Minden neves alkalommal fejtörést okoz, hogy milyen személyre szóló és egyben örömöt adó ajándékkal lepd meg a számodra kedves személyt?

Válassz ajándékkártyát, amivel stílust és örök élményt adhatsz szerettednek!

Az ajándékkártya a legjobb megoldás a fentiekre!

 

Ajándékkártya minden alkalomra_2021

 

A Stílusos nőkért és a sármos férfiakért mindenkor!

 

Madarasz_Vica_

Madarász Vica, professzionális szín-, stílus-és sminktanácsadó vagyok. Minden részletre kiterjedő tanácsadások megtartásával segítek a hölgyeknek és az uraknak visszatalálni önmagukhoz, amit a számukra előnyös színárnyalatok és ruhafazonok megtalálásával érünk el.

Olyan örök tudás birtokába kerülnek, amit a karrierjükben, vállalkozásukban és a magánéletükben egyaránt hasznosítani tudnak, mindezeket anélkül érik el, hogy fel kellene adniuk önmagukat.

Az Online megjelenés titkai e-book írója vagyok.

 

Amit az ajándékkártya megvásárlásával kapsz:

 

Én is szeretnék ekkora örömet okozni!

 

Ez nem csak egy ajándékkártya, hanem olyan ÉNIDŐ, ami ÖRÖK élményt jelent!

 

Találd meg álmaid asszonyát

 

A szolgáltatáson kívül mit kap az ajándékkártyával a számodra különleges személy?

 

Hogy fogja érezni magát a megajándékozottad?

 

De jó ötlet!

 

Kiknek ajánlom az ajándékkártyát?

 

Boldog érett pár

 

Mit mondanak azok, akik már igénybe vették a szolgáltatásaimat:

Csak ajánlani tudom mindenkinek szívből! Teljesen máshogy látom a színeket mint azelőtt.Nagyon sokat fejlődtem általad.Köszönöm! ~ K.A.

Kár, hogy ez nem iskolai tananyag. Sokkal hasznosabb lenne a színeinket időben megismerni, nem pedig évtizedekig tanácstalanul bolyongani az üzletekben és összevásárolni olyasmit amire nincs semmi szükség. ~ B.É.

Tetszett a kendőzés, és ezzel kapcsolatban a hozzáértésed. Sokat segített abban, hogy rájöjjek bizonyos ruháimban miért nem érzem jól magam. ~ T.Á.

Türelmes és kedves voltál a színtanácsadás alatt, illetve minden kérdésemet megválaszoltad. Olyan tudást kaptam tőled, amelynek segítségével tudatosabban fogok tudni magamnak ruhát vásárolni. ~ B.E.

 

Milyen szolgáltatásomra vásárolhatsz ajándékkártyát a szerettednek?

 

 

Egyéni elképzelésed van?

Meghatározott összeget szánsz az ajándékkártyára,

amit be tud váltani a megajándékozottad bármelyik tanácsadásra?

Erre is van lehetőség, keress bizalommal!

 

Válaszd a legmegfelelőbbet a számodra különlegesen kedves személy megújulásáért.

 

Olvasd el az ő véleményüket is:

Otti - referencia

Nagyon tetszett a színtanácsadás, ahogyan megállapítottuk mik az én színeim, mi az, ami sápaszt, mi élénkít, milyen színt ne vegyek fel semmiképpen, és hogy mik állnak igazából jól nekem. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, mert pillanatok alatt fel tudok öltözni úgy,hogy jól nézek ki, nem megy el vele sok idő, gyorsan találok hozzáillő kiegészítőt, ékszert, mert ezeket mind tervezetten, színtudatosan vásároltam és ezért borzasztó egyszerű őket variálni. Magabiztos vagyok abban, hogy amit felveszek az úgy jó és nincs kétségem afelől hogy jól áll-e.

 

Tóth Kati

Barátsággal fogadott, teljesen fesztelen és kellemes volt az első perctől a légkör. Színtanácsadással kezdtük. Először rövid tájékoztatást kaptam a színekről, aztán jött a “kendőzés”. Hát nagyon érdekes volt. Ki gondolta volna, hogy valóban mennyit változtat az arcon egy szín. Az a jó, hogy Vica nem megmondta, hogy mi áll jól nekem, hanem megmutatta, rávezetett, hogy lássam, mi a különbség, egy-egy szín, árnyalat, hogyan változtat a megjelenésemen. Voltak valóban szörnyűek, amik kegyetlenül öregítettek, s elkezdtem meglátni, mi a jó.

 

Kovács Andi referencia

Egyedi, személyre szóló szín-és stílustanácsadással foglalkozik, mindezt végtelen szeretettel, figyelemmel és alázattal teszi. Közel 3 órát töltöttünk el együtt, ahol csak rám koncentrált, csak velem foglalkozott és azzal, minél jobban át tudja nekem adni, még jobban megértsem melyek a színeim és miért, melyeket előnyös használnom, hogyha még szebb, jobb és magabiztosabb szeretnék lenni.

 

Az ajándékkártya beváltási határideje:

a vásárlástól számított 1 év

 

Hogyan zajlik az ajándékkártya vásárlása?

Ha szegedi vagy, akkor nagyon egyszerűen, személyesen akár készpénzzel is tudod rendezni a kiválasztott szolgáltatás összegét, amikor azonnal át is adom borítékban az ajándékkártyát.

Ha vidéki vagy átutalással tudod kifizetni az összeget, és amint a számlámra érkezik, a számla kiállítása után, 24 órán belül postázom az ajándékkártyát.

Kérlek, vedd figyelembe a szállítási határidőt. Ha az utolsó percben szánod rá magad az ajándékkártya megvásárlására, amint megtörténik a fizetés és az összeg beérkezése, küldöm a „SOS” kinyomtatható ajándékkártyát e-mailben.

Tedd izgalmassá az életedben különleges helyet foglaló személy ünnepét!

 

Elégedettségi garancia

Mi történik, ha mégsem tetszik a szerettednek?

Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy jól tudjam átadni a számodra különleges személynek azt az örök tudást, amivel  pozitív irányba változtathatja a megjelenését. Előfordulhat, hogy mégsem abban az élményben lesz része, amit elképzelt. Ha így van, az első órában jelezheti nekem, minden harag nélkül elköszönünk egymástól, és az 1 órát ajándékba kapja tőlem, számodra visszautalom az ajándékkártya árát.

 

Ez így korrekt, megrendelem a tökéletes ajándékot