35 év feletti vagyok

Ideje megtalálni végre a saját stílusodat, hogy kiteljesedj nőként?

Ugye nem szeretnéd, hogy a párod már ne ugyanazzal a bizsergéssel nézzen rád, mint az első randitokon?

Az a rossz hírem, hogy ez megtörténhet (vagy már meg is történt, és keresed a megoldást?), és nincs rá varázsszer. Viszont van jó hírem is: A SZÉPSÉG TANULHATÓ!

Ezeket a titkokat fogom neked megtanítani és garantálom, hogy a nálam tanultakkal, az évek múlásával is meg is őrzöd a varázserődet.

 

Mire kapsz választ nálam a szín-és stílustanácsadáson:

 

 • Melyek azok a színek, amelyektől minimum 5 évvel idősebbnek nézel ki, és melyek azok, amelyektől legalább ennyivel fiatalabbnak hisznek?
 • Hogyan tüntesd el azt a fránya pár kilót, ami rejtélyes módon pluszban került rád?
 • Biztosan kíváncsi vagy arra is – hogy bármilyen meglepő is -, hogyan tudsz pénzt spórolni a tanácsadás után?
 • Hogyan érdemes megjelenni anyukaként a játszótéren, az állásinterjún, az esküvőn, az étteremben, hogy a legstílusosabb nő díját kapd meg?
 • Hogyan lehet megoldani, hogy a korai őszülés ne járjon kéz a kézben az “öreg” hatással?
 • Milyen legyen a hajszíned, ha mégis a hajfestés mellett döntesz?
 • Milyen színű ékszereket, kiegészítőket, sminkeket válassz, hogy végre azt halld a körülötted lévőktől, hogy “hú de jól nézel ki mostanában!”?

 

Női szerepek

 

BÓNUSZKÉNT megmutatom Neked azt is miért leszel elégedett,

ha a szín-és stílustanácsadást együtt választod:

 

 • Hogyan érd el végre azt a harmóniát a megjelenésedben, amit eddig másokon sóvárogva néztél?
 • Milyen érzés az, amikor magabiztos és határozott nőként éled a mindennapjaidat, és már el is felejtetted a kishitűségedet?
 • Mitől szűnik meg az az idegesítő érzés, ami eddig elkapott, amikor a próbafülke tükrébe néztél?
 • Mitől marad több időd és pénzed a tudatos vásárlással, amivel nem csak a pénztárcádat, hanem a környezetet is kíméled? 
 • Hogyan kerülheted el az impulzusvásárlást, hogy ne álljon évekig címkéstől használatlanul a ruha a szekrényedben?
 • Hogyan tudod felépíteni azt a ruhatárat, amiben minden mindennel kombinálható, és nem lesz az az érzésed a szekrényedbe nézve, hogy “nincs egy rongyom sem”?

 

Dolgozó nő

 

 

Madarasz_Vica_Ki vagyok, és miért engem válassz?

2006-ban tanultam szín-és stílustanácsadónak, azóta is meghatározó része az életemnek a színek ismerete. Újabb tanfolyamon mélyítettem a tudásomat, valamint az OKJ-s végzettséget adó, szépségtanácsadói képzést is elvégeztem.

Hiszem hogy az első benyomás rendkívül fontos, hiszen nincs második esély rá. 35 év felett még fontosabb, hogy a sokrétű szerepeinknek meg tudjunk felelni. Anyaként, dolgozó nőként, feleségként, párként is helyt tudjunk állni.

 

Ottiliának már eloszlattam a bizonytalanságait, megtaláltuk számára a legelőnyösebb színeket, fazonokat:

Otti - referencia

Egyre többen dicsérnek meg, hogy milyen jól nézek ki és hogy milyen csinos vagyok.  Nő vagyok, jól esik hogyha megdicsérnek.  🙂 Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, mert pillanatok alatt fel tudok öltözni úgy, hogy jól nézek ki, nem megy el vele sok idő, gyorsan találok hozzáillő kiegészítőt,  ékszert, mert ezeket mind tervezetten, színtudatosan vásároltam és ezért borzasztó egyszerű őket variálni. Magabiztos vagyok abban, hogy amit felveszek az úgy jó és nincs kétségem afelől hogy jól áll-e.