Örömteli gardróbrendezés

Vidáman, jókedvűen a #maradjotthon keretein belül végre átválogathatod a szekrényedet, újra megtalált darabokkal alakíthatsz ki szetteket, akár saját divatbemutatót is szervezhetsz velem. 🙂

Nem tudod, hogyan is fogj hozzá, és égnek áll a hajad, amikor csak rágondolsz? Jó lenne, ha valaki fogná a kezed és segítene? Itt vagyok, számíthatsz rám online is!

A koronavírus miatt kialakult helyzetben fontosnak tartom, hogy minél több embernek tudjak segíteni abban, hogy értékes tevékenységgel tudják átvészelni ezt a nehéz időszakot.

A szolgáltatásaim nagy részét (a színtanácsadást és a workshopot kivéve) áthelyeztem az online térbe.

Megrendelem

Mivel nincs lehetőség személyes színtanácsadásra, ezért ebben a szituációban nem ragaszkodom a kendőzés meglétéhez, így megvalósíthatók jelenleg enélkül is az alábbi szolgáltatásaim:

Stílustanácsadás: Kapcsolatfelvétel után, elküldöm számodra, hogy milyen adatokra van szükségem az elemzés elvégzéséhez (váll, mell, derék, csípő, lábhossz, magasság méret stb.), valamint 2-3 db egész alakos fényképet fogok kérni tőled. Miután ezeket megkaptam, előre egyeztetett időpontban, 1-1,5 óra alatt megbeszéljük az alkatodnak legelőnyösebb fazonokat minden ruhadarabra. Egy-két kérdéses saját ruhát is kielemzünk, amennyiben szükségét érzed.

SOS Online kérdező percek: Csak néhány kérdésed van egy alkalmi öltözettel kapcsolatban? Mit, mivel, milyen kiegészítőkkel vegyél fel az adott szetthez (ékszer, táska, öv, kabát, sál, kendő)? Hogyan öltözzön hozzád a párod, hogy az összetartozásotokat a megjelenésetek is kifejezze? Kavarog benned számtalan kérdés, de nincs, aki személyre szólóan megválaszolná neked?

Gardróbrendezés: Eljött a tavaszi rendrakás, nagytakarítás ideje. Mindezt hiába végezzük el, ha nem selejtezzük ki a feleslegessé vált ruhadarabokat, enélkül nem lehet tartós rendet kialakítani. Ha nincs szelektálás a rendrakás előtt, rövid időn belül újra rendetlenség vesz körül bennünket, ami óhatatlanul kosszal jár. 1 hetes ingyenes gardróbrendezési tippeket osztottam a meg a Facebook csoportomban.

Örömteli gardróbrendezés

Örömteli gardróbrendezés

Amennyiben nem boldogulsz egyedül, mert már úgy felgyülemlett a felesleges ruha, hogy azt sem tudod, hogyan fogj hozzá, akkor fordulj hozzám bátran, és megnézzük, milyen kincseket rejt a szekrényed. 😉

Az online gardróbrendezés ötlete nagyon tetszett, bár eleinte nem tudtam, hogy hogyan kivitelezhető, ugyanakkor az első öt perc után megtapasztaltam, hogy működőképes. Vicával átnéztük a téli-nyári ruhatáramat. Amelyek színét nem tökélesen látta a mobilon keresztül, azokat később lefotóztam és átküldtem neki, majd utána döntöttünk arról, hogy a kérdéses darab a ruhatár része marad-e vagy sem. Kaptam még rendezési elveket és hasznos tanácsokat, hogy hogyan lehet még átláthatóbb a szekrényem. A szellős, csak a színvilágomnak megfelelő ruhatár látványa hatalmas örömet okoz. Lelkileg is kikönnyebbedtem azáltal, hogy a felesleges ruhadaraboktól megváltam és minden szempontból helyet teremtettem az újnak. Csak ajánlani tudom ezt a szolgáltatást, mert nagy a hozadéka – Sz. Szilvia

Színtanácsadás: Amennyiben igénybe veszed valamelyik online szolgáltatásomat, úgy minicsoportos áron jöhetsz el egyéni színtanácsadásra.

1 óra díjmentes konzultációt mindegyik online szolgáltatásomhoz adok,

amiről Te döntesz, hogy mikor veszed igénybe. 

A szolgáltatások árait itt tekintheted meg.

Jelentkezz most