolgáltatásomat:

Őrületes fáradtságot,ugyanakkor megnyugvást is érzek. El tudom engedni a kiválogatott ruhák nagy részét, nem fog gondot okozni a kidobásuk. Máris sokkal jobban érzem magam, felszabadultabb vagyok – úgy gondolom! V.K.

Ruha selejtezés rendrakás utána

Ha Te is szeretnéd igényelni a színtanácsadás mellé a gardróbrendezést, itt szerezhetsz be több információt róla.

A személyre szóló segédanyagokat és útmutatókat a szolgáltatásaimhoz megkapod, akár online, akár személyes szolgáltatást veszel igénybe. 🙂

 

Mert hidd el, az nem kérdés, hogy vásárolni fogsz-e magadnak ruhát vagy sem, de az már igen, hogy amit megveszel, azzal javítasz-e vagy rontasz a megjelenéseden…

 

Jelentkezem a gardróbrendezésre