Azt tapasztaltam, hogy főleg a nők (habár mostanában a férfiaknál is egyre gyakrabban előfordul) szeretnének megfelelni a divatnak a hajszínükkel is. Ismerős ez neked is?

Te mit szeretnél jobban, azt hogy divatos színű legyen a hajad, vagy inkább azt, hogy a hajszíned összhangban legyen veled?
Viszont hiába vágynak erre a hölgyek/férfiak, gyakran nem tudják eldönteni a hatalmas kínálatból, hogy melyik szín lenne számukra a legelőnyösebb.
Meg is értem, hogy nehéz a választás ennyi árnyalat és márka közül, ráadásul még a divat is elvihet bennünket rossz irányba.

 

Láthatod a képen, hogy amíg én sem tudtam nekem milyen színek állnak jól, addig előfordult, hogy elég viccesen néztem ki egy rosszul kiválasztott hajszínnel (2005).

Az 1996/1997-es fotókon gesztenye színre volt festve a hajam és sárga aranyat hordtam (akkor a fehér arany még nem volt elterjedt), barnás rúzzsal sminkeltem, ja igen, a fekete szemceruzát az alsó szemhéj belső vízvonalára húztam, mert csak annyit tudtam a szemfestésről.

Aztán a 2005-ös képen külső nyomás hatására volt egy próbálkozásom a szőkítésre, de virító rézvörös lett belőle. Szörnyű volt!  Amikor megláttam magam a tükörben, majdnem sírva fakadtam.  Próbáltuk menteni a menthetőt sötétítéssel, de csak annyira sikerült, amennyire a fotón is látszik. Ha jól megnézed, alkalmi smink (lila a vörös hajhoz!) volt rajtam (és persze ruha), és mégsem néztem ki jól.

2006-ban elvégeztem a szín-és stílustanácsadó képzést, és onnantól kezdve, mondhatott nekem bárki bármit, nem hagytam magam, és eredeti árnyalata lett újra a hajamnak (nagyon őszülök, ezért festem, de már foglalkoztat a gondolat, hogy meghagyom úgy), ezt a 2019-es kockán láthatjátok. Ez az én tél-nyár típusom tökéletes színe. Hozzáteszem, itt már nem volt rajtam nagy smink, csak szemceruza, spirál és rúzs. Mégis a megfelelő színekkel harmóniában vagyok a külsőleg, ami pozitív hatással van a belsőmre is. 

 

Én is tudni szeretném milyen hajszínek állnak jól!

 

Igazán nem is az a lényeg, hogy mások mit mondanak, milyen divatirányzatok vannak. Az számít, hogy Te eldöntöd, tudatosan választasz magadnak hajszínt és nem próbálkozol össze-vissza a különböző színű hajfestékekkel, és akkor nem fogsz kinézni viccesen.

A színtanácsadás után a színtípus meghatározásával már tudhatod, hogy milyen színárnyalatú hajszín áll neked jól, amivel megvalósíthatod a külsőd tökéletes összhangját.

A hajszínek játéka… Ne hagyd, hogy előnytelen legyen a hajszíned! Gyere, nézzük meg, hogy neked milyen színek állnak jól, amivel a legtöbbet hozhatod ki magadból!

Vélemények a tevékenységemről:

A stílusomat jobban megtaláltam és tudom mi áll jól. T.B.

Olyan tudást kaptam tőled, amelynek segítségével tudatosabban fogok tudni magamnak ruhát vásárolni. B.E.

Tudatosabb ruhavásárlás, magabiztosság, jobb énkép. P.A.

 

Nem várok tovább, megyek hozzád!

 
 
Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!