Akkor ér el valaki élete fordulópontjához, amikor felismeri a körülötte és vele történt események hatására, hogy eljött az ideje változtatásnak. Ez a megújulásra való igény vonatkozhat akár a belsőre, de akár a külsőre is. Ha jól végiggondoljuk, ez a kettő kéz a kézben jár, hiszen, ha külsőleg pozitívan változunk, akkor az jó hatással van belsőleg is ránk, és ez természetesen fordítva is igaz. Amikor valakiben megérik a döntés ezzel kapcsolatban, akkor már a tettek mezejére is lép. Ekkor jutok eszükbe az embereknek, és általában ekkor szoktak megkeresni, hogy segítsek nekik. Amit ezúton is köszönök! 🙂

Én nem átváltoztatlak, hanem kihozom belőled a legszebb énedet. Személyre szabottan végigsegítelek az átalakulásodon úgy, hogy megmaradjon az egyéniséged. Nem fordítalak ki önmagadból, hanem támogatlak abban, hogy a számodra legelőnyösebb színeket felismerd és be tudd építeni az életedbe. Nem az egyszeri látványra “utazom”, hanem hosszútávú, működő megoldásokat nyújtok Neked.

Nézd hogyan épül fel egy tetőtől-talpig átalakítás:

  • Színtanácsadással kezdünk, hiszen ez az alapja mindennek. Hiába aggatnék gyönyörűséges ruhákat a rád, ha az színben számodra előnytelen lenne. Már borulna minden, hiszen az “egyik kezemmel” adnék egy csodaszép rucit, a “másik kezemmel” el sem érnénk a kívánt hatást, mivel egy rosszul megválasztott színű darabbal inkább csak rombolnánk. Lényeg az, hogy csakis a színtípus meghatározása után lépünk tovább. Nemcsak a ruhák színét beszéljük át, és ismertetem meg Veled, hanem a külső megjelenéshez kapcsolódó kiegészítők, sminkszerek és hajszínek árnyalatait is.
  • Amikor ezzel végeztünk, a testalkatelemzéssel egybekötött stílustanácsadás következik. Végigvesszük a legelőnyösebb frizurát, megbeszéljük milyen fazonú, stílusú ruhákkal, kiegészítőkkel tudod a legtöbbet kihozni magadból, tetőtől talpig.
  • Amennyiben ezen túl vagyunk, már sokkal könnyebben megy a gardróbrendezés. Hiszen egyre mélyebb tudás van már a birtokodban. Átnézzük egytől-egyig a szekrényedben megbújó ruhadarabokat, és megvizsgáljuk, hogy melyik az, ami nem felel meg a megismert színtípusodnak és stílusodnak. Természetesen előfordulhat olyan, hogy bár színben nem jó valami, de azért ragaszkodni fogsz hozzá. Ilyenkor tippeket, ötleteket adok, hogyan lehet azokat “szalonképessé tenni” a számodra. Elég gyakran tapasztalom a megkönnyebbülést ebben az esetben. 😀
  • Miután ezt a feladatot is lezártuk az eddigiek ismeretében lényegesen könnyebb nekiindulni a közös vásárlásnak. Hiszen tudjuk, mivel kell kiegészíteni a meglévő ruhadarabokat, és már nincs is más dolgunk, “csak” meg kell találni azokat. Azért tettem idézőjelbe a csak-ot, mert gyakran elég nagy kihívás elé állít bennünket az éppen aktuális divat, és ha pont nem azok a színek trendik, amelyek előnyösek lennének, akkor addig kell kutakodnunk, amíg meg nem leljük az igazit.  De ezért vagyok én, hogy segítsek ezeket felismerni, és kiválasztani. Megéri a fáradságot és az időt ráfordítani, hiszen így egy olyan  ruhatár lesz a végeredmény, amelynek a darabjai egymással kombinálhatók. És ez még nem minden, 1×4 órás a közös vásárlás ebben a csomagban, hogy mire a végére érünk, rögződjön a tudás benned.

 

Én is át akarok alakulni

 

Ez több alkalmat foglal magában, hiszen idő kell ahhoz, hogy beépüljön és letisztuljon a vendégemben a rázúduló információhalmaz. Természetesen nem hagylak magadra azután sem, miután végeztünk. Útravalóul személyre szóló útmutatást kapsz, valamint felvételt nyersz a támogató FB zárt csoportomba is, és az egyszeri díjmentes konzultációra is számíthatsz, valamint sürgős esetben a kérdéseiddel fordulhatsz hozzám messengeren, illetve telefonon is.

Átalakítás előtt

Átalakítás előtt

Szürke blézer

Szürke blézer első szett

Üzleties megjelenés

Szürke blézer második szett

Rózsaszín felsővel

Szürke blézer harmadik szett

Ahogy a fenti képeken is látszik olyan ruhadarabokat választunk ki, amelyek kombinálhatók egymással, így változatos és pénztárcakímélő megoldásokat kapunk.

Ő már igénybe vette a szolgáltatásomat:

Az alapokat ismerve és követve hihetetlenül egyszerűvé válik a ruhaválasztás. Mivel tudom, hogy mit kell figyelni egy szín-, és árnyalatválasztásnál, így tudok másnak is segíteni a választásban. A szerzett adatok segítségével képes vagyok kevés pénzből, gyorsan és összeillően, a számomra legelőnyösebb ruhákat összeválogatnom. Jó érzés, hogy tudom, bármit veszek fel, az a legelőnyösebb oldalamat mutatja és feltölt élettel. 🙂 L. G.

Ha szeretnéd ezt a teljes körű átalakítást, akkor itt tudod felvenni velem a kapcsolatot. 🙂

Személyre szóló segédanyagokat és útmutatókat mindegyik szolgáltatásomhoz megkapod ugyanúgy, mintha csak egy tevékenységet rendeltél volna meg. 🙂

 

Mert hidd el, az nem kérdés, hogy vásárolni fogsz-e magadnak ruhát vagy sem, de az már igen, hogy amit megveszel, azzal javítasz-e vagy rontasz a megjelenéseden…