Örömteli gardróbrendezés

Vidáman, jókedvűen a #maradjotthon keretein belül végre átválogathatod a szekrényedet, újra megtalált darabokkal alakíthatsz ki szetteket, akár saját divatbemutatót is szervezhetsz velem.

Nem tudod, hogyan is fogj hozzá, és égnek áll a hajad, amikor csak rágondolsz? Jó lenne, ha valaki fogná a kezed és segítene? Itt vagyok, számíthatsz rám online is!

A koronavírus miatt kialakult helyzetben fontosnak tartom, hogy minél több embernek tudjak segíteni abban, hogy értékes tevékenységgel tudják átvészelni ezt a nehéz időszakot.

A szolgáltatásaim nagy részét (a színtanácsadást és a workshopot kivéve) áthelyeztem az online térbe.

Mivel nincs lehetőség személyes színtanácsadásra, ezért ebben a szituációban nem ragaszkodom a kendőzés meglétéhez, így megvalósíthatók jelenleg enélkül is az alábbi szolgáltatásaim:

Stílustanácsadás: Kapcsolatfelvétel után, elküldöm számodra, hogy milyen adatokra van szükségem az elemzés elvégzéséhez (váll, mell, derék, csípő, lábhossz, magasság stb.), valamint 2-3 db egész alakos fényképet fogok kérni tőled. Miután ezeket megkaptam, előre egyeztetett időpontban, 1-1,5 óra alatt megbeszéljük az alkatodnak legelőnyösebb fazonokat minden ruhadarabra. Egy-két kérdéses saját ruhát is kielemzünk, amennyiben szükségét érzed.

Gardróbrendezés: Eljött a tavaszi rendrakás, nagytakarítás ideje. Mindezt hiába végezzük el, ha nem selejtezzük ki a feleslegessé vált ruhadarabokat, enélkül nem lehet tartós rendet kialakítani. Ha nincs szelektálás a rendrakás előtt, rövid időn belül újra rendetlenség vesz körül bennünket, ami óhatatlanul kosszal jár. 1 hetes ingyenes gardróbrendezési tippeket osztottam a meg a Facebook csoportomban. Csatlakozz hozzánk, hogy Te is hasznosan töltsd el a #maradjotthon időszakát.

Amennyiben nem boldogulsz egyedül, mert már úgy felgyülemlett a felesleges ruha, hogy azt sem tudod, hogyan fogj hozzá, akkor az online gardróbrendezés Neked szól.

Közös vásárlás: Igen, bármennyire is hihetetlennek tűnik van erre is lehetőség. Előzetes egyeztetés után megkeressük azokat az oldalakat, ahol ár-érték arányban megtaláljuk a számodra előnyös ruhadarabokat. Ennek a  részletes menetét írásban küldöm el megrendelés után.

VIP csomag: Minden szolgáltatásomat tartalmazza (a személyes színtanácsadást is), ami későbbi időpontban valósul meg. Az online részét megvalósítjuk a megrendelést követően, a színtanácsadásra a válsághelyzet elmúltával kerül sor.

A szolgáltatások árait itt tekintheted meg.