Melltartó kiválasztása

Első és legfontosabb az, hogy minden nőnek kell egy jó melltartó!

Erről is több oldalt lehetne írni, tudom, hogy sokaknak okoz problémát, de nézzük, mi a lényeg ezzel kapcsolatban.

Vegyünk példának egy 80/B-s melltartót. A 80 jelenti a körméretet, a B pedig a kosár illetve a merevítő méretét. A körméretnek kell tartani a mell súlyának nagy részét, azért, hogy a pánt ne nyomja a vállat. Melltartó vásárláskor arra figyelj, hogy ne vágjon bele húsba, ne szorítson elviselhetetlenül, amikor a legszélső kapocsba kapcsolod. Azért ide, mert amikor nyúlni fog az anyag (mert mindig nyúlik), akkor tudd beljebb állítani.

Kis mellűek előszeretettel vesznek fel push up-os melltartót, azért, mert az megemeli melleket, és egy kicsit össze is nyomja, hogy nagyobbnak tűnjenek. Igazán ezzel van a gond, mert két oldalról összenyom, és gyakran a merevítő túlságosan belóg a hónaljba, így még a mell oldalsó részébe is bevág. 

Arra is érdemes odafigyelni, hogy a kosárméret megfelelő legyen, hogy ne buggyanjon ki felül a mell, mert akkor olyan, mintha kettő helyett négy lenne.

Választáskor azt is szem előtt kell tartani, hogy lent ülők-e vagy magasan ülők-e a mellek, illetve közelebb vagy távolabb helyezkednek-e el egymástól. Ez is befolyásolja azt, hogy jó-e az amit veszel.

 

Melltartó választás

Melltartó választás

Ebből is látszik, hogy elég bonyolult dolog a melltartó vásárlás, kitartás kell, hogy megtaláljuk magunknak megfelelőt. Ami még nehezíti az az, hogy általában az egyes gyártók máshogy számoznak, így sokat kell próbálni, hogy végre megtaláljuk a tökéletest.

Próba nélkül csak akkor vegyünk magunknak, ha már fixen tudjuk az adott fazonból a méretünket, ekkor már bátran rendelhetünk akár online is.

A stílustanácsadáskor megbeszéljük, hogyan számold ki a méretedet, és mivel lehet optikailag nagyobbítani a melleket a push up-os melltartó helyett.

 

Én is szeretném tudni ezeket!

 

Szegeden van egy üzlet a Feketesas utcán, ahol egy rendkívül kedves hölgy segít a megfelelő méretű melltartó kiválasztásában. Bátran fordulj hozzá.

Ha szeretnél többet olvasni praktikákról, akkor várom szeretettel a jelentkezésedet a A színek királynője – Madarász Vica csoportba. Itt tudsz csatlakozni.

Ha szeretnéd megnézni a Mellbevágó kérdések és válaszok ingyenes videót, akkor kattints ide és kérd az ingyenes videót.

Ha szeretnéd tudni, hogy milyen számodra a legideálisabb melltartó, akkor szeretettel várlak egy szín-és stílustanácsadásra.

Ő már járt nálam szín-és stílustanácsadáson:

„Tetszett a közvetlen, barátságos, türelmes stílus, igényes környezet, látszik az elhivatottság, szépen, igényesen felépített, utánkövetés. Bizonytalan vagyok még a nekem megfelelő színek határozott felismerésében, de kezd összeállni a kép, már sok olyan szín van amivel szemeztem korábban és csodálkoztam miért nem áll jól mégsem, talán nem csábulok el feleslegesen a boltban. Tápontokat kaptam, hogy milyen irányba induljak el és, hogy bátran nyissak olyan színek felé amikre rá se néztem eddig. Másképp nézek a körülöttem lévő dolgokra, színekre, emberekere és öltözékekre. Nagyon kellemes napot töltöttem el nálad, jó társaságban. Magabiztosabbá tett, hogy a kezemben vannak olyan információk, amiket ha beépítek, hasznosítok akkor én is csinos, igényes és harmonikus kinézetű, „nőcis” lehetek.”

 

Itt tudsz jelentkezni

 

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!