Színkendők

Elég gyakran messengeren kapok rövid visszajelzéseket, amelyek örömmel töltenek el. Hálás vagyok érte, hogy megosztották velem az élményeiket, nyereségeiket a vendégeim. Feltettem ide is, egy csokorba gyűjtve őket, a teljesség igénye nélkül. 🙂 Nem én találtam ki ezeket az írásokat, azért látsz csak monogramokat, mert tiszteletben tartom az ügyfeleim kéréseit.

Ilyen, és ehhez hasonló pozitív élményeket kapsz a tanácsadásokon, amennyiben eljössz hozzám:

Vicánál legutóbb gardróbrendezésen vettem részt, amelyet nyereményjátékon nyertem, de voltam már nála szín-és stílustanácsadáson (utóbbin online), valamint online közös vásárláson. Összességében sokat tanultam és sokat megtudtam magamról. A gardróbrendezést nagyon élveztem. Segített abban a folyamatban, hogy lassan az utolsó 10-15 évvel ezelőtti daraboktól is megszabaduljak, amelyeket sokszor úgy kaptunk, mert nem volt pénzünk új ruhára, és amelyekben mindig “Betti, a csúnyalány”-nak éreztem magam. Most már van hely a szekrényemben és a szívembem, hogy elszakadjak a múltamtól, és merjek néhány vagány darabot beszerezni. Köszönöm. – T. E.

Tegnap óta boldogan nyitom ki a gardróbom ajtaját. A ruháim fajtánként csoportosítva, rendben, szellősen sorakoznak a vállfákon és a polcokon! Ebben nagy segítséget nyújtottál, kedves Vica, mert bár tudtam egyet-mást a ruhák tárolásával kapcsolatban, mégis zsúfolt volt a szekrényem! Segítettél kiválogatni, hogy melyeket nem szükséges tovább őrizgetni, mert csak a helyet foglalják! Most sokkal könnyebb egy-egy szettet összeállítani, átláthatóbb a tartalom. Megtanultam, hogy nem szabad érzelmi alapon gyűjtögetni és tartogatni a kopott, kinőtt, vagy színben és szabásban alkalmatlan ruhaneműket! Különösen új és hasznos ismeretet nyújtottál a melltartók és zoknik tárolásával kapcsolatban. Így -odafigyelve a szezonalitásra is- sokkal rövidebb ideig kell keresgélni, hogy mit is vegyek fel itthonra, munkába, vagy alkalomra. Köszönöm szépen a hasznos tanácsaidat, segítségedet! – Cs. Gy.

Nagyon örülök, hogy rövid idő alatt ennyi ruhát át tudtam válogatni és rendezni. Sok hasznos ismeretet nyújtottál nekem a ruhákat, fehérneműket, zoknikat és harisnyákat illetően. Nagyon élveztem az online gardróbrendezést veled. Megtanultam hálával elengedni azokat a ruhadarabokat, amelyek már nem szolgálnak engem, ez is új volt számomra. Köszönöm még egyszer a sok hasznos dolgot-tudást!!! – B. E.

Kedves Vica! Nagyon érdekes és egyben lehangoló a ruháimra nézni, mióta nálad voltam. Van olyan, amire rácsodálkozok hogy is vehettem meg 🤔, de van néhány ruhadarabom aminek a színe még most is tetszik – mindaddig míg fel nem veszem… 🙂 Kár, hogy ez nem iskolai tananyag. Sokkal hasznosabb lenne a színeinket időben megismerni, nem pedig évtizedekig tanácstalanul bolyongani az üzletekben és összevásárolni olyasmit amire nincs semmi szükség. ~ B.É.

Tetszett a közvetlen, barátságos, türelmes stílus, igényes környezet, látszik az elhivatottság, szépen, igényesen felépített, utánkövetés. Bizonytalan vagyok még a nekem megfelelő színek határozott felismerésében, de kezd összeállni a kép, már sok olyan szín van amivel szemeztem korábban és csodálkoztam miért nem áll jól mégsem, talán nem csábulok el feleslegesen a boltban. Tápontokat kaptam, hogy milyen irányba induljak el és, hogy bátran nyissak olyan színek felé amikre rá se néztem eddig. Másképp nézek a körülöttem lévő dolgokra, színekre, emberekere és öltözékekre. Nagyon kellemes napot töltöttem el nálad, jó társaságban. Magabiztosabbá tett, hogy a kezemben vannak olyan információk, amiket ha beépítek, hasznosítok akkor én is csinos, igényes és harmonikus kinézetű, “nőcis” lehetek. ~ B.Sz.A.

Csak ajánlani tudom mindenkinek szívből! Ma voltam ruhát vásárolni és csak soroltam magamban, hogy ez a szín a tavasz típus kékje, a másik meg, az ősztípusé, egy újabb pedig a télnek a pirosa…. 😅 Teljesen máshogy látom a színeket mint azelőtt. Nagyon sokat fejlődtem általad. 🙏🙏 Köszönöm! 💖👌 ~ K.A.

