Akkor ér el valaki élete fordulópontjához, amikor felismeri a körülötte és vele történt események hatására, hogy eljött az ideje változtatásnak. Ez a megújulásra való igény vonatkozhat akár a belsőre, de akár a külsőre is. Ha jól végiggondoljuk, ez a kettő kéz a kézben jár, hiszen, ha külsőleg pozitívan változunk, akkor az jó hatással van belsőleg is ránk, és ez természetesen fordítva is igaz. A két terület egymást tudja “húzni” felfelé. Amikor valakiben megérik a döntés ezzel kapcsolatban, akkor már a tettek mezejére is lép. Ekkor jutok eszükbe az embereknek, és általában ekkor szoktak megkeresni, hogy segítsek nekik. Amit ezúton is köszönök! 🙂

Én nem átváltoztatlak, hanem kihozom belőled a legszebb énedet. Személyre szabottan végigsegítelek az átalakulásodon úgy, hogy megmaradjon az egyéniséged. Nem fordítalak ki önmagadból, hanem támogatlak abban, hogy a számodra legelőnyösebb színeket felismerd és be tudd építeni az életedbe. Nem az egyszeri látványra “utazom”, hanem hosszútávú, működő megoldásokat nyújtok Neked.

Hogyan épül fel egy tetőtől-talpig átalakítás?

  • Színtanácsadással kezdünk, hiszen ez az alapja mindennek. Hiába aggatnék gyönyörűséges ruhákat a rád, ha az színben számodra előnytelen lenne. Már borulna minden, hiszen az “egyik kezemmel” adnék egy csodaszép rucit, a “másik kezemmel” el sem érnénk a kívánt hatást, mivel egy rosszul megválasztott színű darabbal inkább csak rombolnánk. Lényeg az, hogy csakis a színtípus meghatározása után lépünk tovább. Nemcsak a ruhák színét beszéljük át, és ismertetem meg Veled, hanem a külső megjelenéshez kapcsolódó kiegészítők, sminkszerek és hajszínek árnyalatait is.
  • Amikor ezzel végeztünk, a testalkatelemzéssel egybekötött stílustanácsadás következik. Végigvesszük a legelőnyösebb frizurát, megbeszéljük milyen fazonú, stílusú ruhákkal, kiegészítőkkel tudod a legtöbbet kihozni magadból, tetőtől talpig.
  • Amennyiben ezen túl vagyunk, már sokkal könnyebben megy a gardróbrendezés. Hiszen egyre mélyebb tudás van már a birtokodban. Átnézzük egytől-egyig a szekrényedben megbújó ruhadarabokat, és megvizsgáljuk, hogy melyik az, ami nem felel meg a megismert színtípusodnak és alkatodnak. Természetesen előfordulhat olyan, hogy bár színben nem jó valami, de azért ragaszkodni fogsz hozzá. Ilyenkor tippeket, ötleteket adok, hogyan lehet azokat “szalonképessé tenni” a számodra. Elég gyakran tapasztalom a megkönnyebbülést ebben az esetben. 😀
  • Miután ezt a feladatot is lezártuk az eddigiek ismeretében lényegesen könnyebb nekiindulni a közös vásárlásnak. Hiszen tudjuk, mivel kell kiegészíteni a meglévő ruhadarabokat, és már nincs is más dolgunk, “csak” meg kell találni azokat. Azért tettem idézőjelbe a csak-ot, mert gyakran elég nagy kihívás elé állít bennünket az éppen aktuális divat, és ha pont nem azok a színek trendik, amelyek előnyösek lennének, akkor addig kell kutakodnunk, amíg meg nem leljük az igazit.  De ezért vagyok én, hogy segítsek ezeket felismerni, és kiválasztani. Megéri a fáradságot és az időt ráfordítani, hiszen így egy olyan  ruhatár lesz a végeredmény, amelynek a darabjai egymással kombinálhatók.

Mit kapsz még a fentieken kívül?

  • Ajándékba kapod az Online megjelenés – Hogyan válj az első benyomás mesterévé a webkamera előtt  e-bookomat.
  • A szolgáltatásaimmal kapcsolatos személyre szóló segédanyagokat elküldöm a részedre, ami segítségedre lesz akkor is, amikor nem leszek melletted.
  • A színtanácsadás után azonnal a kezedbe foghatod a színtípusodnak megfelelő színkártyát, amit digitálisan is megkapsz.
  • Felvételt nyersz a támogató FB zárt csoportomba is, ahol egyedi ajánlatokkal leplek meg az ügyfelemként.
  • Egyszeri díjmentes 1 órás konzultációra is számíthatsz, valamint sürgős esetben a kérdéseiddel fordulhatsz hozzám messengeren, illetve telefonon is.

 

Én is át akarok alakulni

 

Átalakítás előtt

Átalakítás előtt

Szürke blézer első szett

Szürke blézer első szett

Üzleties második szett

Üzleties második szett

Szürke blézer harmadik szett

Szürke blézer harmadik szett

 

Ahogy a fenti képeken is látszik olyan ruhadarabokat választunk ki, amelyek kombinálhatók egymással, így változatos és pénztárcakímélő megoldásokat kapunk.

Ő már igénybe vette a szolgáltatásomat:

Az alapokat ismerve és követve hihetetlenül egyszerűvé válik a ruhaválasztás. Mivel tudom, hogy mit kell figyelni egy szín-, és árnyalatválasztásnál, így tudok másnak is segíteni a választásban. A szerzett adatok segítségével képes vagyok kevés pénzből, gyorsan és összeillően, a számomra legelőnyösebb ruhákat összeválogatnom. Jó érzés, hogy tudom, bármit veszek fel, az a legelőnyösebb oldalamat mutatja és feltölt élettel. 🙂 L. G.

Ha szeretnéd ezt a teljes körű átalakítást, akkor itt tudod felvenni velem a kapcsolatot. 🙂

A VIP csomag értéke: 114.700.- Ft, kedvezményes csomag ára: 94.900.- Ft (+ útiköltség-térítés, amennyiben szeretnéd, hogy elmenjek hozzád), alanyi adómentes.

 

Hidd el, az nem kérdés, hogy vásárolni fogsz-e magadnak ruhát vagy sem, de az már igen, hogy amit megveszel, azzal javítasz-e vagy rontasz a megjelenéseden…

 

Jelentkezem