Elég gyakran találkozom az online térben (és persze a fizikai világ sem mentes ettől!) azzal, hogy értékes, nagy szakmai tudással bíró vállalkozók (nemcsak szakemberek, hanem hétköznapi emberek is!) egy rosszul megválasztott profilképpel, videóval elrontják a magukról kialakítandó üzenetet.

Ez valamilyen szinten érthető, hiszen sehol nem tanították ezt meg nekünk, nem igazán találhatunk erről egy összefoglaló, részletes leírást (kivéve az általam megírt e-bookban), ami biztos támpontot adna arra, hogyan is tudjuk ezt profin megoldani. A neten nincs lehetőség a személyes kapcsolatra, így kell kialakítani a bizalmat. Sajnos egy félresikerült fotóval, videóval elrontjuk az első benyomást.

Ha azt szeretnénk, hogy a külvilág komolyan vegyen bennünket, mind az üzleti és a magánéletben, akkor olyan fényképeket, videókat kell megmutatni magunkról, ami azt közvetíti rólunk, amit szeretnénk.

Szerintem, egy komoly üzleti vállalkozó, pedagógus, közép és felső vezető nem engedheti meg magának egy strandon, szórakozóhelyen, játszótéren készült fotót tegyen fel magáról, ami ráadásul előnytelen pózban mutatja meg őt. Természetesen a „kivételek itt is erősítik a szabályt”, hiszen ezek akkor rendben vannak, ha ezekhez a területekhez kapcsolódik a szakmánk, és ezt akarjuk megmutatni!

Küldetésemnek érzem, hogy segítsek a hozzám fordulóknak, a lehető legjobbat kihozni magukból az online és a való világban egyaránt, hiszen a bevételük, megélhetésük, a jólétük múlhat rajta! Tévedés azt hinni, hogy ez nem számít. De igen, nagyon is számít, hiszen a mai világban a külsőségnek iszonyatosan nagy jelentősége van, főleg akkor, ha vállalkozó vagy, és magadat kell eladnod.

Milyen esetben gondolhatod azt, hogy eljött az ideje neked is ezzel foglalkozni?

Ha ezek közül akár csak egy is jellemző rád, akkor ne habozz, mert a fenti kérdésekre személyesen téged érintő megoldásokat kapsz tőlem!

 

Meggyőztél, nekem is szükségem van a tudásra!

 

Legyen online is profi a megjelenésed!
Legyen online is profi a megjelenésed!

A fenti képeken a saját átalakulásomból láthatod, mennyit jelent a változás. 😉

Mi lesz eredménye, ha igénybe veszed az 1 órás online tanácsadást?

Ez a szolgáltatás egyedülálló, minden részletre kiterjedő tudást ad, ami után bátran építed fel az imázsodat. Nemcsak online, hanem a való világban is használható, gyakorlati ismereteket kapsz a velem eltöltött időben.

Ki vagyok, és miért tudok neked segíteni?

Madarasz_Vica_

2006 -ban az alap tanfolyamot végeztem, azóta részt vettem még egy online stílustanácsadói tanfolyamon is, valamint OKJ-s végzettségű szépségtanácsadó vagyok.

Hiszem és vallom, hogy online vagy személyes találkozókor az első benyomás rendkívül fontos, hiszen nincs második esély rá.

Rendszeresen készítek videókat, különlegesen aktív az online megjelenésem a social mediaban.

Ha szeretnéd, hogy a személyes tanácsadáshoz meglegyen Az online megjelenés titkai című e-book, akkor kattints ide:

 

Nem boldogulok egyedül, kérlek segíts!

 

Elégedettségi garancia

Mi történik, ha mégsem tetszik?

Bár minden igyekezettemmel azon vagyok, hogy jól tudjam átadni a tapasztalatomat, de előfordulhat, hogy számodra mégsem megfelelő. Ha úgy gondolod, nem azt kaptad, amit a leírásban olvastál, csak jelezd a konzultáció végén, és visszautalom az árát.

Őket már az elégedett ügyfeleim között tudhatom:

„Vicával öröm volt dolgozni. Egyéni szín-és stílustanácsadáson vettem részt nála, és felkértem arra is, hogy működjünk együtt a honlapom fotóanyagának elkészítésében. Azonnal megtalálta a közös hangot velem, úgy éreztem, hogy tudja, mire van szükségem.”  Csiszár Andrea – szappankészítő mester, oktató

„Nem voltak nyakatekert pózok, amelyek bár másoknak jól állnak, de én nem tudtam volna velük azonosulni.”  Fazekas Lívia – Lili dekor

Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk, addig is amíg ez megtörténik, színes és stílusos napokat kívánok!