Szia Éva! Nagyon köszönöm az iránymutatásod, sokkal könnyebbnek érzem a reggeli öltözködést. 3 zsák ruhától megszabadultam, néztem Kon Marie videót és elkezdtem a házunkat tételesen átnézni. 😊 Vettem pár új ruhát…imádom, hogy tudok most már bátran nézelődni, lett önbizalmam a ruhás oldalakat és boltokat nézve. Pedig nem is “fogytam”, de mégis csinosnak, frissnek érzem magam az új színeimmel. Pedig azt gondoltam, majd ha lefogyok, akkor veszek magamnak újat. A hajamat is hagyom, hagy kunkorodjon, nem vasalgatom reggelente, barátkozom a “kukasárgaszínemmel”. Minden nőnek felírnálak receptre! ~ R.A.

Úgy érzem, most mindent megtettem azzal kapcsolatban, amiken változtatni szeretnék. Új fodrászom van, a kozmetikusom szuper, most már ismerem a színeimet és a nekem előnyös szabásvonalakat, járok tornázni… Nagyon jól érzem magam a bőrömben – és ezután már a ruháimban is így lesz!!! ~ L.Sz.

 

Én is jól akarom magam érezni!

 

Tetszett, hogy alaposan végigvettünk mindent, hagytad, hogy ráérezzek, még ha néha nehéz dolgom is volt 😀 Megtudtam, hogy mi az, ami igazán jól áll, végre nem fogok olyan ruhákat megvenni, ami utána csak áll a szekrényben, mert érzem, hogy valami nem stimmel vele. ~ L.N.

Nagyon jó hangulatú délután volt, sok használható információt kaptam. Szerintem egy nagyon jól felépített képzés, ahol az induláshoz szükséges segítséget megkaptuk. A megismert információk szerint átválogatom a ruháim. Bármilyen kérdéssel nyugodtan fordulok Vicához, mert biztos vagyok benne,hasznos segítséget kapok. ~ K.E.

Tetszett a közvetlenség, egyszerűseg, szakmai tudás. Célzott ruhaválasztás, felesleges ruha darabok nem megvásárlása, pénz spórolás, jobb hangulat és közérzet lett a nyereségem. ~ V.M.

Személyre szabott válaszokat kaptam, a színekről többet megtudtam, mi előnyös számomra, jobban tudok választani a szín palettából, némi gyakorlással. ~ V.Lné

Tetszett a közvetlenség, érthetőség, szaktudás, bátrabban fogok vásárolni. Magabiztosabb lettem, abban, hogy mennyi szín van ami nekem jól áll, és mennyire nem kell elbújni, láthatatlannak lenni… ~ R.A.

 

Kíváncsi vagyok a színeimre!

 

Tetszett, hogy alapos, és részletes volt. Csak hárman voltunk. Jó hangulatú volt a tanácsadás. Kiválogatom a ruhatáram, ami nem megfelelő kiszanálom. Megtudtam mik azok a színek, amik nem előnyösek számomra. ~ L.B.

Tetszett a kendőzés, és ezzel kapcsolatban a hozzáértésed. Sokat segített abban, hogy rájöjjek bizonyos ruháimban miért nem érzem jól magam. Bár már nagyon régen voltam színtanácsadáson és elvileg tudtam, hogy tél típus vagyok mégsem tudtam beépíteni az ott hallottakat. Most kitisztult a fejemben, hogy milyen színek állnak jól. Az is nagyon jó, hogy a színskála is a kezemben van. Nekem sokat segít, ha bármikor ránézhetek. A ruháim szelektálásánál is hasznos lesz számomra. Nagyon jól éreztem magam, kellemesen elfáradtam. Köszönöm a sok hasznos tanácsot, használni fogom. A hajam színének megváltoztatása egy kicsit aggaszt, de próbálkozni fogok vele, és majd beszámolok az eredményről. 🙂 ~ T.Á.

Nagy, nagy köszönet Évinek! Aki megváltoztatta és szebbé tette a gardróbunkat és az életünket. ~ K. és B.

Végre megtudtam, hogy milyen színek állnak jól. Nagyon jól felépítetted a tanácsadás menetét. Csak a színeim szerint fogok ezután vásárolni, ezzel pénzt spórolok majd. ~ R.I.

Türelmes és kedves voltál a színtanácsadás alatt, illetve minden kérdésemet megválaszoltad. Olyan tudást kaptam tőled, amelynek segítségével tudatosabban fogok tudni magamnak ruhát vásárolni. Most már tisztában vagyok azzal, hogy milyen színű ruhák állnak tényleg jól nekem, melyek azok a színek, amelyek kihozzák a legtöbbet a megjelenésemből. ~ B.E.

Saját magam tapasztaltam meg hogy mi az ami jól áll és mi nem. Így sokkal magabiztosabb tudok lenni majd vásárlás során. Valamit hogy nemcsak ruhát néztünk de ékszereket, kendőket is. Újra izgalmas a ruhavásárlás, magabiztosabb és gyorsabb tudok lenni mert most már nem kell azért felpróbálnom egy ruhát, hogy lássam jól áll-e a színe. Izgalommal várom az új hajszínem. ~ T.J.

 

Meggyőztek a vélemények, jelentkezem!

 

Addig is amíg találkozunk, színes napokat kívánok!